Yazmadım sabah buraya güvenlik sebebiylee.Bugun faaliyet vardı.Gidicekti ilçesine.Dünden beri nasıl heyecanlıyız nasıl bir mutluyuz...Sabah arayacakmış beni gidiyoruz diye.Neyse demiş ordan arar süpriz yaparım...Helikopterin Pistine kadar gitmiş.Gidecekler arasında ismini yazdırabilmiş...11de kalacakmış helikopter...Yarım saat rötar..bir yarım saat daha...Kalkacak gidecek artık...12 de haber geliyor.Faaliyet iptal.Helikopter Diyarbakır'a yardıma gidecek diye....Öğlen okuduğumda Diyarbakır'da askeri helikopter düşmüş diye.Yüreğim bi ağzıma geldi askeri helikopter deyince.Sonra içimde bir acıyla beraber rahatlama oldu...Şükür bizimki değil....Sonra kendi derdimize düştüm...İçimden Allahım lütfenn lütfen lütfenn yalvarırım lütfenn bizimkinin gidişini etkilemesin bu dedim.Ama içime doğdu bi kere işte...Yine kaldıkk yine.Nasip dıyorum kısmet diyorum ama bu kadar ard arda gelmez ki tüm aksilikler...Haftaya kaldı...Belki sonraki haftaya...Bayram geliyor yine iptal olur o kesin...Gidesiye kadar ekimi deviririz olur kasım ortası..Sonra zaten aralık sonu geri dönecek..Bizimde imtihanımız buymuş.KTM...Sabret demekten,nasip böyleymiş demekten gına geldi artık..
askerlik bitsin artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sevgilimle gezmeyi, mesajlaşmayı, nargile içmeyi, yemek yapmayı, film izlemeyi, kedi köpek sevmeyi, abur cubur yemeyi, rakı içmeyi, tuvalette uzun süre kalınca kapının altından not atmayı :), birlikte kim milyoner olmak isterde yarışmayı, bilek güreşi yapmayı, şarkı söylemeyi, pointblank oynamayı, kahvaltı yapmayı ve daha birçok şeyi çok ama çok ama çok ama çok ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..........k özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmonu çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum aşkım benim
kızlarrrr ben yarın gece sevdiceğimin yanına gidiyorum. çok mutluyum. dayanamadım. bayramdan sonra gelirsin diyordu boncuğumm ama çok özledim. o da komutanından izin almış. cumartesi günü beraberiz inşallah. önce sabah erkende gideyim diyordum ama günün yarısı yolda geçecek. ben de düşündüm geceden gidersem akşama kadar görürüm. yine otobüs uykusu. ama olsun aşk nelere kadir değil mi...
kızlarrrr ben yarın gece sevdiceğimin yanına gidiyorum. çok mutluyum. dayanamadım. bayramdan sonra gelirsin diyordu boncuğumm ama çok özledim. o da komutanından izin almış. cumartesi günü beraberiz inşallah. önce sabah erkende gideyim diyordum ama günün yarısı yolda geçecek. ben de düşündüm geceden gidersem akşama kadar görürüm. yine otobüs uykusu. ama olsun aşk nelere kadir değil mi...
geçen sefer yemin törenine giderke heyecandan uyuyamamıştım. öyle olunca akşama kadar sersem gibiydim. hatta o camiye gidince parkta bank da uyuya kalmıştım :) amaannn uykusuz da kalsam yarım gözlede olsa 1 saqt fazla göreceğim inşallah.ohh canım ne güzel
geceden git daha çok görşmüş olursunuz. hem o otobüs uykusuda öyle zevkli gelir ki sana şimdi
geçen hafta bende seninle aynı haldeydim cuma gecesi otobüste uyudum ama aşk için herşeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?