347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Off bu ktmler... gidecek mi gitmeyecek mi sürekli stres içinde olmak... Yorucu yıpratıcı seninle aynı durumu yaşıyorum ben de... Allah sabır ve kolaylık versin askerlerimize de bize de...

Bana darallar geldi, bir türlü çift sayıları göremedim. Sıkıldımmmm bunaldımmmmmm Şiddet eğilimim arttı.

bencede bitsin artık bende çok özledim nişanlımı, onunla gezmeyi, onunla yemek yemeği, yemekten sonra sufle de yiyelimmii diyip en çocuksu halimle gözlerinin içine bakmayı ve bana kıyamayıp tamam demesini, onunla mesajlaşmayı, onunla alışveriş yapmayı, yaa nolur bugün de o mağazaya girmeyelim değişiklik yapalım demesini, şefkatli bakışlarını, ben mutlu olunca benimle mutlu olmasını, yolda yürürken sürekli bişeylere takılıp durduğum için elimi sıkı sıkı tutmasını, vıdı vıdı yapıp başının etini yemeği , onunla kavga edip sonra özür dilemeyi bile özledimmmmmmmmmmmmmmm ... geçen gün yanından ayrılırken ben ona kendine dikkat et dedim, o da bana sen kendine hiç dikkat etmiyosun o yüzden ben seni allaha emanet ediyorum dedi. gel de ağlama işte bu sözlere

Kızlar daha önce bu konuda okumuştum, kiminiz askerden sonra sözlenmek, nişanlanmak, evlenmek için planlar yapıyordunuz askerinizle. Bizde bugün eşimle askerden dönünce bebeğimiz olsun diye konuştuk. İnsan heyecanlanıyor içi kıpır kıpır oluyor. İkimizden bir parça. Eşim 2 yıllık evliliğimizde çocuk lafı bile etmedi, askerden gelmeden olmaz dedi kestirdi attı. Şimdi kendi bu konuyu açtı, demek kendini baba olmaya hazır hissediyor

kızlarrrr ben yarın gece sevdiceğimin yanına gidiyorum. çok mutluyum. dayanamadım. bayramdan sonra gelirsin diyordu boncuğumm ama çok özledim. o da komutanından izin almış. cumartesi günü beraberiz inşallah. önce sabah erkende gideyim diyordum ama günün yarısı yolda geçecek. ben de düşündüm geceden gidersem akşama kadar görürüm. yine otobüs uykusu. ama olsun aşk nelere kadir değil mi...

geçen hafta bende seninle aynı haldeydim cuma gecesi otobüste uyudum ama aşk için herşeye değer

ohh canım ne güzel
geceden git daha çok görşmüş olursunuz. hem o otobüs uykusuda öyle zevkli gelir ki sana şimdi

sonunda net güzel çekti ve 1 saatten fazla msn de konuşabildik çok özlemişim yaaa canım sıkılıyodu msn e gel die msj atmışş çok iyi geldi yüzünü görmek

Ben çok özledim sevdiğimi... onunla cepada her çarşamba buluşmayı, yemek yiyip çay içip sohbetb etmeyi, birlikte yemek yapmayı, film izlemeyi, sinemaya gitmeyi özledim.. Benim babam beş yıl önce vefat etti ve 3 yıldır o bana hem sevgili oldu hem de baba en çok da o baba şefkatini özledim... bugün telefonda sen gelince cepaya gidelim olur mu yemek yeriz dedim... Hayalime bak, alışveriş merkezinde yemek yemek... Ne kadar basit bişey ama nasıl önemli şu an, ne kadar anlamlı ve kıymetliymiş birlikte geçirdiğimiz günler... Az kaldı diyorum ama 97 gün var daha ama 157ydi bir zamanlar demek ki geçiyo günler demek ki doğan güneşi de göreceğiz... Sabır Allah'ım, sen sevdiğimi bana hayırlısıyla kavuştur ben onu beklemeye razıyım...

yine 4 saat boyunca rahat rahat konuşabildik çok şükür
sürekli geldiği gün yapacaklarımızdan bahsediyoruz. bu umut veriyor bize

selamlar kızlar
çift rakamlara düşeyim dedim dedim şimdide plakalara taktım kafayıEki Görüntüle 531323

şafak 96(öyle dedi aşkım ben 98 sayıyodum)

bugün yeni bir akrabam nasıl gidio askerden haber varmı dedi sonra bi dilek diledi çok hoşuma gitti bende size dileyeyim ;
rabbim kötü söz işittirmesin kulağına sağ salim kavuşursunuz inşallah

ohh canım ne güzel
geceden git daha çok görşmüş olursunuz. hem o otobüs uykusuda öyle zevkli gelir ki sana şimdi
geçen sefer yemin törenine giderke heyecandan uyuyamamıştım. öyle olunca akşama kadar sersem gibiydim. hatta o camiye gidince parkta bank da uyuya kalmıştım :) amaannn uykusuz da kalsam yarım gözlede olsa 1 saqt fazla göreceğim inşallah.

Hadi şarkı paylaşayım ard arda dinleyip duruyorum şimdi

[video=youtube;n3qMG7eSUpE]http://www.youtube.com/watch?v=n3qMG7eSUpE[/video]

[video]http://www.izlesene.com/video/sila-issiz-ada-sila-vaveyla-2012-full-album/6654882#[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…