Ben çok özledim sevdiğimi... onunla cepada her çarşamba buluşmayı, yemek yiyip çay içip sohbetb etmeyi, birlikte yemek yapmayı, film izlemeyi, sinemaya gitmeyi özledim.. Benim babam beş yıl önce vefat etti ve 3 yıldır o bana hem sevgili oldu hem de baba en çok da o baba şefkatini özledim... bugün telefonda sen gelince cepaya gidelim olur mu yemek yeriz dedim... Hayalime bak, alışveriş merkezinde yemek yemek... Ne kadar basit bişey ama nasıl önemli şu an, ne kadar anlamlı ve kıymetliymiş birlikte geçirdiğimiz günler... Az kaldı diyorum ama 97 gün var daha ama 157ydi bir zamanlar demek ki geçiyo günler demek ki doğan güneşi de göreceğiz... Sabır Allah'ım, sen sevdiğimi bana hayırlısıyla kavuştur ben onu beklemeye razıyım...
Kızlar daha önce bu konuda okumuştum, kiminiz askerden sonra sözlenmek, nişanlanmak, evlenmek için planlar yapıyordunuz askerinizle. Bizde bugün eşimle askerden dönünce bebeğimiz olsun diye konuştuk. İnsan heyecanlanıyor içi kıpır kıpır oluyor. İkimizden bir parça. Eşim 2 yıllık evliliğimizde çocuk lafı bile etmedi, askerden gelmeden olmaz dedi kestirdi attı. Şimdi kendi bu konuyu açtı, demek kendini baba olmaya hazır hissediyor
Günaydın asker yarenleri
67 kiloyum nişanlıma askerden gelene kadar söz verdim 60 kilo olcam die ben onu göremememin üzüntüsü ile vermek yerine kilo aldım napıcam suan tek derdim kilo :))) nasıl vericem 3 ay kaldı o da her seferinde soruyo kilo ne alemde die bende iyi diyorum ne cvp vereceğimi şaşırıyorum bana sabahları kalktgın da tartıl kilondan haber ver dio adam askerde rahat galiba onun da tek derdi benim kilolar olmuş :)))
canım üç ay çok kısa bi zaman değil ki sıkı bi diyetle bide pilatesle bu iş hallolur benden söylemesi
evet bir spor salonuna kaydolmam gerekicek farkındayım o hallolacaak bişey de diyet kısmı beni zorluyo( ama sözüm var zayıflıcam 38 beden gelinlik giyecegime söz verdim
herkes 96-97 sayıyor ben bugün itibariyle 95 sayıyorum yanlışlık benim hesapta mı yaaa((
günaydın kızlarrrrrrrrr ŞAFAKK : 94gel plakalar gel gel gel...
Doğrusu 94 canım bugün itibariyle şafak 94.
155 gün askerlik süresi 155 günün sonunda hepsi askerliğini tamamlamış olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?