347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

askkusu hemen hemen aynı duygularımız.. :) inşallah cabuk gecsin günlerde hemen kavusalım hepimiz :)

Günaydınnn kızlarrrrr
Haftanın son iş günü biran önce geçip biter hepimiz için inşallahhh

ŞAFAK: 96

Günaydın kızçelerim...

Şfk: 94

Bayramın 1. günü plakalar başlıyor...

Bizde sürekli birbirimizle yapmak istediklerimizden bahsediyoruz. Burda olsan beni işten almaya gelsen, sonra yemeğe gitsek Levent Marina'ya, Leman Kültür'e gitsek, Agora'ya gitsek, Kordon'da el ele yürüsek, sen kurbağa parmaklarınla benim ellerimi sıkı sıkı tutsan ben de öpsem o parmakları tek tek. Hiç sıkılmadan mağazalara baksa benle ben sabrını sınayınca (bikini denerken kabinde 1.5 saat kalmışlığım var) hadi Tripliii dese, ona kızdığımda çenemi uzata uzata ağzımı büksem o da bettt dese bana sonra gülsek hemen barışsak... Çok özledim çoook.

Bugün sabah mesaj atmış bana bitcek mi sence diye çok üzüldüm o nasıl söz öyle neden bitmesin zorluyor ama şükürler olsun ki allah sana şafağın 94 olduğunu bile gösterdi. Aranızda 2'li rakamları bile görmeden ayrılanlar oldu. Çok şükür ki allahım seni korudu hala birlikte şafak sayabiliyoruz dedim.

Dün gece karışıkmış gene oralar.

Chelzy'im üzülme inan dışarısı daha kötü orda güvendeler.

Giz iyi atış yapmasın bizimki yaptı da ne oldu işte elinde dolu silahla sabaha kadar bekliyor ama orda birbirlerine hava atıyorlar işte ben kaçta kaç yaptım diye, diğerleride veriyor gazı falan... Bilmiyorum ne kadar doğru... Bana anlatmıyordu ama ben facebookta bir mesajını gördüm arkadaşına attığı. O güzargahtaki teröristlerin suratlarını ezberletmişler, hepsi aklımda şerefsizlerin falan yazmış bizimki özel mesajla arkadaşına. Bekliyoruz falan demiş.

Ay ne kadar güzel bir şey ya çok mutlu oldum valla hayırlı olsun kararınız:) Allah yuvanızı hep mutlu etsin inşallah

yaa kızlaar yok böyle garipliik ptt aradım askeriyeye götürün paketi diye normalde ptt den alıcaktı çıkamıcak dedim götürün dedim. adam dur ben komutanını arıym rica edeyim çağırtıym gelsin alsın demez miii istemiyorum gönderin çıkamaz diyom yok dur sen diyooo yok böyle bişeeeyy:44: çağırtmak nedir ya nasıl çağırıcak varmı böyle bişey duyaan??
ya bi de kurabiyeler bozulmuş mudur yaaa :) 1haftaa olduuu anca ulaşcaaak yaa

Son düzenleme:
herkes 96-97 sayıyor ben bugün itibariyle 95 sayıyorum yanlışlık benim hesapta mı yaaa ((

benim nişanlım mardin/nusaybinde tam suriye sınırı allah tüm askerlerimizi korusun ( her gün günde yaklaşık bi 10 defa konuşuyorum kendisi santralde o bile yetiyor bunu bulamayanda var çok şükür :)))

67 kiloyum nişanlıma askerden gelene kadar söz verdim 60 kilo olcam die ben onu göremememin üzüntüsü ile vermek yerine kilo aldım napıcam suan tek derdim kilo :))) nasıl vericem 3 ay kaldı o da her seferinde soruyo kilo ne alemde die bende iyi diyorum ne cvp vereceğimi şaşırıyorum bana sabahları kalktgın da tartıl kilondan haber ver dio adam askerde rahat galiba onun da tek derdi benim kilolar olmuş :)))

kızlar günaydın hepinize mutlu umutlu acısız sancısız canlı heyecanlı hareketli günler diliyorum

canım üç ay çok kısa bi zaman değil ki sıkı bi diyetle bide pilatesle bu iş hallolur benden söylemesi

canım üç ay çok kısa bi zaman değil ki sıkı bi diyetle bide pilatesle bu iş hallolur benden söylemesi

evet bir spor salonuna kaydolmam gerekicek farkındayım o hallolacaak bişey de diyet kısmı beni zorluyo ( ama sözüm var zayıflıcam 38 beden gelinlik giyecegime söz verdim

evet bir spor salonuna kaydolmam gerekicek farkındayım o hallolacaak bişey de diyet kısmı beni zorluyo ( ama sözüm var zayıflıcam 38 beden gelinlik giyecegime söz verdim

canım benim ablamda kilo verme çabasındaydı nişanlı şuan oda 65 kilo falandı şimdi 58 kilo tığ gibi oldu valla ama çok düzenli pilates yaptı evde yaptı tabi salona falan gitmedi öyle müthiş faydası var acayip toparlandı diyetinide çok düzenli yaptı kalori hesaplayarak o baya araştırmıştı diyetisyenede gitti bi kaç ay sende git istersen

kızlar hepiniz hoşgeldiniz nasılsınız? tripli kaç gündür karşılaşamadık bebeğim nasılsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…