benim 95 senin 94 bazılarının 96-97 hangisi dogru bu askerler aynı gün gitmemişmiydi neye göre hesap yapıoz ben hiç anlamadım yafff
kızlar hepiniz hoşgeldiniz nasılsınız? tripli kaç gündür karşılaşamadık bebeğim nasılsn
bende en 96 sayıyodum ama nişanlım söyledi 94 diye bende artık onunla aynı sayıyorum canım, o daha iyi bilir diye düşündüm
canım benim ablamda kilo verme çabasındaydı nişanlı şuan oda 65 kilo falandı şimdi 58 kilo tığ gibi oldu valla ama çok düzenli pilates yaptı evde yaptı tabi salona falan gitmedi öyle müthiş faydası var acayip toparlandı diyetinide çok düzenli yaptı kalori hesaplayarak o baya araştırmıştı diyetisyenede gitti bi kaç ay sende git istersen
Canım iyiyim sağolasın sen nasılsın? Keyifler nasıl? Haftanın son günü çalışıyoruz bakalım mesai bitsinde yarın bizimkinin kuzeninin nişan var oraya hazırlık yapacağım frencler falan gün bitsin diye bakıyorum.
67 kiloyum nişanlıma askerden gelene kadar söz verdim 60 kilo olcam die ben onu göremememin üzüntüsü ile vermek yerine kilo aldım napıcam suan tek derdim kilo :))) nasıl vericem 3 ay kaldı o da her seferinde soruyo kilo ne alemde die bende iyi diyorum ne cvp vereceğimi şaşırıyorum bana sabahları kalktgın da tartıl kilondan haber ver dio adam askerde rahat galiba onun da tek derdi benim kilolar olmuş :)))
morvent evde üşenirim yapmaya para verim o beni gaza getirir spor salonu iyidir benim için ama diyetisyen kısmına gelince orda sıkıntı var çalışıyorum diyete uymak zorlar beni en iyisi ben hamuru keseyim gerçi çokta yemiyorum ama sıfırlayım en güzeli zaten şeker,tuz vs kullanmıyorum yagıda azalttımmı gitsin kilolar :)) ay şimdiden diyete heveslendim :))
Hahahah canım bende sana soracaktım hayırdır benle aynı sayıyorsun diye. Hepiniz geldiniz mi sözüme?
sevgili Nena, hep zaten en zoru üc bes kiloyu vermektir. ben de gecen kis yedi kilo verdim. hem de hemen hemen uc aydan kisa surede. dukan diyeti ile. valla geri de almadim. tamamen uymak tam bir disiplin isi ama tavsiye ederim. kati kurallari var ama herkes de ise yariyor. arkadaslarim da benim gibi basarili oldular.
canım bu diyetisyen kalori hesabıyla kilo verdirtiyo ablama günlük 2000 kalori vermişti herşeyi yiyodu valla etinden tut ekmeğine kadar bazen 2000 i bile bulmuyodu günlük yedikleri bence sen bi git öylesi daha kolay olur bak benden söylemesi :)
zaten çoğu spor salonların da diyetisyen mevcut :))) 1 taşla iki kuş vurmuş olurum da yinede güvenemedim kendime ama başarmam lazım nişanlım da haklı eski halimi özlüyor onunla tanıstıgım da 48 kıloydum :))) çok iyi baktı bana sagolsun da şimdi tutturdu ver saglın için diye hmmmm
diyeti benimle paylaşırmısın acaba yoksa standart bir diyetmi her yerde bulabilirmiyim
anlatsana kuzum bizde dikkat edelim :)Ayy site yönetiminden uyarı almışım ve anlatsam neden olduğuna ağzınızı bırakıp bir tarafınızla gülersiniz o derece komik olmaya başladı bu yönetim artık.
azimli ol kuzum en önemlisi bu görsün sen neler yapabiliyosun :) sonra uğraşmasın senle kilo veremedin diye :) benimkide basenlerime takmıştı valla dalga geçiyodu benle susturmak 20 günümü aldı 20 gün sonra bi baktıki basen masen kalmamış :) çokta kilolu değilim aslında52 kiloyum ama kışın çok oturdum genişlemişti baya
listesi yok, ama her yerden bulabileceginiz kitabi var. anlatmasi karisik olacagi icin kitabi okumanizi tavsiye ediyorum. dukan diyeti diye satiliyor heralde. ben yurtdisinda oldugum icin alamadim ama ozellikle kk'daki dukan diyeti forum sayfasindan cok okudum, internetten de baktim.
ayrica baslamadan once Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight su siteden ideal kilo ve programiniz cikiyor. sayfa ingilizce. burda 4 donem goreceksiniz ve kilo boy ve istediginiz ideal kiloya gore programiniz cikacak. o program ciktiktan sonra her donemin kurallarina uyarak diyete baslayacaksiniz. dedigim gb kitap ya da forumu takip ederek ayrintilara ulasabilirsiniz. bir de dukan yemekleri tarifleri icin facebookda bir sayfa var oraya da bakabilirsiniz https://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleri/photos_stream
kisaca protein agirlikli ve her turlu seker ve karbonhidrati kisitlayici bir diyet. hatta basta meyveyi bile. bu yuzden de cok etkili
biraz okuyup basta kurallari sindirmek zaman aliyor ama sonra alisiyorsunuz. kolay gelsin tekrar.
tebrik ederim çok iyi yapmışsın evet uğraşmaması için vermem lazım işin kötüsü o şuan beni 63 biliyo dogrusunu söylemeye cesaret edemiyorum morvent(
diyeti benimle paylaşırmısın acaba yoksa standart bir diyetmi her yerde bulabilirmiyim
canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için derhal temin edicem kitabı şuan zaten internet üzerinden inceliyorum inşallah faydasını görücem :-**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?