347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim 95 senin 94 bazılarının 96-97 hangisi dogru bu askerler aynı gün gitmemişmiydi neye göre hesap yapıoz ben hiç anlamadım yafff

bende en 96 sayıyodum ama nişanlım söyledi 94 diye bende artık onunla aynı sayıyorum canım, o daha iyi bilir diye düşündüm

kızlar hepiniz hoşgeldiniz nasılsınız? tripli kaç gündür karşılaşamadık bebeğim nasılsn

Canım iyiyim sağolasın sen nasılsın? Keyifler nasıl? Haftanın son günü çalışıyoruz bakalım mesai bitsinde yarın bizimkinin kuzeninin nişan var oraya hazırlık yapacağım frencler falan gün bitsin diye bakıyorum.

hadi kızlar öğlen oldu ben yavaş yavaş işe gidiyim artık :) akşama görüşürüz herkes için çok iyi geçsin haftanın son günü öpüyorum hepiniziiii

morvent evde üşenirim yapmaya para verim o beni gaza getirir spor salonu iyidir benim için ama diyetisyen kısmına gelince orda sıkıntı var çalışıyorum diyete uymak zorlar beni en iyisi ben hamuru keseyim gerçi çokta yemiyorum ama sıfırlayım en güzeli zaten şeker,tuz vs kullanmıyorum yagıda azalttımmı gitsin kilolar :)) ay şimdiden diyete heveslendim :))

iyiym bende kuzum aynı bildiğin gibi :) ooh nişanda benim yerimede oyna kurtlarını dök bi güzel

sevgili Nena, hep zaten en zoru üc bes kiloyu vermektir. ben de gecen kis yedi kilo verdim. hem de hemen hemen uc aydan kisa surede. dukan diyeti ile. valla geri de almadim. tamamen uymak tam bir disiplin isi ama tavsiye ederim. kati kurallari var ama herkes de ise yariyor. arkadaslarim da benim gibi basarili oldular.

canım bu diyetisyen kalori hesabıyla kilo verdirtiyo ablama günlük 2000 kalori vermişti herşeyi yiyodu valla etinden tut ekmeğine kadar bazen 2000 i bile bulmuyodu günlük yedikleri bence sen bi git öylesi daha kolay olur bak benden söylemesi :)

Hahahah canım bende sana soracaktım hayırdır benle aynı sayıyorsun diye. Hepiniz geldiniz mi sözüme?

ya valla sıkıntı benim saymam değilki nişanlım söylüo he rgün bugün şu kadar kaldı die ben onun yalancısıyım :)))nese 94 die söyleyimde sevinsin çocuk cagızzz

diyeti benimle paylaşırmısın acaba yoksa standart bir diyetmi her yerde bulabilirmiyim

zaten çoğu spor salonların da diyetisyen mevcut :))) 1 taşla iki kuş vurmuş olurum da yinede güvenemedim kendime ama başarmam lazım nişanlım da haklı eski halimi özlüyor onunla tanıstıgım da 48 kıloydum :))) çok iyi baktı bana sagolsun da şimdi tutturdu ver saglın için diye hmmmm

azimli ol kuzum en önemlisi bu görsün sen neler yapabiliyosun :) sonra uğraşmasın senle kilo veremedin diye :) benimkide basenlerime takmıştı valla dalga geçiyodu benle susturmak 20 günümü aldı 20 gün sonra bi baktıki basen masen kalmamış :) çokta kilolu değilim aslında52 kiloyum ama kışın çok oturdum genişlemişti baya

Ayy site yönetiminden uyarı almışım ve anlatsam neden olduğuna ağzınızı bırakıp bir tarafınızla gülersiniz o derece komik olmaya başladı bu yönetim artık.

diyeti benimle paylaşırmısın acaba yoksa standart bir diyetmi her yerde bulabilirmiyim

listesi yok, ama her yerden bulabileceginiz kitabi var. anlatmasi karisik olacagi icin kitabi okumanizi tavsiye ediyorum. dukan diyeti diye satiliyor heralde. ben yurtdisinda oldugum icin alamadim ama ozellikle kk'daki dukan diyeti forum sayfasindan cok okudum, internetten de baktim.
ayrica baslamadan once Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight su siteden ideal kilo ve programiniz cikiyor. sayfa ingilizce. burda 4 donem goreceksiniz ve kilo boy ve istediginiz ideal kiloya gore programiniz cikacak. o program ciktiktan sonra her donemin kurallarina uyarak diyete baslayacaksiniz. dedigim gb kitap ya da forumu takip ederek ayrintilara ulasabilirsiniz. bir de dukan yemekleri tarifleri icin facebookda bir sayfa var oraya da bakabilirsiniz https://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleri/photos_stream
kisaca protein agirlikli ve her turlu seker ve karbonhidrati kisitlayici bir diyet. hatta basta meyveyi bile. bu yuzden de cok etkili

biraz okuyup basta kurallari sindirmek zaman aliyor ama sonra alisiyorsunuz. kolay gelsin tekrar.

tebrik ederim çok iyi yapmışsın evet uğraşmaması için vermem lazım işin kötüsü o şuan beni 63 biliyo dogrusunu söylemeye cesaret edemiyorum morvent(

canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için derhal temin edicem kitabı şuan zaten internet üzerinden inceliyorum inşallah faydasını görücem :-**

tebrik ederim çok iyi yapmışsın evet uğraşmaması için vermem lazım işin kötüsü o şuan beni 63 biliyo dogrusunu söylemeye cesaret edemiyorum morvent(

o gelene kadar vermeye bak kuzum söylemede zaten bi sürü gider yapar şimdi neye kızacakları belli olmuyoki bunların

neyse kuzuşlar ben gidiyorum cuma saatinde askerlerimize biraz dua edeyimde geleyim :) hadi öptüm hepinizi mutlu kalın ben gelene kadar üzülmeyin gidiyom diye gı gelecem geri

canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için derhal temin edicem kitabı şuan zaten internet üzerinden inceliyorum inşallah faydasını görücem :-**

ne demek, istedigin zaman da soru sorabilirsin. ben de komik bir sey paylasayim, ben sevgilimle zayifladiktan sonra tanistim. ergenlikte kilolu olsam da, son yillarda kontrol altina almayi basarmistim. gene de 6-7 kilo rahatsiz etse de boyum oldugu icin cok da kilom insanlarin gozune batmiyordu. ama zayif da degildim sonucta. neyse kilolari verdik ettik dukan amca sayesinde. ilk defa skinny jeansler aldim, tum dolabi degistirdim vs. iste sevgilim de bu donem de hayatima girdi. bana dedigi ilk seylerden biri de sen cocukken heralde cok cirozdun oldu :) gul gul oldum. sonra anlattim durumu. o da lise de falan bayagi kiloluymus, simdi normal sayilir.
demek istedigim uc ayda gecmisi degistirdim, yani sen de bu onumuzdeki uc ayda cok cok baska gozukebilirsin. sadece gereken muthis bir motivasyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…