ne demek, istedigin zaman da soru sorabilirsin. ben de komik bir sey paylasayim, ben sevgilimle zayifladiktan sonra tanistim. ergenlikte kilolu olsam da, son yillarda kontrol altina almayi basarmistim. gene de 6-7 kilo rahatsiz etse de boyum oldugu icin cok da kilom insanlarin gozune batmiyordu. ama zayif da degildim sonucta. neyse kilolari verdik ettik dukan amca sayesinde. ilk defa skinny jeansler aldim, tum dolabi degistirdim vs. iste sevgilim de bu donem de hayatima girdi. bana dedigi ilk seylerden biri de sen cocukken heralde cok cirozdun oldu :) gul gul oldum. sonra anlattim durumu. o da lise de falan bayagi kiloluymus, simdi normal sayilir.
demek istedigim uc ayda gecmisi degistirdim, yani sen de bu onumuzdeki uc ayda cok cok baska gozukebilirsin. sadece gereken muthis bir motivasyon.
anlatsana kuzum bizde dikkat edelim :)
tripliii canm uyarı neden çok merak ettiiiimm
Canım çok komik ki dikkatle falan olcak iş değil. Bak atıyorum mesajı anlarsın.
Bu konudan bir uyarı aldınız Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı
Merhaba Tripliii,
kadınlar Kulübü, kadın Sosyal Ağı forumunda bir ihtar aldiniz.
Neden:
--------------
Facebook yönlendirme ! / Aynı içeriğe sahip site reklamı ! /
Facebook yönlendirme
--------------
Orjinal Mesaj:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erk...l#post26849858 (347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar)
nikita_ kullanıcısından alıntı
yaa
bak yıkıldım şimdii
sen buraya yaz ben şafak takip etmeyi bıraktım çünküü
ama haritanın çıktısını aldım boyama yapıcam :)
Hahahah canımcım faceten takip et beni ordan güncelliyorum hergün.
Ihtarlar, Forum Kurallarini hatirlamak ve onlara uyulmasini saglamak icin yapilir.
Saygilar
kadınlar Kulübü, kadın Sosyal Ağı
Kısacası kırmızıyla yazdığım yer için bana uyarı yazılmış ama yorumdan anlaşıldığı üzere reklam yapmadığım çok açık. Bu yorumu bu şekilde anlamak için söyleyemiyorum bu seferde hakaretten uyarı gelmesin ama öyle olmak gerekir.
Merhaba Tripliii,
Neden:
--------------
Facebook yönlendirme
--------------
Orjinal Mesaj:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erk...l#post26849858 (347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar)
yaa
bak yıkıldım şimdii
Ihtarlar, Forum Kurallarini hatirlamak ve onlara uyulmasini saglamak icin yapilir.
Saygilar
Kısacası kırmızıyla yazdığım yer için bana uyarı yazılmış ama yorumdan anlaşıldığı üzere reklam yapmadığım çok açık. Bu yorumu bu şekilde anlamak için söyleyemiyorum bu seferde hakaretten uyarı gelmesin ama öyle olmak gerekir.
yok artık ya bu kadar komik bi sebeple uyarı yapılabilirdii tebrik ediyoruumm gerçekteenBebişim çok komik yazdım oku bak.
İngiliz kraliyet donanmasında ülke dışında görev yapan askerlerin eşleri , moral olsun diye ve yardım toplamak amacıyla soyunup takvim oluşturmuşlar
Sakız reklamında olduğu gibi abooooooooooooooooo diyorum
biz türkiyede moral olsun diye böyle şey yapsak anaam bizim adamlar hırs küpü olur bizi bombalarlar kıız
anaam benimki bixi kullanıyo bide
Yazdıklarında kendimi gördüm67 kiloyum nişanlıma askerden gelene kadar söz verdim 60 kilo olcam die ben onu göremememin üzüntüsü ile vermek yerine kilo aldım napıcam suan tek derdim kilo :))) nasıl vericem 3 ay kaldı o da her seferinde soruyo kilo ne alemde die bende iyi diyorum ne cvp vereceğimi şaşırıyorum bana sabahları kalktgın da tartıl kilondan haber ver dio adam askerde rahat galiba onun da tek derdi benim kilolar olmuş :)))
canım burda 155 günde çıkıcak arkadaşlar varmış, onlar için ne mutlu çok hoş ama yedeksubay.tk dahil tüm sayaçlar 158 gün sayıyor. Sevgilimde 158 gün olduğunu söyledi komutanlarına sormuş. Belki birlikten birliğe değişiyodur. Herkes farklı sayıyor. 1-2 gününde çok bi farkı yok aslında oyüzden kafana göre takılbenim 95 senin 94 bazılarının 96-97 hangisi dogru bu askerler aynı gün gitmemişmiydi neye göre hesap yapıoz ben hiç anlamadım yafff
Merhaba Tripliii,
Neden:
--------------
Facebook yönlendirme
--------------
Orjinal Mesaj:
yaa
bak yıkıldım şimdii
Saygilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?