347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:)) çok güldüm ya süper bir hikaye azmine hayran kaldım beni inanılmaz motive ettin pudeer bugün itibariyle bende sisteme sokucam kendimi ve az ye mutlu yaşa sloganımla zayıflamaya başlamış bulunuyorum inşallahhhh teşekkürler ....

kızlarrrr nişanlımla şimdi konuştum beni çok özlediğini her fırsatta söylüyor da ilk defa agladıgına şahit oldum daha 94 gün var ve ben nasıl dayanıcam yaaa benim papiçom gelemezki sıkıntıya biz 4 yıldır hiç ayrılmamıştık çok koyuyor inasana o orada yalnız ben burada zorlanıyoruz ufff ben onu avutmaktan kendimi yıpratıyorum ne olcak böyle ((

anlatsana kuzum bizde dikkat edelim :)

Canım çok komik ki dikkatle falan olcak iş değil. Bak atıyorum mesajı anlarsın.

Bu konudan bir uyarı aldınız Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı
Merhaba Tripliii,

kadınlar Kulübü, kadın Sosyal Ağı forumunda bir ihtar aldiniz.

Neden:
--------------
Facebook yönlendirme ! / Aynı içeriğe sahip site reklamı ! /

Facebook yönlendirme
--------------

Orjinal Mesaj:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erk...l#post26849858 (347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar)

nikita_ kullanıcısından alıntı
yaa
bak yıkıldım şimdii
sen buraya yaz ben şafak takip etmeyi bıraktım çünküü
ama haritanın çıktısını aldım boyama yapıcam :)
Hahahah canımcım faceten takip et beni ordan güncelliyorum hergün.
Ihtarlar, Forum Kurallarini hatirlamak ve onlara uyulmasini saglamak icin yapilir.

Saygilar

kadınlar Kulübü, kadın Sosyal Ağı

Kısacası kırmızıyla yazdığım yer için bana uyarı yazılmış ama yorumdan anlaşıldığı üzere reklam yapmadığım çok açık. Bu yorumu bu şekilde anlamak için söyleyemiyorum bu seferde hakaretten uyarı gelmesin ama öyle olmak gerekir.

triplii :))) hakikaten komik sebep ve saçma yani

çok ilginç :) kırmızıyla yazdın diye mi acaba ya neresi reklam ki bunun book u bile yok sonunda :)

İngiliz kraliyet donanmasında ülke dışında görev yapan askerlerin eşleri , moral olsun diye ve yardım toplamak amacıyla soyunup takvim oluşturmuşlar

Sakız reklamında olduğu gibi abooooooooooooooooo diyorum

biz türkiyede moral olsun diye böyle şey yapsak anaam bizim adamlar hırs küpü olur bizi bombalarlar kıız

deneyelim bizde bizimkilern esas tepkilerini ölçelim ahahah :))) bazukamı hırs küpü mü top mu tüfek mi anlarıssss

Yazdıklarında kendimi gördüm bende söz verdim gelene kadar 52 kilo olucam diye. Şuan 57 kiloyum. Montignac diyeti ve spor yapıyorum şimdilik iyi gidiyorum. Hergün soruyo oda bana kilo ne alemde spor yapıyomusun diye ona verdiğim sözü geçtim onu şaşırtmayı çok istiyorum şuan tüm çabam bu yüzden :))

benim 95 senin 94 bazılarının 96-97 hangisi dogru bu askerler aynı gün gitmemişmiydi neye göre hesap yapıoz ben hiç anlamadım yafff
canım burda 155 günde çıkıcak arkadaşlar varmış, onlar için ne mutlu çok hoş ama yedeksubay.tk dahil tüm sayaçlar 158 gün sayıyor. Sevgilimde 158 gün olduğunu söyledi komutanlarına sormuş. Belki birlikten birliğe değişiyodur. Herkes farklı sayıyor. 1-2 gününde çok bi farkı yok aslında oyüzden kafana göre takıl

hhahaha canım bu çok komikmiş gerçekten

Sorma Bubblecım ya canları bana uyarı vermek istemiş herhalde. Hiç bir şey yazmadım ama gül gül öldüm yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…