tripliii kargo ne olduu
triplii bu gerçekten çok komik yaaa,çok gereksiz geldi bana
benm kargo ulaşmıışş mutlu olduummm çünkü o çok mutlu olduu sesi çok güzeldii habire teşekkür ettiiiiiiii canm yaaaaaaaaCanım kargoyu salı verdim perşembe günü şubedeydi komutan alıp getircekmiş bizimkine.
selamlarrrrrrrrr:)
kızlar benimki gitmiş dün akşam çıktılar yola bugün sabah mesaj atmış varmışlar çukurcaya. en son helikopter işi iptal olmuştu. kirpilerle gece götürdüler vardıklarına göre yazabilirim artıkEki Görüntüle 531922
Sabah mesaj atmıış sıkıntılı oldu ama geldik her yer dağlarla çevrili dio e nolcaktı ya aşkım Eki Görüntüle 531923 Eki Görüntüle 531923 Eki Görüntüle 531923
şükürler olsun gitti yoldan çok korkuyodummm Allah bilio ya...
çok sıkılmıştı zaten 3 haftadır ktmde beklemekten şimdi telefonu açamıcam 2-3 gün dedi ama bakalımm inşallah açabiir çok özledim bileeeeEki Görüntüle 531924 Eki Görüntüle 531924
morvent canım nasılsın? var mı senin durumunda bi gelişme hiç görüştünüz mü?
yok bebeğimm görüşmedikaramıyoki geçen bi kaç gün oluyo işte sadece bi kere aradı bende açmadım bi kaç kez arasa açacaktım.iyi de değilim işte gündüz öyle böyle vakit geçiyo ama akşam çok kötü oluyorum ya camdan bile bakmak istemiyorum heryerde o var beni öyle alıştırmışki varlığına
kuzum açar açar doğudaki askerleri bu konularda çok sıkmıyolar için rahat olsun benimki çukurcadaydı görev için şemdinliye gitmiş gerçi görüşmüyoz ama annesi öle söyledi :)
canım benim...
bi daha ararsa aç bence. böyle içine attıkça daha kötü olursun. aç içinden ne geliyosa söyle. neden sen düşünüyosun ki bu kadar biraz da o düşünsün artık.
umarım öle olur canım benimki biraz pimpirikli davranıo sanırım daha o ortama yeni gittiğinden etrafında askerler rahatsa oda açar bakalım inş..
şimdi açarsam çok kırıcı konuşucam kuzum biliyorum kendimi o da iyi bi ortamda yaşamıyo sinirleri yıpranmış zaten yeterince teyzesiyle konuştuk işte önceki gün bırak kuzum dedi sen üzerine düştükçe şımardı o gelsin annesiyle biz konuşup düzelticez onu ya düzelir senden özür diler yada bizi hayatından silsin dedi seni böyle gözü yaşlı bıraktı yıllardır mükafatı bumu üzme sen kendini falan dedi ama bilmiyorum bıraktım bende işte gelirse belki düzelir
anladım tatlım
nasıl istersen en doğrusunu sen bilirsin canım benim inşallah hakkında en hayırlısı olur
umarım iyi şeyler olur bebeğim yoksa inatla sevmediğim biriyle evlenicem o olacak en sonunda yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?