347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Chelzy kuzusu bizimkiyle konuştuk şimdi seninkinin durumdan bahsettim. Seninkini görüyormuş yemeklerde falan. Gidiyor gidiyor geri geliyor onlar ya diyo bizimkiside gülüyor artık hallerine. Gittiler helikoptere geri geldiler diyor. 2-3 kişi falanlarmış zaten seninkiyle birlikte.

triplii bu gerçekten çok komik yaaa,çok gereksiz geldi bana

Hahahahah ben de aklıma geldikçe gülüyorum. Sivri dilli falanda değilimdir, kimseyi kırmam etmem. Etliye sütlüye çok karışmam yani. Uyarı görünce şaşırdım, ne yazdım ki acaba dedim bunu görünce surat ifadem değişti.

Son düzenleme:
bu arada kızlar 158 şafak sayıcı kağıdı olan var mı bende vardı silinmiş netten aradım tekrar bulamadım,çıktı alıp elimle boyamak istiyorum..
bubble da vardı galiba 8 bittiğinde göstermişti bize:) onun boyanmamışı varsa paylaşırsanız sevinirim.

selamlarrrrrrrrr:)
kızlar benimki gitmiş dün akşam çıktılar yola bugün sabah mesaj atmış varmışlar çukurcaya. en son helikopter işi iptal olmuştu. kirpilerle gece götürdüler vardıklarına göre yazabilirim artık
Sabah mesaj atmıış sıkıntılı oldu ama geldik her yer dağlarla çevrili dio e nolcaktı ya aşkım Eki Görüntüle 531923 Eki Görüntüle 531923 Eki Görüntüle 531923
şükürler olsun gitti yoldan çok korkuyodummm Allah bilio ya...
çok sıkılmıştı zaten 3 haftadır ktmde beklemekten şimdi telefonu açamıcam 2-3 gün dedi ama bakalımm inşallah açabiir çok özledim bileeeeEki Görüntüle 531924 Eki Görüntüle 531924

kuzum açar açar doğudaki askerleri bu konularda çok sıkmıyolar için rahat olsun benimki çukurcadaydı görev için şemdinliye gitmiş gerçi görüşmüyoz ama annesi öle söyledi :)

morvent canım nasılsın? var mı senin durumunda bi gelişme hiç görüştünüz mü?

morvent canım nasılsın? var mı senin durumunda bi gelişme hiç görüştünüz mü?

yok bebeğimm görüşmedik aramıyoki geçen bi kaç gün oluyo işte sadece bi kere aradı bende açmadım bi kaç kez arasa açacaktım.iyi de değilim işte gündüz öyle böyle vakit geçiyo ama akşam çok kötü oluyorum ya camdan bile bakmak istemiyorum heryerde o var beni öyle alıştırmışki varlığına

canım benim...
bi daha ararsa aç bence. böyle içine attıkça daha kötü olursun. aç içinden ne geliyosa söyle. neden sen düşünüyosun ki bu kadar biraz da o düşünsün artık.

kuzum açar açar doğudaki askerleri bu konularda çok sıkmıyolar için rahat olsun benimki çukurcadaydı görev için şemdinliye gitmiş gerçi görüşmüyoz ama annesi öle söyledi :)

umarım öle olur canım benimki biraz pimpirikli davranıo sanırım daha o ortama yeni gittiğinden etrafında askerler rahatsa oda açar bakalım inş..

canım benim...
bi daha ararsa aç bence. böyle içine attıkça daha kötü olursun. aç içinden ne geliyosa söyle. neden sen düşünüyosun ki bu kadar biraz da o düşünsün artık.

şimdi açarsam çok kırıcı konuşucam kuzum biliyorum kendimi o da iyi bi ortamda yaşamıyo sinirleri yıpranmış zaten yeterince teyzesiyle konuştuk işte önceki gün bırak kuzum dedi sen üzerine düştükçe şımardı o gelsin annesiyle biz konuşup düzelticez onu ya düzelir senden özür diler yada bizi hayatından silsin dedi seni böyle gözü yaşlı bıraktı yıllardır mükafatı bumu üzme sen kendini falan dedi ama bilmiyorum bıraktım bende işte gelirse belki düzelir

umarım öle olur canım benimki biraz pimpirikli davranıo sanırım daha o ortama yeni gittiğinden etrafında askerler rahatsa oda açar bakalım inş..

yawrum benimki şimdi çukurcada olsa söylerdim gider bulurdu tabi konuşuyo olsaydık.çok yardımcı oluyo du askerlere kendi komutanmış ya güya

anladım tatlım

nasıl istersen en doğrusunu sen bilirsin canım benim inşallah hakkında en hayırlısı olur

umarım iyi şeyler olur bebeğim yoksa inatla sevmediğim biriyle evlenicem o olacak en sonunda yani

hayır hayır öyle deme sakın hep en hayırlısını ver allahım diye dua et en hayırlısını verir sana canım. eğer sen bu sevgilinle evlenince de mutsuz olcaksan daha kotu seyler yasayacaksan hiç evlenmezsiniz inşallah. tabiki bu benim fikrim tatlım nolur beni yanlıs anlama. hakkınızda en hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…