347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyy millet diyet falan konuşuyo ben bugün koyverdim kendimi gittiii İşten bi geldim zaten çok acıkmıştım, baktım evde de bişey yok bende orta boy pizza söyledim dışardan , bide profiteröl söyledim amanınnnn gelsin kilolar

amin canım tabiki herşeyin en hayırlısı olsun ya bide şöyle bi durum var dedim ya bizim bura küçük herkes birbirini çok iyi tanıyo bende büyük bi ailenin kızıyım bazen soruyolar işte kiminle görüşüyosun diye kim olduğunu söyleyince şok oluyolar kimse yakıştırmıyo bizi insanlar bide çok uğraştılar ona sürekli onlar size kız vermez işte o kız senden ayrılır falan demişler bana sürekli sen ona mı layıksın falan dediler insanlar bizimle çok uğraştı yani en sonunda soğuttular benden sanırım

amaan orta boy pizzanın kilosundan ne olur sende lahii kıız o benim karnımı doyurmaz ki iki tane büyük boy olacak ki anca

inanamıyorum bu insanlara ya neden kimse kendi işine bakmıyor? bizim toplumumuzun bu huyundan nefret ediyorum işte. kötü enerjilerini yayıp durmuşlar üstünüze. sen bol bol dua et canım bi gitsin o kötü enerjiler senden.

bilmiyorum bak 5 yıl oldu herkes bişey söyledi bana ayrı ona ayrı konuştular ne kadar birbirimize tutunmaya çalışsakta yapamadık demekki.bebeğim inan namazlarımı kılıyorum dua ediyorum kuran okuyorum anca böyle rahatlıyo biraz içim o insanları da allaha havale ediyorum elimden başka ne gelirki

allah herşeyi görüyor biliyor tatlım benim. şimdi böyle şeyler yaşıyorsan kesinlikle bir nedeni vardır senin hayrına gelişecek bişeyler vardır. bu olay neden benim başıma geldi diy edüşünme hiç, bana ne öğretti bunlar diye düşün. her şerde bi hayır vardır inşallah bu sınavın bittiğinde çok daha güçlenmiş olarak çok güzel adımlar atcaksın

canım çok sağol çok destek oluyosun bana çok teşekkür ederim. bende senin gibi düşüyorm diyorumki belki bu olaydan sonra birbirimize çok sıkı bağlanırız bi daha hiç bırakmayız birbirimizi belkide ayrılıp bi daha birbirimizin yüzüne bakmayız hangisi hayırlıysa o olsun artık zorlamıyorum kendimi

yawrum benimki şimdi çukurcada olsa söylerdim gider bulurdu tabi konuşuyo olsaydık.çok yardımcı oluyo du askerlere kendi komutanmış ya güya

sağol kuzum inşallah hayırlısı olsun hakkınızda.. gönlünde olanı hakkında hayırlı etsin Rabbim...
mutlaka orda olmanın verdiği psikolojidendir yaşadıklarınız.. Sabret ne kadar bilmesemde konuyu çok fazla içimdeki his barışcağınızı sölüooooo Eki Görüntüle 531940
Benimki poşet şimdi 95 günü kaldı ama orlarda acemi sayılır kıyamam ben onaEki Görüntüle 531942

herşeyin hayırlısı olsun canım düşünme artık biraz akışına bırak herşeyi bakalım nolcak ..

inşallah canım 20 gün oldu aralığın ortasında gelecekmiş bayrama gelecekti normalde ama izinleri yokmuş.oranın çok berbat bi psikoloji var ya 4 yıldır ben ne çekiyorum sen bi bilsen :) az izne geliyo düzeltip yolluyoz burdan o iki günde yeniden bitik destek ol sevdiceğine :)

herşeyin hayırlısı olsun canım düşünme artık biraz akışına bırak herşeyi bakalım nolcak ..

amin canım inşallah :) aralık ortasına kadar beklicez bakalım o zaman geliyomuş beni görsün bütün fikri değişecek biliyom ama beni görmemek için elinden geleni yapacak onuda biliyom :)

canım benim ne demek keşke biraz faydam dokunabilse ancak bu kadar oluyor burdan... bencede zorlama evet hayatta nolcağı hiç belli olmuyo onemı olan hayırlısının olması.. bende dua etcem senin için. inşallah guzel haberlerını alırım tatlım benım

çok faydan oluyo bebeğim içim rahatlıyo en azından birazda olsa.duların için şimdiden teşekkür ederim Allah kabul etsin :) kuzum barışırsak ilk sana yazıcam söz ama bunun için bi kaç ay beklemem gerekecek :)

amin canım inşallah :) aralık ortasına kadar beklicez bakalım o zaman geliyomuş beni görsün bütün fikri değişecek biliyom ama beni görmemek için elinden geleni yapacak onuda biliyom :)

bence dayanamaz gelir hemen yanına gibi geliyo bana :)

:) geç olsun güç olmasın canım benim teşekkür ederim yerim seni

Oku oku bitmedi ya sohbet koyuymuş Bugün henüz konuşamadık gündüz nöbeti vermişler 10'da bitecek. Bu arada diyetten bahsedenler olmuş bende diyete başladım biraz fazla abarttım galiba genel aç geziyorum

merci_88 ellebella canlarım çok teşekkür eerim destekleriniz için akşam akşam kafa ağrıttım :) Allah razı olsun :) çıkıyorum ben iyi geceler size öptüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…