347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amannn az önce ilk tartışmamızı yaptık benimkiyle telefonda , hemde ben çanakkalede otel arayışındaydım o anda. bi lafımla köpürüverdi benimki ben burda açlıktan ölüyorum senin kafana taktığın şeylere bak dedi. ama napıyım ya kafaya takılmıcak gibi diilki, annesiyle babası normalde heryere otele gidiyolar ama konu bize gelince bi türlü boş otel bulamadılar nedense çanakkalede, yani daha doğrusu uğraşmadılar sanki.

neyse sonuç olarak ben otelimi buldum 2 gecelik de yerimi ayırttım bayramın 2. günü aşkımın yanındayım allah kısmet ederse .. kimseye de ihtiyacım yok çok şükür

Hadi gözünüz aydın canım inşallah hayırlısıyla orda vakit hızlı geçer ona..
Özlem hep var hiç bitmiyor,hiç dinmiyor,hep artıyor ama sabredecez sonra bir gün gelecekler ve hiiiiiiç bırakmayacaz

dlsd benim de sevgilim varmış çukurcaya dün gece 5te mesaj attı vardım diye muhtemelen birlikte gitmişler :) Benim ki de bana 2-3 gün açamam telefonu dedi ben de çok özledim ama az kaldı bitiyor inşallah :)

Son düzenleme:
dlsd benim de sevgilim varmış çukurcaya dün gece 5te mesaj attı vardım diye muhtemelen birlikte gitmişler :) Benim ki de bana 2-3 gün açamam telefonu dedi ben de çok özledim ama az kaldı bitiyor inşallah :)

sizinde gözünüzaydın canım,rahat olsunlarda arayamasınlar...

[video=youtube;0IkCNHHU6ag]http://www.youtube.com/watch?v=0IkCNHHU6ag[/video]

sizinde gözünüzaydın canım,rahat olsunlarda arayamasınlar...

Teşekkürler puknas esas sevindiğim yer küçük inşaat basit tamirat falan yapıcaklarmış elektrik elektronik mühendisi o elektrik tesisatındaki sorunlara falan bakıcakmış sıkıntı yok şu an iyiyim dedi sesi de iyi geliyodu atmosfer nasıl dedim iyi ya zaten herkes aynı durumda ters bi durum olmuyo o yüzden dedi o yüzden sevindim inşallah hep böyle devam eder...

oyy kıyamam ya dayanamadı aradı yine özür dilerim öyle bağırdığım için dedi. seni ççoookkk seviyorumm aşkım benim yaaa

kızlarr çokkk sevindim aşklarınız sağ salim varmışlar yerlerine. inşallah bundan sonra da çok rahat olurlar

çok iyiymiş bak negüzel inşallah hiçte sorun olmaz

[video=youtube;FBN-YadXY-E]http://www.youtube.com/watch?v=FBN-YadXY-E[/video]

Tripliiim canımm artık onlarda dalga geçiyolar kendileriyle görsen ne muhabbetler dönüyomuş.Doğrudur görüyodur bizim Ktm kuşunu :) Benimkiyle beraber 2 kişi kaldı.Biri daha varmış.O polislik sınavı için Elazığa gitmiş.Elazığ helikopteri vızır vızır kalkıyo dedi bizde tık yok.Bayramam kadar gider inşallah yoksa bayramda 300 kişi falan 92'li erler gelicekmiş yeni asker.Yandık ozaman kalırsak dedi.Sabırtaşı olsa çatlamıştı beklemekten artık

kızlar gözünüz aydın sağ sağlim gitmiş sevdicekleriniz
gittikleri yerde de rahat olurlar inşallah

kızlar gözünüz aydın sağ sağlim gitmiş sevdicekleriniz
gittikleri yerde de rahat olurlar inşallah

İnşallah ya gerçi ne kadar rahat olur bilemiyorum sonuçta çukurca ama demek ki kaderimizde bu varmış bu da bizim sınavımızmış inşallah bitecek inşallah güzel olacak herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…