selamlarrrrrrrrr:)
kızlar benimki gitmiş dün akşam çıktılar yola bugün sabah mesaj atmış varmışlar çukurcaya. en son helikopter işi iptal olmuştu. kirpilerle gece götürdüler vardıklarına göre yazabilirim artıkEki Görüntüle 531922
Sabah mesaj atmıış sıkıntılı oldu ama geldik her yer dağlarla çevrili dio e nolcaktı ya aşkım Eki Görüntüle 531923 Eki Görüntüle 531923 Eki Görüntüle 531923
şükürler olsun gitti yoldan çok korkuyodummm Allah bilio ya...
çok sıkılmıştı zaten 3 haftadır ktmde beklemekten şimdi telefonu açamıcam 2-3 gün dedi ama bakalımm inşallah açabiir çok özledim bileeeeEki Görüntüle 531924 Eki Görüntüle 531924
kızlar benimki gitmiş dün akşam çıktılar yola bugün sabah mesaj atmış varmışlar çukurcaya. en son helikopter işi iptal olmuştu. kirpilerle gece götürdüler vardıklarına göre yazabilirim artıkEki Görüntüle 531922
Sabah mesaj atmıış sıkıntılı oldu ama geldik her yer dağlarla çevrili dio e nolcaktı ya aşkım Eki Görüntüle 531923 Eki Görüntüle 531923 Eki Görüntüle 531923
çok sıkılmıştı zaten 3 haftadır ktmde beklemekten şimdi telefonu açamıcam 2-3 gün dedi ama bakalımm inşallah açabiir çok özledim bileeeeEki Görüntüle 531924 Eki Görüntüle 531924
dlsd benim de sevgilim varmış çukurcaya dün gece 5te mesaj attı vardım diye muhtemelen birlikte gitmişler :) Benim ki de bana 2-3 gün açamam telefonu dedi ben de çok özledim ama az kaldı bitiyor inşallah :)
sizinde gözünüzaydın canım,rahat olsunlarda arayamasınlar...
Teşekkürler puknas esas sevindiğim yer küçük inşaat basit tamirat falan yapıcaklarmış elektrik elektronik mühendisi o elektrik tesisatındaki sorunlara falan bakıcakmış sıkıntı yok şu an iyiyim dedi sesi de iyi geliyodu atmosfer nasıl dedim iyi ya zaten herkes aynı durumda ters bi durum olmuyo o yüzden dedi o yüzden sevindim inşallah hep böyle devam eder...
kızlarr çokkk sevindim aşklarınız sağ salim varmışlar yerlerine. inşallah bundan sonra da çok rahat olurlar
oyy kıyamam ya dayanamadı aradı yine özür dilerim öyle bağırdığım için dedi. seni ççoookkk seviyorumm aşkım benim yaaa
negüzel rahatlamışsıındır canım zaten bayramda da yanındasın ooooh ne alaa
Chelzy kuzusu bizimkiyle konuştuk şimdi seninkinin durumdan bahsettim. Seninkini görüyormuş yemeklerde falan. Gidiyor gidiyor geri geliyor onlar ya diyo bizimkiside gülüyor artık hallerine. Gittiler helikoptere geri geldiler diyor. 2-3 kişi falanlarmış zaten seninkiyle birlikte.
Kızlarrr şafaklar aydınlanıyor, askerlerimiz ktmlerden kurtuluyorrrr, kavuşmalar oluyorrr yaşasınnnn
allah tüm sevenleri kavuştursun en kısa zamanda inşallah yaa düşünmesi bile güzel
Amiiiiiiiiin inşallah,zaten o günün hayaliyle yaşıyorum
dlsd benim de sevgilim varmış çukurcaya dün gece 5te mesaj attı vardım diye muhtemelen birlikte gitmişler :) Benim ki de bana 2-3 gün açamam telefonu dedi ben de çok özledim ama az kaldı bitiyor inşallah :)
kızlar gözünüz aydın sağ sağlim gitmiş sevdicekleriniz
gittikleri yerde de rahat olurlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?