347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canim izin kullanmadi ins gerek olmicak. Memleketini gostermis 2 gun yol almis safak kac diyorum soylemiyo ya sanki ben burdan ogrenemicem :)

hahaha kimse saymıyorumuşşş bizimkinin orda, benimki de tabiiii
bende artık saymıyorumm ama, telim otomatik olarak hatırlatıyor hergün :)
ayarlamıştım ilk zamanlar :)
burda şafağı 95lere 4lere dahi indirdiler ama benimki kesin bilgi verdiiii,
şafak 96 şu ara :)
ayrıca bizde düşünmüyoruz gidip gelmesi kötü olur sonra adapte olamam diyor
birde gelmesi varda ocakta uzaması da var bu olayın hiç gerek yok benceeeee

Bu gece yine nöbetçi benimki bol bol sohbet etme zamanı

evet canım seninki de 94 büyük ihtimalle tabi askerin daha doğrusunu bilir ama madem söylemiyo ozaman sen seç birini kafan göre :)

Aman saymiyorum ya bitince direk gelir heralde evine :) omrumuz bisiy saymakla gecio ya 90 kusur biter belki 9 ay 10 gun baslar beni simididen asil bu kasmaya basladi :)

Bu gece yine nöbetçi benimki bol bol sohbet etme zamanı

ne güzel sohbet edebiliyosunuz ya benimki telefonunu sokmadı içeri o yüzden sadece çarşıda sohbet edebiliyoduk ama bu hafta denetleme varmış çarşılar da iptal olmuş hasret kaldık : (

ne güzel sohbet edebiliyosunuz ya benimki telefonunu sokmadı içeri o yüzden sadece çarşıda sohbet edebiliyoduk ama bu hafta denetleme varmış çarşılar da iptal olmuş hasret kaldık : (

Benimkinde de telefon yok orda alıyor birilerinden nöbet vakti iyi oluyor. uzun uzun sohbet ediyoruz.

Son düzenleme:
selammm kızlarr
bi kaç gündür giremedim yoktum aranızda,istanbula gitmiştim bi saat önce döndüm ve direk pc başınaa... okudum okudumm hepsini okudummm...
triplii tekar geçmiş olsun canım allah sağlık sıhat vversin..
morvent olayları bazen akışına bırakmak en iyisinidir ama bırakırken de kendimizden vazgeçmemeiz gerekir...
çağlasam mı şafaklar ne karışık dimi herkes farklı şafak tutuyor... :) walla ben yedeksubay.tk yı baz alıyorum 1 gün yol düşüyorum şafağım 96 sabah 95
Çarşamba günü askerimm aradı ve komunatın herkese izin vereceğinizi kendi kısa dönem arkadaşları 110 kişi ve 107 sinin izin kullanacağını kensinin ne yapması gerektiğini sordu.İşin en kötü yanı ben ve ailesi kendimizi hazırlamıştık evci çıkartcaktık izin vermiyorlarmış bayramda ( bende al bari dedim 3 gün 3+2(bu 2 yol izni şafaktan düşüyor) dedim ama 5 gün veriyorlarmış herkese :SS bu ne değişik bişi zorluyorlar iyicee.. 5+2 şeklinde izin alacak artık..biz bayramda gideriz diye montunu botlarını falan da götürmemiştik yemin törenine.Şimdi mecbur atık havalar soğuyor burda diyo...Şafağımız 5 gün artıyor ama gelecek olmasıııı beni çok heyecanlandıyor çok özledimm askerimi...

İyi iyi siz kavuşun birbirinize bana da bu konuda arkadaş çıkmış olsun. 7 gün geriden geliyorum. Daha çift sayıları göremedim.

canım şuan mesela destek olmam gerektiğini onun orda zor bi durumda olduğunu düşünüyorum amaaa gel gelelim konuşurken frekansım kayıyo bişi oluo birden sabırsızlaşıorum sanırım:) artık elimden geleni yapmaya çalışıcamEki Görüntüle 532114

doğuda olmasa ben gitmezmiydim ah ahhh en azından ayda bir...Eki Görüntüle 532115 burada birinin imzasında yazıo ya "birgün gelecek bir gün kalacak "o günü sabırsızlıkla bekliyorum Eki Görüntüle 532116 Eki Görüntüle 532115

dlsd benim de sevgilim varmış çukurcaya dün gece 5te mesaj attı vardım diye muhtemelen birlikte gitmişler :) Benim ki de bana 2-3 gün açamam telefonu dedi ben de çok özledim ama az kaldı bitiyor inşallah :)
tatlım evet sanırım birlikteydilerEki Görüntüle 532116 hepimiz böyle diyelim dediler herhaldeEki Görüntüle 532118 Eki Görüntüle 532118 açamam dedikten sonra öğlen açtı bide gece aradı 9.30da falan fısır fısır konuştukEki Görüntüle 532118 sesinden pek hoşlaşmadım her yer dağ deyip durdu etkilenmiş sanırımEki Görüntüle 532115
inşallah seninkisi de arayabilir.. ben kendimi düşününce seninde nasıl merak ettiğini tahmn edebiliyorum Eki Görüntüle 532114 Eki Görüntüle 532116
hepimize sabıırrr inşallah...

Son düzenleme:

benim aşkitoda tel sokamadı içeri ve aynen onunda çarşısı kitlendi bu hafta. geçen hafta da kitlenmişti yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…