347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bizimkisininde bu hafta çarşı izni yok. Bu kadar çarşı yasağı tesadüf müdür acaba?

ızlar günaydın herkesinmi çarşısı kitlendi bizde kavuşamadık çarşı yok bu hafta malesef neden böyle oldu ki alışmıştık

kızlar günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum herkese...

bubble sende 158 şafak sayıcı kağıdın boyanmamışı var mı?

:118::118::118::118::118::118::119::119::119::124::124::124::124::122::122:

Yedisu'dan sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sabah saat 5bucukta telefonla uyandımm ve bugun yerıne gıdecegını öğrendim.Gidene kadar yıne bı aksılık olur dıye sevınmedım amaaaa sonunda gıtmışş.
Uzuuuunca bir süre görüşmemek üzere ktm byeeeeeeeeeeee

Günaydın Asker bekleyen güzeller güzeli bayanlar :)
size benden güzerl bir haftasonu şarkısı gelsin :)
Sıla-Aslan Gibi Vaveyla 2012 - YouTube

Bu arada dün gece rüyamda sevgilimle nişanlanıyodum o kadar güzel bi rüyaydı ki :) Üstüne annem de sevgilimle beni bizim eve oturmaya gelmişiz falan annem poğaça yapıyomuş bize öyle görmüş... Offffff çok özledim ben bitanemi Ama az kaldı 95 güncük sonra bitiyor bu özlem... kafamı biraz dağıtmak için bitirme projemi araştırayım en iyisi :)

ççoookk sevindim canım hadi hayırlı olsun inşallah yeni yerinde de çok rahat eder :)

ççoookk sevindim canım hadi hayırlı olsun inşallah yeni yerinde de çok rahat eder :)

Sagolasın canımm ya ben hele nasıll sevindimm çok çokkkkk.
Rahatmış şükürler olsun aramamışlar bile üstlerini çantalarını.Kogusta yatıp duruyorum diyo.İnşallah hep böyle olur heeeppp

Selam kızlar
Sevgilim çarşı izninde bana fotoğraflarını gösterdi Allah'ım kurban olurum ben ona
Nasıl bi tatlılık ya aşkım benim. Sırf ben göreyim d,ye sabah sabah nete koşmuş
Şimdi geziyor akşam üstü yine nete gircek

Sagolasın canımm ya ben hele nasıll sevindimm çok çokkkkk.
Rahatmış şükürler olsun aramamışlar bile üstlerini çantalarını.Kogusta yatıp duruyorum diyo.İnşallah hep böyle olur heeeppp
Hayırlı olsun canmm için rahatlasın biraz artık çok sevindim

:) hayırlı olsun canım inşallah hep rahat eder

canım gözünüz aydın sonunda sağ sağlim yerine gitti
inşallah orda da rahatı yerinde olur

babası gitmişti ankaraya.. ve dün evci iznine çıkardı.. ve benı dün hiç aramadı gecenin 3 ü olmuş şaka gibi pişkin pişkin arıyor.. bugünde hiç aramadı. halbuki dün ona nekadar ayıp ettiğini beni nekadar kırdığını anlatmıştım ama kimin umrunda ki..

kızlar günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum herkese...

bubble sende 158 şafak sayıcı kağıdın boyanmamışı var mı?

malesef canım bende boyanmış var

çoook sevindimm yaa hadi gözünn aydınnn canım

ya insan 1 kez olsun aramaz mı ama.. nekadar kırıldım.. ararsada konuşmayı düşünmüyorummm..

Hayırlı olsun canım sağ salim vardı sonunda

Hayırlı olsun canım sağ salim vardı sonunda

malesef canım bende boyanmış var

çoook sevindimm yaa hadi gözünn aydınnn canım

canım gözünüz aydın sonunda sağ sağlim yerine gitti
inşallah orda da rahatı yerinde olur

Cok cok cok sagolun kizlar.insallah sadece benimki degil burda okadar destek olup yakinlastik ki hepimizin askeri teker teker terhislerine kadar rahat ederler insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…