:118::118::118::118::118::118::119::119::119::124::124::124::124::122::122:
Yedisu'dan sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sabah saat 5bucukta telefonla uyandımm ve bugun yerıne gıdecegını öğrendim.Gidene kadar yıne bı aksılık olur dıye sevınmedım amaaaa sonunda gıtmışş.
Uzuuuunca bir süre görüşmemek üzere ktm byeeeeeeeeeeee
kızlar benim bi sorum olucak ; öncelikle hepinize selamlr askerdeki eşiniz , sevgilinz , kardeşiniz , nişanlınız vs, nasıl iletişim kuruyorsunuz ? ankesörlüler var tamam ama zor iletişim kuruluyor sanırım ?
aa noluyo kızlar ya herkesin kalbi kırılıyo nazar mı var üstümüzde nedir?
chelzyim hayırlı olsun sonunda varmış yerine, inşallah bundan sonra hep rahat eder o kötü günlerini de unutur çabucak
beni çokkk kırdıı valla..
Teşekkürler canım benim.Baya bi yük kalktı zaten üzerimden.
O kadar garip ki ogle yemegınde baklava vermişler.Nasıl sevinerek anlatıyo garibim.Düştükleri hale.
kıyamam ben sana ya bunlar sokağa çıkınca zıvanadan çıkmış gibi oluyolar, dünyayı unutuyolar sen hiç üzme kendini elbet anlar hatasını
biz ankesörlüyle iletişim kuruyoruz gittiğinden beri bi problem yok çok şükür günde 2 kez bazen 3 kez arıyo. o aramasa bende ararım ankesörlüyü geriye, mutlaka başında biri duruyomuş hergün. ama çok şükür öyle bi problemimiz olmadı bugüne kadar
beni çokkk kırdıı valla..
ya insan bütün gün 1 kez arar bilmiyorum .. ben çok yanlış buluyorum. öldümü kaldımı iyi mi bir hal hatır sorar ya. ama ararsa açmıycam kesinlikle hata 1 hafta konuşmamayı düşünüyorum. onun keyfının geldığı zaaman mı konuşucaz.
geçen hafta benim eşim o kadar büyük bi düşüncesizlik yaptı ki belki hepinizden daha çok kırıldım. Aramasa etmese daha iyiydi. 40 gün evci çıkacağı günü bekledim. Gittim yanına ertesi gün istanbula gidelim dedi ve beni maça götürdü. Hiç sesimi çıkarmadım. Gece geri dönerken bana yolda noldu niye konuşmuyosun dedi. Tek cümle kurdum. Ben seni görmeye gelmiştim seni çok özlemiştim dedim. Sonra otobüste ağlamaya başladı ben nasıl bi düşüncesizlik yaptım sana nasıl bunu yaptım diye sabaha kadar ağladı. Giderken forması vardı al bunu eve götür görmek istemiyorum dedi. Bi daha da maç seyretmicekmiş. Bakalım nolacak. Niye böyle davranıyolar anlamıyorum bazen...
teşekkür ederim merci_88 :) 4 gün oldu ilk defa bu kadar uzun sürdü ailesinide aramamış merak etmeye başladım bende. çok zormuş kızlar ya asker yolu beklemek bu kadar ummuyodum. birde çok sıra oluyomuş sanırım o telefonlarda diye biliyorum. bende geldim aranıza kızlar birbirimize destek olalım
bencede açma ararsa da burnu sürtülsün birazcık, biraz da o merak etsin seni
biz onları görmek, konuşmak için gün sayarken onlar bunu yapıyorlar.. sonrada senı seviyorum seni çok özledim yok bilmem ne .. peki okadar özlemişse okadar sevmişse neden aramıyor. insan merak etmez mi
sabahta işe gidicem zaten telefonumuda kapatıp öyle uyuycam.. hatta belki aradığında meşgule atarım.. kapatmak daha mı iyi olur bilemedim
canım valla çok acayip bi ruh haline büründüler orda, heralde o kadar erkeğin arasında kalmaktan odunlaştılarbenimkide tuhaf tuhaf davranıyo, dün akşam beni bi fırçaladı ağzımı açıp tek kelime söyleyemedim. normalde hiç öyle şeyler yapmaz
meşgule atarsan yada telefonu kapatırsan yine trip yapıyosun diye düşünür bence bırak çalsın ama açma sadece.
ayyyyyy bana da bak bide akıl veriyorum sevenlerin arasına giriyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?