ne sevgisi ya.. dediği kadar çok seven insan bu şekilde davranmaz. ben onunla konuşmak için her yerde köşe kapmaca oynuyorum. o müsaitken aramıyor.
Seni seviyorum demek değil ki marifet,
Önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek....
canım benim fazla kızgınsın sende sakinleş biraz, o mutlaka hatasını telafi edicektir, gönlünü de alıcaktır seni gerçekten seviyosa biraz akışına bırak bakalım nolucak
ewt çok kızgınım ve üzgünüm sinirden utanmasam ağlıycam
canım benim ya herşey yoluna girer akıtma boşuna gözyaşlarını
iyi akşamlar canımmm hoşgeldinn
geçen hafta benim eşim o kadar büyük bi düşüncesizlik yaptı ki belki hepinizden daha çok kırıldım. Aramasa etmese daha iyiydi. 40 gün evci çıkacağı günü bekledim. Gittim yanına ertesi gün istanbula gidelim dedi ve beni maça götürdü. Hiç sesimi çıkarmadım. Gece geri dönerken bana yolda noldu niye konuşmuyosun dedi. Tek cümle kurdum. Ben seni görmeye gelmiştim seni çok özlemiştim dedim. Sonra otobüste ağlamaya başladı ben nasıl bi düşüncesizlik yaptım sana nasıl bunu yaptım diye sabaha kadar ağladı. Giderken forması vardı al bunu eve götür görmek istemiyorum dedi. Bi daha da maç seyretmicekmiş. Bakalım nolacak. Niye böyle davranıyolar anlamıyorum bazen...
selam kızlar günlerdir çok hastayım doğru düzgün giremiyorum hiç
geçmiş olsun canımm kesin nazar var hepimizde ya
mutlu mutlu ben geldim
sevgilim yine nöbetteydi ve biz yine uzun uzun sohbet ettik.
bugün o da daha bi huzurluydu çarşı izni iyi geliyor. baya neşeli oldu sohbetimiz
darısı sizlerinde başına
negüzel canım hep mutlu olursun inşallah nazar değmesin
mutlu mutlu ben geldim
sevgilim yine nöbetteydi ve biz yine uzun uzun sohbet ettik.
bugün o da daha bi huzurluydu çarşı izni iyi geliyor. baya neşeli oldu sohbetimiz
darısı sizlerinde başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?