347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim fazla kızgınsın sende sakinleş biraz, o mutlaka hatasını telafi edicektir, gönlünü de alıcaktır seni gerçekten seviyosa biraz akışına bırak bakalım nolucak

Bugun istanbulu gezdim inanilmaz yoruldum yorgunluktan uyuyamiyorum sabah 5de kalkip esimin yanina gidicem derman yok dizlerimde

chelzy canım çok ama çok sevindim çok güzel bir haber ki bu artık huzurlu şekilde şafağını sayasın inşallah

duygucum canım ne oldu hmf kızlar ne oluyoruz sakin olallım lütfen nazarmı değdi ki

benimki maç kolik olduğu halde ne ilginçtir ki aradığında sormuyorm sormadığı gibi anlatıyorum boşver maçı ne önemsiz şeymiş burda daha iyi anladım diyor iyice garipleşti yani bu davranışı benimki yapsa sevinirdim inan bana normallik belirtisi gibi geldi hattaha

aslında seni çok sevmekle beraber orda hapis hayatında yaşadığı sıkıntıyı maçta senle beraber atmaya çalışmış maçlarda deşarj oluyorlar yaa kafasını dağıtmış iki sevdiği şeyde yanında olarak düşünmüş düşüncesizlik yapıp yapmadığının bile farkına varmamış çünkü adam hapis hayatı yaşıyor hayyatta bu insanlar kimsenin boyundurluğu altına girmeyip emirlerle çalışmıyorlar ki orada mecbur böyle olunca bazende düşünemiyorlar

canım askerde garip oluyorlar öyle çok garip oluyorlarki benimki olmaz diyordum bugün bende kızdım çarşıya çıkamadı die benden çıkardı hıncını bide bunu diyince ona ben düşüncesiz kaba sabamıyım dedi bende kızdım normalde sabırlıyıdım ama regl zamanım geldi ve 5 gün felan gecikti hormonlarım tavan sinirliydim o yüzden içime atttım genelde alttanda aldım ama yaranamadım

çok saçma anlatılmıcak ibşiden kırdı beni yani herhalde dışarda şu saate kadar gezmem dokunuyor özgür olmam dokunuyor anlamış değilim yani keşke dese eskiden derdi giz bu saate kadar kalma die yani gezdim arkadaşıma gittim eve geldim bu sorun olmadı çok alakasız bişi oldu sorun ki inanamıyorum ben herşeyi bu adama sölüyorum ıncığı cıncığı o yüzden kendime pes diyorum herkes uyarıyordu erkeklere bazen herşey sölenmez die yoktan yere canımız sıkıldı sıkılcak mevzu olmadığı için anlatamıyorum yani kendiside anlıcak dedim tel kapandığında pişman olcan oda olmam ben dedi ama olacak bal gibi dünyadaki en saçma konudan tartışan çiftiz anlatmaya utanıyorum güleceksiniz o derece

iii geceler kızlarrrr naparsınız şafaklar atıyor allahın izniyle askerime çok kızmıştım ama yine salladım nede olsa askerdir ama gelince sorucam hesabını şimdi yuttum şafağa gelince biraz boşladım 100 den düşünce :) ama yinede hayırlısıyla atıyo şafaklar şuan iyiyiz askerimle dilerim herkes çoook mutlu olur hiç üzülmez....

mutlu mutlu ben geldim
sevgilim yine nöbetteydi ve biz yine uzun uzun sohbet ettik.
bugün o da daha bi huzurluydu çarşı izni iyi geliyor. baya neşeli oldu sohbetimiz
darısı sizlerinde başına

Son düzenleme:
mutlu mutlu ben geldim
bugün o da daha bi huzurluydu çarşı izni iyi geliyor. baya neşeli oldu sohbetimiz
darısı sizlerinde başına

negüzel canım hep mutlu olursun inşallah nazar değmesin

mutlu mutlu ben geldim
darısı sizlerinde başına

ayy ne güzel ya bizimkinin çarşı iznini iptal ettiler , pazartesi günü denetleme varmış ona hazırlık yapıyolar. o yüzden doya doya konuşamıcaz biz bu hafta. hep böyle mutlu neşeli olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…