347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim birlikte nice 8 li yıllara inşallahh bundan sonra elleriniz hep beraber olur

merciiiii ... üzme kendini lütfen..varın ayrı kalın..ne mutlu ki askere gittiğini de görüyosun... bu 5 ay hepimize herşeyin kıymetini anlamını öğretiyo..28 ekimde bizim 3. yılımız bitiyo bakalım neler bekliyo bizi askerin yoksa biz varızzzz nice güzel yıllaraaa yıllaraaa

Günaydın kızlaarr
merci 8. yıldönümünüz kutlu olsunnn inşallah 9.sunda mutlu evlilik haberlerini alırız :)

ŞAFAK: 92

Günaydın kızlaarr
merci 8. yıldönümünüz kutlu olsunnn inşallah 9.sunda mutlu evlilik haberlerini alırız :)

ŞAFAK: 92

Babıl hey maşallah çınar gbi olur inş birlktelginiz,
şafağıda attırmışsın sanıyorum şafak saymayınca daha çbuk geçiyo benim şafak saymayan halimde 40tane ayrı sey karalıyorum :)))
bu arada hberlere bkmadan yazdım günüm inş güzel dvam edeeerr
neyse içim cıvıl cıvılll burda hava öyle güzel kiiiiii hepinizin günü de öyle geçsin güzelleeerr

yok canım ya benim değil merci_88'in 8.yıldönümleriymiş. :))
bi ara bende denedim şafak saymamayı ama olmuyor. Şafak saymak, şafak tablomu karalamak bağımlılık gibi bişey olduu dönüncede sayıcak bişeyler bulayım bari boşluk hissedicem yoksa

Son düzenleme:
hahahaha sabah sabah rezilliğe gelll
gördüğünüz gbii gün bna henüz aymamışşş :)) ama olsun mercican aynı dileklerim senin içinde hepimiz içinde geçerli:)) burada varmı güzel değişik karalama şeysileri vakit geçiyo dediğin gbi :) tüm güzel tekliflere açığım 158imide sen yollamıştınn :))

hahaha ay canım ya kıyamam yok ne rezilliği :)))
Daha uyanamamış olduğu tahmin ettim zaten bende 1 saattir işte olmama rağmen hala aykta uyuyorum :))
bende başka yk ama birisi paylaşmıştı plakalara gelince boyamalık harita. bende ozaman kaydetmedim 81'e yaklaşınca geri sayfalara gidip bulucam.
yada bu yazımı görürse paylaşan kişi lütfen bidaha paylaşırmı

günaydın kızlar merci88 canım nice 8 yıllara maşallah size bizde 10 kasımda 5 yılı devirip 6. yıla gircez inşallah aşkımız askerlik sınavınıda atlatıyor kızlar şafak 92 çok mutluyum

Günaydın gizim nasılsın

iyidir canım bugün buralarda olamayabilirim yoğun birgün yaşıcam bir arkadaşım gelmedi 2 kişiyiz işe sıkı sıkı sarılmam gerek sanırsam

inşallah sen iyisindir herkes iyidir inşallah

dün nikitanının yazdıklarını okudum ama inanasım gelmedi heleki ondan böyle bir düşünceyi beklemezdim histir kafaya takmadır ama gitmemeli bence o bize çoğu zaman güç verdi biz burda güç veriyoruz biribimzie geri dön nikita

Bende iyiyimm canım benmde bu hafta işler çok yoğun fuarlar başladı bizim işler arttı
4 hafta sonra izine gelicek kuşum, çok heycanlıyımm geçsin şu günler

Gunaydinlar kizlarrLaptopum serviste sureklide telefondan zor oluyor ama takipteyim sizi.Bizimkinin rahati yerinde olsun dedik dedik sukur simdiye kadar bir sorun yok.Su anda yedigini ictigini ben yemiyorum valla.her ogun ceviz antep badem:)İnsallah hep boyle devam eder yarabbim.

Canlar ben geldim. Bu hafta 13. haftadayız. Şafak 90.

Bitiyor az kaldı bayramın 1. günü plakalar geliyor...

Bu arada bizim aramız bir kaç gündür bozuk hatta dün aradı meşgule attım. Facebookta engellemiş olduğum kişiler vardı aramada karşıma çıkıp görmek, hatırlamak istemiyordum bu nedenle engellemiştim. Zaten onlara bir ispatım olsa engel koymam görsünler kıskansınlar isterdim ama benim kimseye ispat edecek bir durumum yok. Ben ilişkimi kendi halimde yaşamayı tercih ediyorum. O girip engelli olan 2 kişi vardı onların engelini kaldırmış. Bende arama yaparken karşıma çıkınca bu kişiler farkettim. Hemen bir mesaj attım. Neden kaldırdın diye. Kim olsa orda kaldırcaktım dedi. Bu onlara bakmak istediğinden, meraktan. Engel başka neden kaldırılır? Bir de beyefendi o kadar boş ki ayar bile yapabiliyor facebookuna... Acayip üzüldüm yaptığına mantıklı bir açıklama bile yapamıyor. Bende artık senin bir bekleyenin yok burda bunu bil sen onların engelini kaldırırken farkında olmadan benimle arana aşılamıcak bir engel koydun dedim. 2 gündür konuşmuyorum, o mesaj atıp duruyor işte. Askerdeyim yaptığına bak, sensiz nefes alamam ben. Senden başka hiç bir şey düşünemiyorum burda bilmem ne yazıp duruyor. Fiziken ve psikolojikman zaten çöktüm nasıl istersen öyle yap dedi sonunda.

Tripliii o engelledigin kisilere sevdiginin bakmak icin mi kaldirrdigini dusunuyosun?
Oyle deildir be canim.oylesine yapmistir.hani dedin ya okadar bos vakti varki can sikintisindan yapmisir.
Tabi olayi tam bilmiyoruz hani o engelli kisileri belki sorun teskil edecek kisiler ama okadar uzatilacak bisry mi?
Cok ta uzmeyin birbirnizi ama daha uzamasin.sen perisan oluyosun o orda ayri uzuluyor

canım kızmakta çok haklısın triplicim ama senin artık bir bekleyenin yok demek ise farklı canım ne olursa olsun normal bir davranış değil demi nişanlın bunu yapmıyor askerde yapıyor çünkü kafası karışık dayanmamız lazım canım biz bu askerliği kayıp verneden atlatacağız inşalllah düzelir aranız

babana acil şifalar diliyorum canım tez vakit sağlığına kavuşsun inşallah

Biri eski sevgilisi, gerçi sevgili de denemez tam olarak çok ciddi bir ilişkisi varmış önceden. Unutmak için bizimkinin kuzeni bu kızı ayarlamış falan. Hala da kuzeniyle arkadaş bu kız. Şimdi o ciddi ilişkisi olan kız ikizlere hamile mesela zaten o enterese etmiyor bizi hiç ama şu unutsun diye çıktığı kız bir ara başımıza çok dert oldu bizim. Ne zaman isteme, nişan oldu ondan sonra çekti gitti hayatımızdan. Yani engeli kaldırılanlardan biri eski çıktığı gibi bir şey...

Diğeri ise 45 yaşlarında bir bayan, eşinden boşanmış kızı var ama şu genç erkeklerle arkadaşlık eden türden. Bizimkiyle nerden tanışmışlar o zaman bilemem ama tanışmışlar işte internet falan sanırsam kurcalamak istemiyorum karşıma kötü şeyler çıkacak korkusuyla...

Bunca zaman engelliydiler, sizce neden kaldırdı engellerini?

Benim aklıma tek bir şey geliyor onları merak etmek, görmek istemek...

Soğudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…