Neyse yilbasinda da boyle teselli buluruz artik
aynen ya yılbaşını dört gözle bekliyorum ozaman sanki bitmiş olacak askerlik...
Aman yilbasi gelsin biran once de varsin onlarsiz olsun artik. Bi yarilasaydik su donem hic gecmiyo sanki
bugün 15 ekim, 8. yıldönümümüz ve ben yalnızım, onsuzum ... 8 yıl önce 16 yaşındayken bugün çıkmaya başlamıştık ve umarım bu ellerimizin ayrı kaldığı son yıldönümümüz olur
bugün 15 ekim, 8. yıldönümümüz ve ben yalnızım, onsuzum ... 8 yıl önce 16 yaşındayken bugün çıkmaya başlamıştık ve umarım bu ellerimizin ayrı kaldığı son yıldönümümüz olur
Günaydın kızlaarr
merci 8. yıldönümünüz kutlu olsunnn inşallah 9.sunda mutlu evlilik haberlerini alırız :)
ŞAFAK: 92
Babıl hey maşallah çınar gbi olur inş birlktelginiz,
şafağıda attırmışsın sanıyorum şafak saymayınca daha çbuk geçiyo benim şafak saymayan halimde 40tane ayrı sey karalıyorum :)))
bu arada hberlere bkmadan yazdım günüm inş güzel dvam edeeerr
neyse içim cıvıl cıvılll burda hava öyle güzel kiiiiii hepinizin günü de öyle geçsin güzelleeerr
hahahaha sabah sabah rezilliğe gelll
gördüğünüz gbii gün bna henüz aymamışşş :)) ama olsun mercican aynı dileklerim senin içinde hepimiz içinde geçerli:)) burada varmı güzel değişik karalama şeysileri vakit geçiyo dediğin gbi :) tüm güzel tekliflere açığım 158imide sen yollamıştınn :))
günaydın kızlar merci88 canım nice 8 yıllara maşallah size bizde 10 kasımda 5 yılı devirip 6. yıla gircez inşallah aşkımız askerlik sınavınıda atlatıyor kızlar şafak 92 çok mutluyum
Günaydın gizim nasılsın
iyidir canım bugün buralarda olamayabilirim yoğun birgün yaşıcam bir arkadaşım gelmedi 2 kişiyiz işe sıkı sıkı sarılmam gerek sanırsam
inşallah sen iyisindir herkes iyidir inşallah
dün nikitanının yazdıklarını okudum ama inanasım gelmedi heleki ondan böyle bir düşünceyi beklemezdim histir kafaya takmadır ama gitmemeli bence o bize çoğu zaman güç verdi biz burda güç veriyoruz biribimzie geri dön nikita
Tripliii o engelledigin kisilere sevdiginin bakmak icin mi kaldirrdigini dusunuyosun?
Oyle deildir be canim.oylesine yapmistir.hani dedin ya okadar bos vakti varki can sikintisindan yapmisir.
Tabi olayi tam bilmiyoruz hani o engelli kisileri belki sorun teskil edecek kisiler ama okadar uzatilacak bisry mi?
Cok ta uzmeyin birbirnizi ama daha uzamasin.sen perisan oluyosun o orda ayri uzuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?