347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Giz çok teşekkür ederim. Chelzy annenin ellerinden öpüyorum çok sağolasın ya daha güzel bir şey yapılamazdı benim için. Çok mutlu oldum.

Bu arada babam 12:00'de ameliyata girecek onun için dua ederseniz çok sevinirim.
CANIM BENM Allahm şifasını versin inş hastalığın ameliyat güzel geçicek inş dualarımz sizinle tabikiii
üzlme canınııı sıkma hiç diğer olanlar için herşey gelip geçiyoor olacağna varıyoorr
babana çok geçmiş olsun tekrardan yanındayız hep bize haber etmeyi unutma seviyoruzki seniii

Kizmakta cok cok hklisin kisilerin secereleri hic hos degil.belki o dogum yapacak olan degilde orta yasli dul ve arayista olan bayanlardan hep korkarim.huzursuz olmakta haklisin.tek aciklamasi kim olsa kalricaktimda inandirici gelmedi.tekrardan engelle onlari.bakalim napicak? Ne gerek varki zaten sikintili bi yerdesin ugrasma ne face ne bisey.

Tripli canım öncelikle babanın ameliyatı inşallah çok güzel geçer Allah acil şifalar versin.
Nişanlın konusundada huzursuz olmakta haklısın mantıklı bir açıklama yapamıyormu ne diyor bu konuda?
Hemen seni burda bir bekleyenin yok deme bence canım sakinleştikten sonra konuşun bunlarıı

sence benden kçarmi babıııl :)
hop ben çalmıştım onu pek yazmıyorum ama hepsi bendeee ))
bna yolladığın maile akşam atbilirim :))

Canım zaten doğum yapacak olan yani zamanında çoook sevdiği o kız sorun teşkil etmiyor bizim için. Evlenmiş yuvasını kurmuş, şimdi bebeklerini alacak kucağına. Zaten o bırakmış bizimkini. Bizimki zamanında onun kıymetini bilmemiş, aldatmış çok vs. sonundada kız gitmiş başkasıyla evlenmiş. Zaten aralarında hep sorun varmış onunla. Kız bizimkini bırakıp gittikten sonra kıymete binmiş, bizimki mağara adamlarına falan dönmüş o dönemde de kuzeni buna bir arkadaşını ayarlamış unutsun diye işte o kız çok dert oldu başımıza. Yoksa doğum yapacak olan kızın adı sanı bile yok ortada.

Çok sağol canım...

Beni sevdiğine inanıyorum ama neden böyle yaptı anlamıyorum. Acayip derecede kıskanç oldu. Aslında orda benim eski sevgilim engellimi diye bakmak için girmiş, engelliyse kaldıracakmış sonra onları görmüş kaldırmış. Mantıklı bir açıklama değil benim için. Yani eski sevgili falan da diyoruz ama biz zaten 2009 yılında birlikte olmaya başladık, bu anlattığım insanlar 2007-2008 yılı. Yıl olmuş nerdeyse 2013, tarih olmuşlar ne alaka sen bunları kurcalıyorsun!!! Kaldı ki benim eski sevgilim veteriner cahil bir adam değil. Son derece beyefendi biri. Bir kez olsun aramızda problem teşkil etmedi ama ona unutsun diye ayarladıkları kız çıkmaya başladığımızın ilk yılı hayatımızı zindana çevirdi. Resmen sinir küpü oldum. 2 gecedir ağlayarak uyuyorum. Manyakmısın be adam dedim o insanlar ne kadar zamandır engelli ve boşuna mı engellemişim ben onları, engellemişim ki bir sebebi var hayatımızdan uzak tutmak istedim demekki kendimce önlem aldım. Zaten o kız bize çok sıkıntılar yaşattı arama yaparken karşımıza çıksın istemedim, görmeyelim diye engelledim. Benim amacım kıskandırmak olsa zaten profilimide açık bırakırım, engeli de kaldırırım.

O kadar soğudum ki şu yaptığından.

Son düzenleme:

Bende sizi çok seviyorum canım çooookkk teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

canım inanırmısın senin eski sevgiline yaptı o yüzden kızdım sanmıştım şimdi çok fakrlı geldi yani askerlik bu adamları bu denlimi etkliyor psikolojilerini altüst ediyor ne desen napsan haklısın ama şuda var birbirini seven çiftsiniz tutnarak güç alcaksınız o kız sizle uğraşırken tutundunuz ciddi şeylere adım attınız bırakmadınız bundada bırakılmamlı canım hani onun eli kolu bağlı şu andaki psikolojisini ne sen ne biz bilmiyoruz ne görmek ne aramak yapılmıyor eli kolu bağlıyken kötü olabilir canım üzülmeni hiç istemiyorum ama zaten baban amelyat oluyor ondan öte birşey yok güçsüz ve duygusal durumdayken nişanlından güç alacaksın

herşey aşılır canım sağlık sıhat önemli inan çok haklısın ama ikinizin birinize güç vereceği zamanalrdansınız sizin aşkınız güçlülüğünüz sınanıyor ben senin herşeyi aşacağına ve güçlü duracağına inanıyorum canım

tripli bebeğim inşallah çok kolay bir ameliyat olur hemencecik kendine gelir baban. eskisinden çok çok daha iyi olur. bütün dualarımız bugün seninle

ne alakaymış yani durup dururken sırf can sıkmak için böyle bişey yapmış resmen bazen bunların canı kavga olay falan istiyo o zaman bu tür işlere kalkışıyolar.çok sinirlendim ya ne diye kaldırıyosun yani amacın ne.gerçektende o kadar boş zamanı varsa seninle konuşsun face de ayar mayar yapmak ne demek.ya bu face herkesin ilişkisini mahvediyor(benimde öyle oldu).canım sıkma canını sen
Bu arada babam 12:00'de ameliyata girecek onun için dua ederseniz çok sevinirim.

bu ara zaten bi sürü sıkıntın var bide bununla üzme kendini biraz onu kendi haline bırak açma bi süre sonra ona karşı sinirin geçince konuşursun. ama şimdilik bunları düşünüp canını daha fazla sıkma.Allah babana acil şifalar versin BABA ne demek ben çok iyi biliyorum birileri Baba deyince bile benim canım çok yanıyo neyse çok güzel bi ameliyat olur ve çok iyi bi şekilde atlatır baban inşallah.dualarımız onunla

Tripliii inşallah sorunsuz bi ameliyat olacak ve sen buraya güzel haberlerle geleceksin

tripliii canım öncelikle çok geçmiş olsun muhtemelen ameliyattan çıkmıştır bu ara..dualarımız seninle..nişanlının ne yapmak istediğini anlayamadım :S ya çok sıkıldı ne yapacağını bilemedi geyik olsun diye engelleri kaldırdı etti ya da merak etti :S sakin olup neden böyle yaptığını anlamaya çalışman gerek...off off şu askerlik bitse canlarına okuruz da yine alttan alıyoruz yine alttan 47:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…