Bu arada babam 12:00'de ameliyata girecek onun için dua ederseniz çok sevinirim.
CANIM BENM Allahm şifasını versin inş hastalığın ameliyat güzel geçicek inş dualarımz sizinle tabikiiiBu arada babam 12:00'de ameliyata girecek onun için dua ederseniz çok sevinirim.
Biri eski sevgilisi, gerçi sevgili de denemez tam olarak çok ciddi bir ilişkisi varmış önceden. Unutmak için bizimkinin kuzeni bu kızı ayarlamış falan. Hala da kuzeniyle arkadaş bu kız. Şimdi o ciddi ilişkisi olan kız ikizlere hamile mesela zaten o enterese etmiyor bizi hiç ama şu unutsun diye çıktığı kız bir ara başımıza çok dert oldu bizim. Ne zaman isteme, nişan oldu ondan sonra çekti gitti hayatımızdan. Yani engeli kaldırılanlardan biri eski çıktığı gibi bir şey...
Diğeri ise 45 yaşlarında bir bayan, eşinden boşanmış kızı var ama şu genç erkeklerle arkadaşlık eden türden. Bizimkiyle nerden tanışmışlar o zaman bilemem ama tanışmışlar işte internet falan sanırsam kurcalamak istemiyorum karşıma kötü şeyler çıkacak korkusuyla...
Bunca zaman engelliydiler, sizce neden kaldırdı engellerini?
Benim aklıma tek bir şey geliyor onları merak etmek, görmek istemek...
Soğudum...
hahaha ay canım ya kıyamam yok ne rezilliği :)))
Daha uyanamamış olduğu tahmin ettim zaten bende 1 saattir işte olmama rağmen hala aykta uyuyorum :))
bende başka yk ama birisi paylaşmıştı plakalara gelince boyamalık harita. bende ozaman kaydetmedim 81'e yaklaşınca geri sayfalara gidip bulucam.
yada bu yazımı görürse paylaşan kişi lütfen bidaha paylaşırmı
Kizmakta cok cok hklisin kisilerin secereleri hic hos degil.belki o dogum yapacak olan degilde orta yasli dul ve arayista olan bayanlardan hep korkarim.huzursuz olmakta haklisin.tek aciklamasi kim olsa kalricaktimda inandirici gelmedi.tekrardan engelle onlari.bakalim napicak? Ne gerek varki zaten sikintili bi yerdesin ugrasma ne face ne bisey.
sence benden kçarmi babıııl :)
hop ben çalmıştım onu pek yazmıyorum ama hepsi bendeee))
bna yolladığın maile akşam atbilirim :))
Tripli canım öncelikle babanın ameliyatı inşallah çok güzel geçer Allah acil şifalar versin.
Nişanlın konusundada huzursuz olmakta haklısın mantıklı bir açıklama yapamıyormu ne diyor bu konuda?
Hemen seni burda bir bekleyenin yok deme bence canım sakinleştikten sonra konuşun bunlarıı
CANIM BENM Allahm şifasını versin inş hastalığın ameliyat güzel geçicek inş dualarımz sizinle tabikiii
üzlme canınııı sıkma hiç diğer olanlar için herşey gelip geçiyoor olacağna varıyoorr
babana çok geçmiş olsun tekrardan yanındayız hep bize haber etmeyi unutma seviyoruzki seniii
Çok sağol canım...
Beni sevdiğine inanıyorum ama neden böyle yaptı anlamıyorum. Acayip derecede kıskanç oldu. Aslında orda benim eski sevgilim engellimi diye bakmak için girmiş, engeliyse kaldıracakmış sonra onları görmüş kaldırmış. Mantıklı bir açıklama değil benim için. Yani eski sevgili falan da diyoruz ama biz zaten 2009 yılında birlikte olmaya başladık, bu anlattığım insanlar 2007-2008 yılı. Yıl olmuş nerdeyse 2013, tarih olmuşlar ne alaka sen bunları kurcalıyorsun!!! Kaldı ki benim eski sevgilim veteriner cahil bir adam değil. Son derece beyefendi biri. Bir kez olsun aramızda problem teşkil etmedi ama ona unutsun diye ayarladıkları kız çıkmaya başladığımızın ilk yılı hayatımızı zindana çevirdi. Resmen sinir küpü oldum. 2 gecedir ağlayarak uyuyorum. Manyakmısın be adam dedim o insanlar ne kadar zamandır engelli ve boşuna mı engellemişim ben onları, engelemişim ki bir sebebi var hayatımızdan uzak tutmak istedim demekki kendimce önlem aldım. Zaten o kız bize çok sıkıntılar yaşattı arama yaparken karşımıza çıksın istemedim, görmeyelim diye engelledim. Benim amacım kıskandırmak olsa zaten profilimide açık bırakırım, engeli de kaldırırım.
O kadar soğudum ki şu yaptığından.
ne alakaymış yani durup dururken sırf can sıkmak için böyle bişey yapmış resmen bazen bunların canı kavga olay falan istiyo o zaman bu tür işlere kalkışıyolar.çok sinirlendim ya ne diye kaldırıyosun yani amacın ne.gerçektende o kadar boş zamanı varsa seninle konuşsun face de ayar mayar yapmak ne demek.ya bu face herkesin ilişkisini mahvediyor(benimde öyle oldu).canım sıkma canını senCanlar ben geldim. Bu hafta 13. haftadayız. Şafak 90.
Bitiyor az kaldı bayramın 1. günü plakalar geliyor...
Bu arada bizim aramız bir kaç gündür bozuk hatta dün aradı meşgule attım. Facebookta engellemiş olduğum kişiler vardı aramada karşıma çıkıp görmek, hatırlamak istemiyordum bu nedenle engellemiştim. Zaten onlara bir ispatım olsa engel koymam görsünler kıskansınlar isterdim ama benim kimseye ispat edecek bir durumum yok. Ben ilişkimi kendi halimde yaşamayı tercih ediyorum. O girip engelli olan 2 kişi vardı onların engelini kaldırmış. Bende arama yaparken karşıma çıkınca bu kişiler farkettim. Hemen bir mesaj attım. Neden kaldırdın diye. Kim olsa orda kaldırcaktım dedi. Bu onlara bakmak istediğinden, meraktan. Engel başka neden kaldırılır? Bir de beyefendi o kadar boş ki ayar bile yapabiliyor facebookuna... Acayip üzüldüm yaptığına mantıklı bir açıklama bile yapamıyor. Bende artık senin bir bekleyenin yok burda bunu bil sen onların engelini kaldırırken farkında olmadan benimle arana aşılamıcak bir engel koydun dedim. 2 gündür konuşmuyorum, o mesaj atıp duruyor işte. Askerdeyim yaptığına bak, sensiz nefes alamam ben. Senden başka hiç bir şey düşünemiyorum burda bilmem ne yazıp duruyor. Fiziken ve psikolojikman zaten çöktüm nasıl istersen öyle yap dedi sonunda.
Bu arada babam 12:00'de ameliyata girecek onun için dua ederseniz çok sevinirim.
Şükür sonunda aöf kaydımı hallettim
canım hayırlı olsun hangi bölüm
Çok sağol canım...
Beni sevdiğine inanıyorum ama neden böyle yaptı anlamıyorum. Acayip derecede kıskanç oldu. Aslında orda benim eski sevgilim engellimi diye bakmak için girmiş, engelliyse kaldıracakmış sonra onları görmüş kaldırmış. Mantıklı bir açıklama değil benim için. Yani eski sevgili falan da diyoruz ama biz zaten 2009 yılında birlikte olmaya başladık, bu anlattığım insanlar 2007-2008 yılı. Yıl olmuş nerdeyse 2013, tarih olmuşlar ne alaka sen bunları kurcalıyorsun!!! Kaldı ki benim eski sevgilim veteriner cahil bir adam değil. Son derece beyefendi biri. Bir kez olsun aramızda problem teşkil etmedi ama ona unutsun diye ayarladıkları kız çıkmaya başladığımızın ilk yılı hayatımızı zindana çevirdi. Resmen sinir küpü oldum. 2 gecedir ağlayarak uyuyorum. Manyakmısın be adam dedim o insanlar ne kadar zamandır engelli ve boşuna mı engellemişim ben onları, engellemişim ki bir sebebi var hayatımızdan uzak tutmak istedim demekki kendimce önlem aldım. Zaten o kız bize çok sıkıntılar yaşattı arama yaparken karşımıza çıksın istemedim, görmeyelim diye engelledim. Benim amacım kıskandırmak olsa zaten profilimide açık bırakırım, engeli de kaldırırım.
O kadar soğudum ki şu yaptığından.
işletmeye kayıt oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?