347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim erkek arkadaşımda Hakkari de Allah tüm askerlerimizi korusun,bir an önce sağ salim bize kavuştursun inşallah...

İyi geceler kızlar
erkenden dağılmış burası

kızlarrr ne kadar yavaş geçiyo zaman offf 90 gün kaldı nerdeyse yarıladık 10 gün sonra plakalara başlıyoruz ama her geçen dakika ömrümüzden ömür gidiyor. şimdi de duygusal şarkılar dinledim ağla ağla içim çıktı arada geliyor böyle offf bizi sevdiklerimize tez zamanda kavuştur yarabbim

Günaydın kızlar şafak 88.

Bubble'ın attığı 158 rakamının 5'ininde yarısı doldu nerdeyse daha doğrusu haftaya salı akşamından ofis tatile girecek ve 30'u ofise geldiğimde yarısından çoğu bitecek 5 rakamının. Şimdiden içim kıpır kıpır.

Nikitam seni gördüğüme çok sevindim. Dünkü haberden sonra bu işin senle alakası olmadığına inanmışsındır umarım. Bende bir kere böyle radikal bir karar almıştım ve daha kötü şeyler olmuştu. Biz karamsarlığa düştüğümüz an bence felaketleri çekiyoruz. O yüzden daima umutlu ve iyi düşünelim geleceğe dair.

Bizim kuşa gelince aramız kötü daha doğrusu benim onla kötü. O düzeltmeye çalışıyor. Nazar değdi sanırsam. Haftasonu kuzeninin nişanına katılmıştım herkes kayınvalideme benim hakkımda güzel şeyler söyleyince nazar değdi diye düşünüyorum. Ne zaman kalabalık bir ortama girsem nazar değer çünkü... Bizimki hasta olmuş bu arada bende dün Hilton'da ofisçe bowling turnuvasındaydım. Bayağı bir kıskançlık etti. Neden söylemedin, neden cevap yazmıyorsun ben burda hastayım senin yaptığına bak bilmem ne... Hiiiiç takmadım banane dedim hastaysan sen benim üzüleceğimi düşünmeden hareket ediyorsun ya dedim. Gerçekten de takmıyorum artık kafaya. Şafağımı sayıyorum geçiyorum tabi ki onun haberi olmadan ama orda naptığıyla gram ilgilenmiyorum. İçimden bir parça kopardı götürdü sanki çok kırgınım ve üzgünüm.

Günaydınnnn kızlarrr

Bizim şafağımız 90

Tripli canım inşallah biran önce düzelir aranız kesin nazar değmiştir bu milletteki göz taşı bile parçalar yanii nazar duası okut bir bilene

Üzüldüm ya , hem aranızın böyle olmasına hem seni üzmesine,,
haketmeyen kişilerin üzülmesin çok üzülüyorum..

ama nazar değme olayı bence kesinlikle gerçekkkkk! ben ona %100 inanıyorum.
biz de ne zaman birilerinin yanında çok mutlu olsak, çat akşamına bişeyden dolayı tartışıyoruz!
aman dua oku tatlım,
bi de canına oku tabii :) anlasın hatasıını yapmasın bi dahaa
ama çok da uzatma yeter bu kadar :) orada çocukçağız napsın, 4 duvar arası canı sıkılıyodur, bi kuş olsam uçsam gitsem sevgilimin kalbini kazansam diyordur, günahhhh yaa :)

Bubblecım; ben pek kalabalık ortamlara giremiyorum girdim mi ya bileğimdeki bileklik düşer, ya boynumdaki kolye ya küpem. Mutlaka bir şey kaybederim, etmediysemde başıma hep ağrı girer. Ağrı kesici bulundururum o yüzden hep yanımda o gün de regl oldum, ped aradık. Elbisemin arkası krem rengiydi doğru düzgün oturamadım bile, sürekli arkamı kontrol ve tabi ki dayanılmaz baş ağrısı. Pazar günü sabahı ise hasta açtım gözlerimi, allahtan çabuk atlattım. Nazara inanıyorum acayip derecede, annemde beni gördükçe inanmaya başladı. Bir keresinde anneanneme kurşun döktürdük bir sürü çivi gibi parçalar çıktı suda o bile şaşırdı.

Son düzenleme:
Nikitamm çok üzgünüm ama çok kalbim kırık. Hiç içimden gelmiyor ona iyi davranmak aksine olabildiğince üzmek, yakmak istiyorum canını. Nasıl olurda engellerini kaldırır o kişilerin aklım almıyor. Merak mı etti diye onları içim içimi yiyor resmen. Ben dün dedim ki ona kendimce önlem aldım görmeyelim duymayalım hatırlamayalım diye engelledim. Uzak tutmak istedim dedim. Gece mesaj atmış engellesen ne olacak ben yapmak istesem gene yaparım ama artık hiç bir şey yapmıyorum anla artık demiş.

çok iyi anlıyorum seni,,
ama merak işte, bişey olduğundan bişey düşündüğünden değil, bakmıştr işte, yapmaması lazımdı biliyorum ama, yapmış :/ için içini yemesinnn.. erkeklerin böyle bi mantığı var, yapmak istesem yaparım. yaparsan da bulamassın işte..
haklısınn üzüntünü de kırgınlığını da yaşa zaten, içinden ona nasıl davranmak geliyorsa da öyle davran ama, hani ben kendi eşimi düşünerek söylüyorum da, benim ki askerden kaçar gelirdi.
bak sana bişey anlatayım ben. ben nerden döndüm anla. seninki o yüzden çokkk önemsenmicek bişi ...
biz nişanlıydık. düğüne kalmış 20 gün . bir gece deli mide bulantısı ve karın ağrısı şikayeti ile acile gitmiş, apandist patlamış, apar topar ameliyat ettiler ben de gittim.
neyse, sabah bu uyuyor, bi tane blackberry vardı onda iş hattı, bir de kendi telefonu iphone.
ben de blackbery de oyun oynuyorum, annesi eve gitti , yanımızda iphone şarjı çok azdı , şarj aletini alıp uyuyp gelecekti.
neyse, ben maillerine girdim karıştırıyorum tel i, doğru bişi değil belki ama ben meraklıyımdır biraz sonra sms e geldim blackbery de,
baktım bir kaç mesaj, ki kutusunu sürekli boş tutar ,
Gönderen O. abi : nasılsın canım pek iyi görünmüyorsun?
Bizimki cvplamış : iyi değilim pek cnm ya,
Gönderen O. abi : L dikkat et kendine lütfen..
Bu tarz bişeyler işte şimdi çok net hatırlamıyorum. Şeytan dürttü, bu arada O. abi direktör. Yani koskoca direktör ve biraz yazı dilinden de şüphelendim ya da ne biliyim bi iç güdü ile o blackbery de oğuz abi diye kayıtlı n oyu kendi tel.ime kaydettim.
Sonra annesi geldi, ardından işyerindeki arkadaşları geldi, aralarında O. abi de vardı, ben de odadan çıktım numaramı gizledim aradım. Telefon çalmadı.
Neyse gittiler. Annesi de odadaydı, telefonu mu çaldı ne hatırlamıyorum kapının önüne çıktı. Ben onun iphonunu aldım gizlice, kendi telefonumdaki numarayı tuşladım, ara ya bastım. Bir kadın adı yazdı.
O anı hayal edebiliyor musun? Neler hissettiğimi ne kadar delirdiğimi, nasıl çaresz hissedip ne yapacağımı şaşırdığımı. Kadın da direktör başka bir birimde. Neden farklı kaydetmiş, ben ararsa mesajlaşırsa yakalarım diye mi, o 2-3 sn içerisinde kafamdan geçen soruları düşünsene.
Sonra kalktım. Ben gidiyorum dedim. Suratım nasılsa , noldu aşkım noldu bilmemne diye ayağa kalkmaya çalıştı. O sırada annesi girdi içeri, bu kolunda takılı serumları sökmeye çalışıyor iğneleri çıkarıyor fln. Annesi yalvardı , kızım noldu , yok annecim bişey ben gidiyorum dedim. Nolur dön nolur kendine zarar veriyor fln diye ben odadan çıkarken peşimden geldi.
Sonra sakinleşti, ben de. Açıkladı. Hala mantıksız yanları var, hala aklıma yatmayan.
Mesajlaşmış , benim de bundan rahatsız olmamdan korkmuş kıskanmamdan korkmuş bilmemne.
Neden affettim, belki hastanede olması sebebi ile, belki sevdiğimden, belki onun beni aldatmayacağını bilip hissettiğimden,
Bu aldatma mı? Değil belki, hani sadece msjlaşmış, ama benim güvenim ona yerle bir oldu. Sonradan tekrar kazandım o güveni, ama o günkü olayı hiç unutmadım. Hiç de unutmam. Hala açıklamarı yeterli gelmiyor çünkü.
O günü hatırladım da başım ağrımaya başladı. Çok uzun yazdım L

kızlar selamlar

nikita canım yaşadığının benzerini hepimiz kızlı erkekli yaşayabilirz eşini bırakıp gitmemen çok iyi olmuş triplide üzülüyor ne kadar haklı olsada karşı taraf askerde benmkide olsa kaçardı yada kendine zarar verirdi bunu biliyorum o yüzden tripliyede diyorum kıymasınlar seviyorlar bibriblerini içimden bir ses nazar ettiklerini söylüyor o nişana tripli nişanlısını temsilen gittti ve herkesin gözü üstünde kalmıştır nazar değdirdiler

inanının şu facede bende aratma yaptım eski sevgilim yok ama merak işte kızlar inciceğnede dedim çok yanlış yaptım die şimdi siz yazınca benm naptığımı daha iyi anladım burda sizler üzülünce bende sevgilimi üzüceğmi düşünüp korktum kaybetme korkusu kötü bişi sizlerde görünce aslında yapmamam gereken birşeyi yaptığımı idrak ettim kendime yapılsa hoşlanmamam yaa o böyle bişi

kızlar selamlaar.. size bi tavsiyede bulunmak istiyorum şafak saymayın saydıkça geçmiyo iyimi.biz ayrılıkya ben saymıyorum şimdi.hesna var bizim topicte hergün şafak attırıyo bugün bi baktım 74 gün kalmış ben en son 112 de falan bırakmıştımm :)

Güvenim sarsıldı benimde 1 kere. Güven sarsıldı mı da kolay kolay toplayamıyor insan kendini. Unutulmuyor evet ama üstüne güzel şeyler eklendikçe bastırıyor daha aşağılara itiyor. Bizde benzeri zor dönemlerden geçtik bir çoğumuz gibi ama sevgimizden hiç şüphe duymadık. Erkeklerin bu tarz davranışları olabiliyor o da ya kendilerini çok akıllı zannetmelerinden ya da bizim kadar duygusal düşünememelerinden kaynaklanıyor sanırım ama işte bizi yıpratıyor, ilişkiyi zedeliyor... Bir de ben çok kafaya takarım, elimde değil bir türlü kapanmak bilmez içimdeki yara bu da dilime vurur bazen yüreğime oturur susar kalırım. Şuandada o durumdayım ona karşı içimden konuşmak gelmiyor... Acayip kırgınım tarifi yok. Belki de dediği gibi art niyet olmadan sadece kaldırdı, bakmadı bile o kişilere bilemiyorum. Bilmediğim içinde bu kadar üzüyorum kendimi. Bilsem dediği gibi olduğunu inansam sorun kalmayacak belkide... Karışığım...

Bu arada facebook 11 Ekimden itibaren ismi aranan kişileri hareketler dökümünde göstermeye başladı bilginize... Atıyorum Nikita'yı arayacağım. Ni yazdım orada sıralanıyor Nikita, Nilay, Nilgün vs. gibi onu bile yazıyor. Hareketler dökümüne gelince Tripliii Ni kelimesini arattı, Nikita'nın profiline baktı yazıyor. Hareketler dökümüne gelince kaldır diye bir işaret çıkıyor baktıkların kaldırılabiliyor.

Yalnız sadece ara bölümünden aranılanları kaydediyor, arama bölümünden bulup baktığınız profileri kayıt altına alıyor. Arkadaş listenizden profil görüntülerseniz o zaman kayıt etmiyor.

morventcim cokkk haklısın bende saymak istemıorum da askerim saolsun her gün söylüyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…