hepinizi çookkk öpüyorum kızlar iyi gecelerrrr
hepinizi çookkk öpüyorum kızlar iyi gecelerrrr
Kızllaaarr,
Ben bugün çok korktumÇukurca'da çatışma çıkmış diye okuyunca internet ödüm koptu, onu aradım, telefonu kapalı... Ama çok şükür iyiymiş hatta çatışmayı çok duymamış ama çok korktum kızlar ya bu korkuyla nasıl geçecek 90 gün
benim erkek arkadaşımda Hakkari de Allah tüm askerlerimizi korusun,bir an önce sağ salim bize kavuştursun inşallah...
Günaydın kızlar şafak 88.
Bubble'ın attığı 158 rakamının 5'ininde yarısı doldu nerdeyse daha doğrusu haftaya salı akşamından ofis tatile girecek ve 30'u ofise geldiğimde yarısından çoğu bitecek 5 rakamının. Şimdiden içim kıpır kıpır.
Nikitam seni gördüğüme çok sevindim. Dünkü haberden sonra bu işin senle alakası olmadığına inanmışsındır umarım. Bende bir kere böyle radikal bir karar almıştım ve daha kötü şeyler olmuştu. Biz karamsarlığa düştüğümüz an bence felaketleri çekiyoruz. O yüzden daima umutlu ve iyi düşünelim geleceğe dair.
Bizim kuşa gelince aramız kötü daha doğrusu benim onla kötü. O düzeltmeye çalışıyor. Nazar değdi sanırsam. Haftasonu kuzeninin nişanına katılmıştım herkes kayınvalideme benim hakkımda güzel şeyler söyleyince nazar değdi diye düşünüyorum. Ne zaman kalabalık bir ortama girsem nazar değer çünkü... Bizimki hasta olmuş bu arada bende dün Hilton'da ofisçe bowling turnuvasındaydım. Bayağı bir kıskançlık etti. Neden söylemedin, neden cevap yazmıyorsun ben burda hastayım senin yaptığına bak bilmem ne... Hiiiiç takmadım banane dedim hastaysan sen benim üzüleceğimi düşünmeden hareket ediyorsun ya dedim. Gerçekten de takmıyorum artık kafaya. Şafağımı sayıyorum geçiyorum tabi ki onun haberi olmadan ama orda naptığıyla gram ilgilenmiyorum. İçimden bir parça kopardı götürdü sanki çok kırgınım ve üzgünüm.
Nikitamm çok üzgünüm ama çok kalbim kırık. Hiç içimden gelmiyor ona iyi davranmak aksine olabildiğince üzmek, yakmak istiyorum canını. Nasıl olurda engellerini kaldırır o kişilerin aklım almıyor. Merak mı etti diye onları içim içimi yiyor resmen. Ben dün dedim ki ona kendimce önlem aldım görmeyelim duymayalım hatırlamayalım diye engelledim. Uzak tutmak istedim dedim. Gece mesaj atmış engellesen ne olacak ben yapmak istesem gene yaparım ama artık hiç bir şey yapmıyorum anla artık demiş.
kızlar selamlaar.. size bi tavsiyede bulunmak istiyorum şafak saymayın saydıkça geçmiyo iyimi.biz ayrılıkya ben saymıyorum şimdi.hesna var bizim topicte hergün şafak attırıyo bugün bi baktım 74 gün kalmış ben en son 112 de falan bırakmıştımm :)
morventcim cokkk haklısın bende saymak istemıorum da askerim saolsun her gün söylüyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?