347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tripliii caninin yanmasi, kalp kirginligin ne zaman gecerse ozaman eskiye donersin zaten.su anda zorlama hic kendini.birak uzulsun.ben artik onlri cok fazla dusunme cok pamuklara sarma taraftari deilim.zaten kendini zorlaayarak sorun yokmus gibi davranamazsin.gecen kis buna benzer bende yasadim bisey.1aya yakin o kalp acim gitmedi.burnundan geldi yaptigi.ama onun morali iyi olacak,uzulmeyecek diye keninden verdikce insan cok yipraniyor.senin kalbin rahatladigi an eskisigibi olucaksiniz zaten.aman askerdeler,aman psikolojileri bozuk dedikce kantarin topuzunu kaciriyorlar cunku.

aman ya zaten bu facebook başa hakikaten bela ne geliosa ondan gelio ben dondurdum artık kullanmıyorum arada nişanlımınkinden giriyorum ama onunkinide dondurucam çok gereksiz bsy sırf ortalık bulandırıcı kim ne foto koymuş kim nereye gitmiş kim ne yemiş-içmiş ne gereksz facesiz mutluyum bennnn

ne geliyosa başımıza bu face zıkımından geliyo zaten benimde başıma onun yüzünden geldi neyseki salak değilimde gördm görmesem kandırılacaktım resmen

Son düzenleme:
ne geliyosa başımıza bu face zıkımından geliyo zaten benimde başıma onun yüzünden geldi neyseki salak değilimde gördm görmesem kandırılacaktım resmen

aferin sana :) bz kızlar uyanık varlıklarız o yuzden kızlara seytana pabucu ters gydirirler diolar ya dogru he :)))

ona söle o da saymasın kuzum :) valla ciddiyim böle daha çabuk geçiyo:)

gelde anlat şekerim daha şimdiden başladı atarsa 88 diye en sonunda kızdım atarsa ne ya atacak nie atmasın sen dedim 30lara gelince say içim şişio ya daha 89

gelde anlat şekerim daha şimdiden başladı atarsa 88 diye en sonunda kızdım atarsa ne ya atacak nie atmasın sen dedim 30lara gelince say içim şişio ya daha 89

anaam az kalmış bebeğim sabırr :) bide atarsa çıkmış gıı essahtan hergün çatışmaya falangiriyolar sanki :) valla bizede atarsa ne belli kimin başına ne geleceği biz diozmu atarsa yaşıcaz diye..hiiç

Son düzenleme:

hakikaten ya yeni kelimemiz atarsa en sonun da dedim orda atar mı bilmem ama benim burdan senin kafana bsy atacagım kesin karşılıklı gülüştük hosuan gitti aşkımın

hakikaten ya yeni kelimemiz atarsa en sonun da dedim orda atar mı bilmem ama benim burdan senin kafana bsy atacagım kesin karşılıklı gülüştük hosuan gitti aşkımın

yani dahada söleyemez herhalde. Allah'ım ne kadar kaba bi insanım ben yaa :d şu yzdıklarımı tokatlı biri görse hemen anlar benimde tokatlı olduğumu

yani dahada söleyemez herhalde. Allah'ım ne kadar kaba bi insanım ben yaa :d şu yzdıklarımı tokatlı biri görse hemen anlar benimde tokatlı olduğumu

tokatlımısın ? benim ne çok tokatlı arkdsım oldu ya çevrem tokatlı doluuuuu

sana msj attım ben kuzum okumadın mı hee tohatlıyım tokat demeyiz biz tohat olursa tam yerlisin demektir

he tohat oke ama ben tohatlı deılım tokat desem olur mu? :) özel bi msj göremedim taytlı garılardan bahsetmişsin vs... hangisini okumam gerekiodu acep

he tohat oke ama ben tohatlı deılım tokat desem olur mu? :) özel bi msj göremedim taytlı garılardan bahsetmişsin vs... hangisini okumam gerekiodu acep

:) olur tabi sen tokat de..bebeğim özelm msj kutuna bakıcan bildirilerinden

hee tamam kuzum 100 msj dolması gerekiyo ya ondan sorun değil..arkadaşların neresinden tokatın bide tanıdık çıkarmış

hmm okadarını hiç sorgulamadım aslında öğrenim söylerim biri merkezindenim dioduda merkezi neresi ben bilmem :)

Mudurumle konustum guc bela yarin sevk alicam dedim.Allahiimm ustumden koca bi yuk kalktii.ne kadar kotu bi durum geriliyorsun adamin karsisinda acizsin resmen.GOrusemeyiz iyi bayramlar dedim.sizede bile demedi okuz!! Kendi koyunde mudur olursan boyle de bu dunyayi ben yarattim havasina giriyosun iste.Allahim mayista tez vakitte tayinim ciksin hic olmadi apar topar bi nikahla hemen es durumundan gideyim burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…