Bu arada facebook 11 Ekimden itibaren ismi aranan kişileri hareketler dökümünde göstermeye başladı bilginize... Atıyorum Nikita'yı arayacağım. Ni yazdım orada sıralanıyor Nikita, Nilay, Nilgün vs. gibi onu bile yazıyor. Hareketler dökümüne gelince Tripliii Ni kelimesini arattı, Nikita'nın profiline baktı yazıyor. Hareketler dökümüne gelince kaldır diye bir işaret çıkıyor baktıkların kaldırılabiliyor.
Yalnız sadece ara bölümünden aranılanları kaydediyor, arama bölümünden bulup baktığınız profileri kayıt altına alıyor. Arkadaş listenizden profil görüntülerseniz o zaman kayıt etmiyor.
ne geliyosa başımıza bu face zıkımından geliyo zaten benimde başıma onun yüzünden geldi neyseki salak değilimde gördm görmesem kandırılacaktım resmen
ona söle o da saymasın kuzum :) valla ciddiyim böle daha çabuk geçiyo:)
gelde anlat şekerim daha şimdiden başladı atarsa 88 diye en sonunda kızdım atarsa ne ya atacak nie atmasın sen dedim 30lara gelince say içim şişio ya daha 89
anaam az kalmış bebeğim sabırr :) bide atarsa çıkmış gıı essahtan hergün çatışmaya falangiriyolar sanki :) valla bizede atarsa ne belli kimin başına ne geleceğibiz diozmu atarsa yaşıcaz diye..hiiç
hakikaten ya yeni kelimemiz atarsa en sonun da dedim orda atar mı bilmem ama benim burdan senin kafana bsy atacagım kesin karşılıklı gülüştük hosuan gitti aşkımın
yani dahada söleyemez herhalde. Allah'ım ne kadar kaba bi insanım ben yaa :d şu yzdıklarımı tokatlı biri görse hemen anlar benimde tokatlı olduğumu
tokatlımısın ? benim ne çok tokatlı arkdsım oldu ya çevrem tokatlı doluuuuu
sana msj attım ben kuzum okumadın mıhee tohatlıyım tokat demeyiz biz tohat olursa tam yerlisin demektir
he tohat oke ama ben tohatlı deılım tokat desem olur mu? :) özel bi msj göremedim taytlı garılardan bahsetmişsin vs... hangisini okumam gerekiodu acep
:) olur tabi sen tokat de..bebeğim özelm msj kutuna bakıcan bildirilerinden
evet gördüm canım da ben sana cvp yazamıyorumgöndermio
hee tamam kuzum 100 msj dolması gerekiyo ya ondan sorun değil..arkadaşların neresinden tokatın bide tanıdık çıkarmış
hmm okadarını hiç sorgulamadım aslında öğrenim söylerim biri merkezindenim dioduda merkezi neresi ben bilmem :)
merkez zaten avuç içi kadar bi yercanım sen nerelisin
ben yogoslavya göçmeniyim namıdiğer boşnak derler bize
vaay :) benimde annemin kökenleri selanik göçmeni kıız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?