canım boşver ya demesin o demeyince iyi olmayacakmı sanki bu adamlar niye böyle havalara giriyolar anlamıyorum ki geçen gün tripliinin müdür de yapmış böle havalarMudurumle konustum guc bela yarin sevk alicam dedim.Allahiimm ustumden koca bi yuk kalktii.ne kadar kotu bi durum geriliyorsun adamin karsisinda acizsin resmen.GOrusemeyiz iyi bayramlar dedim.sizede bile demedi okuz!! Kendi koyunde mudur olursan boyle de bu dunyayi ben yarattim havasina giriyosun iste.Allahim mayista tez vakitte tayinim ciksin hic olmadi apar topar bi nikahla hemen es durumundan gideyim burdan.
:)) ne güzel selanik göçmenide cevrem de cok
canım boşver ya demesin o demeyince iyi olmayacakmı sanki bu adamlar niye böyle havalara giriyolar anlamıyorum ki geçen gün tripliinin müdür de yapmış böle havalar
o zaman tam senin çevrene göre biriyim ben
Mudurumle konustum guc bela yarin sevk alicam dedim.Allahiimm ustumden koca bi yuk kalktii.ne kadar kotu bi durum geriliyorsun adamin karsisinda acizsin resmen.GOrusemeyiz iyi bayramlar dedim.sizede bile demedi okuz!! Kendi koyunde mudur olursan boyle de bu dunyayi ben yarattim havasina giriyosun iste.Allahim mayista tez vakitte tayinim ciksin hic olmadi apar topar bi nikahla hemen es durumundan gideyim burdan.
bugnde neşeme diyecek yok kendi kendime pc başında bayaa eğleniyom ben yafkafayı sıyırmıştım zaten amaa şimdi tamamen yedim sanırım
aahahha aman allah bozmasın keyfını tatlım bende bugun rahatsızım omzum boynum vs.. agrım var tutuk vazıyetteyım ama salla gıtsın allah daha buyuk dert vermesın inşallahhhh
ayy canım geçmiş olsun yakı yapıştır hiç bişeyin kalmaz..bizim ayrılalı 38 gün falan oldu anca bugn biraz biraz kendime geldim anca sallayabildim yani :)
ayy canım geçmiş olsun yakı yapıştır hiç bişeyin kalmaz..bizim ayrılalı 38 gün falan oldu anca bugn biraz biraz kendime geldim anca sallayabildim yani :)
canım boşver ya demesin o demeyince iyi olmayacakmı sanki bu adamlar niye böyle havalara giriyolar anlamıyorum ki geçen gün tripliinin müdür de yapmış böle havalar
o zaman tam senin çevrene göre biriyim ben
Bu arada facebook 11 Ekimden itibaren ismi aranan kişileri hareketler dökümünde göstermeye başladı bilginize... Atıyorum Nikita'yı arayacağım. Ni yazdım orada sıralanıyor Nikita, Nilay, Nilgün vs. gibi onu bile yazıyor. Hareketler dökümüne gelince Tripliii Ni kelimesini arattı, Nikita'nın profiline baktı yazıyor. Hareketler dökümüne gelince kaldır diye bir işaret çıkıyor baktıkların kaldırılabiliyor.
Yalnız sadece ara bölümünden aranılanları kaydediyor, arama bölümünden bulup baktığınız profileri kayıt altına alıyor. Arkadaş listenizden profil görüntülerseniz o zaman kayıt etmiyor.
yok k-tam toparlandım sayılmaz anca anca atmaya başladım üzerimden..bencede biraz özel oldu ama problem değil yanivalla muskoril merhem sürdüm de kendi kendime masaj yapamadım keşke sevgilim olaydıda ovardı birazcık oyoyoyoy ...aştım olayı pardon :)))38 gün mü oldu hmm 38 günde toparlandıysan ne ala
Canim takma bosver de ben dusuncelilik yapiyorum yoksa soylemem haber bjle vermen sevk alacagimi ama bilsin istiyorum.adamda bi kasilmalar bi havalar.pazartesi sali icin izin aldim ki bunlar yasal hakkim.onu bile onaylarken geriyo insani.
Neyse keyfini cikarayim biraz.10 gunluk tatilim 5 dk sonra zilin calmasiyla basliyor.kafama takmayip mutlu olayim azicik
kızlarr ben kaçıyorum omzum fena tuttu evime gideyimde yatayım((
tripli bu dediğin şeyi denedim diğer hiçbirşery yok ama kız arkadaşım hareketler dökümünde çıktı diğer herşey ayalr temiz allaha şükür şimdi bu kıza baktığımı nereden silebilirm ki acebaaa
hepinize sağolun yoksa benn bitmiştim
Hiç tadım tuzum yok. Azaldıkça gözümde büyüyor bu askerlik.
Telli turnam selam götür
Sevdiğimin diyarına
Üzülmesin ağlamasın
Belki gelirim yarına cananıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?