347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım boşver ya demesin o demeyince iyi olmayacakmı sanki bu adamlar niye böyle havalara giriyolar anlamıyorum ki geçen gün tripliinin müdür de yapmış böle havalar
:)) ne güzel selanik göçmenide cevrem de cok

o zaman tam senin çevrene göre biriyim ben

ahaha evet morventcim

ckelzy sen bosver müdürün triplerini müdür,patron dediklerin bunlar hep kasıntı tayfa onlar paşa gibi girer çıkarlar ama senın saglıgın söz konusu olsa anında öküz moduna baglıyolar kendılerını sımdı cok sınırlendım eskı patronlarmda oleydi şimdi gerçi şükür rahatım patronlarmdan yana bugun ufak bı rahatszlık yasadım hepsi birden götürelim seni doktora ordan eve bırakalım dedilerde ben gitmedim...sen sıkıntı yapma onlar hep öyledir...r

bugnde neşeme diyecek yok kendi kendime pc başında bayaa eğleniyom ben yaf kafayı sıyırmıştım zaten amaa şimdi tamamen yedim sanırım

bugnde neşeme diyecek yok kendi kendime pc başında bayaa eğleniyom ben yaf kafayı sıyırmıştım zaten amaa şimdi tamamen yedim sanırım

aahahha aman allah bozmasın keyfını tatlım bende bugun rahatsızım omzum boynum vs.. agrım var tutuk vazıyetteyım ama salla gıtsın allah daha buyuk dert vermesın inşallahhhh

aahahha aman allah bozmasın keyfını tatlım bende bugun rahatsızım omzum boynum vs.. agrım var tutuk vazıyetteyım ama salla gıtsın allah daha buyuk dert vermesın inşallahhhh

ayy canım geçmiş olsun yakı yapıştır hiç bişeyin kalmaz ..bizim ayrılalı 38 gün falan oldu anca bugn biraz biraz kendime geldim anca sallayabildim yani :)

ayy canım geçmiş olsun yakı yapıştır hiç bişeyin kalmaz ..bizim ayrılalı 38 gün falan oldu anca bugn biraz biraz kendime geldim anca sallayabildim yani :)

valla muskoril merhem sürdüm de kendi kendime masaj yapamadım keşke sevgilim olaydıda ovardı birazcık oyoyoyoy ...aştım olayı pardon :)))38 gün mü oldu hmm 38 günde toparlandıysan ne ala

valla muskoril merhem sürdüm de kendi kendime masaj yapamadım keşke sevgilim olaydıda ovardı birazcık oyoyoyoy ...aştım olayı pardon :)))38 gün mü oldu hmm 38 günde toparlandıysan ne ala

Canim takma bosver de ben dusuncelilik yapiyorum yoksa soylemem haber bjle vermen sevk alacagimi ama bilsin istiyorum.adamda bi kasilmalar bi havalar.pazartesi sali icin izin aldim ki bunlar yasal hakkim.onu bile onaylarken geriyo insani.
Neyse keyfini cikarayim biraz.10 gunluk tatilim 5 dk sonra zilin calmasiyla basliyor.kafama takmayip mutlu olayim azicik

tripli bu dediğin şeyi denedim diğer hiçbirşery yok ama kız arkadaşım hareketler dökümünde çıktı diğer herşey ayalr temiz allaha şükür şimdi bu kıza baktığımı nereden silebilirm ki acebaaa

hepinize sağolun yoksa benn bitmiştim

yok k-tam toparlandım sayılmaz anca anca atmaya başladım üzerimden..bencede biraz özel oldu ama problem değil yani

amaaan sende onu önemseme bi dahakine önemsendikçe havaya giriyor insanların yaratılışında var bu tabiki kafaya takılacak dert değil hiç keyfini çıkar

Canım hareketler dökümünde gözüküyor ya kaşısında yuvarlak bir şey olması lazım ona tıklayınca kaldır çıkıyor kaldıra tıklıyorsun.

kızlar bayramda 2 gün çarşı iznine çıkıcakmış.. sizinde öyle mi.. bayramın 3. günü de ben gidicem şansıma 1 ve 3 de çıkıcakmış çarşıya..

bizde bayram izni aynı canım 2 gün veriyorlarmış çarşı

[video=youtube;B3BE-V1pn0k]http://www.youtube.com/watch?v=B3BE-V1pn0k&feature=related[/video]

Telli turnam selam götür
Sevdiğimin diyarına
Üzülmesin ağlamasın
Belki gelirim yarına cananıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…