347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benimkisi acemiliği Ankara mamakta yaptı, Ankara da olsaydı 2-3 haftada bir yanına gidebilirdim. Sen gidiyor musun yanına oturduğunuz yer Ankaraya yakın mı?

istanbulda oturuyorum canım.. eylül de gittim .. bayramın 3. günüde gidiyorum nasip olursa.. çalıştığım için 2 haftada bir gitmem imkansız.

Canım hareketler dökümünde gözüküyor ya kaşısında yuvarlak bir şey olması lazım ona tıklayınca kaldır çıkıyor kaldıra tıklıyorsun.

tripli canım saol ,

kızlar aşkımın bu hafta çarşısı kitlenebilir ama bayramda 2 3 gün izinli ailesi alacak ama şehirdışında olacak ben göremeyeceğim ama her dakika telde eski günlerdeki gibi olucaz mutlandım inşallah çıkabilir

duygu canım belki bayramda birliğine dönerse bende giderim yada 19 ekimde tören olmazsa o zamanda giderim özledim yahu çok

selam kızlar nasılsınız??
ben bugun kuafore gitti saçıma röfle yaptırdım biraz fazla açıldı ama zamanla rengin oturcağını ümit ederek kendimi avutuyorum sonra alışverişe gittim ufak tefek bişeyler aldım kendime
yarın da çok yakın iki arkadaşımın nişanı var oraya gitcem. aralarını ben yapmıştım biliyor musunuz? 4yıldan sonra nişanlanıyorlar şimdi çok mutluyum sanki çocuklarım evleniyor gibi hissediyorum çünkü çoook uğraşmıştım çoooook darısı bütün sevgililere inşallah

ohh ohh iyi yapmışsınn güle güle kullann tatlımm güzel duygudur iki insanın geleceğini bir araya getiren kişi olmak hayırlı olsun

askkusuu içindeki paniği tahmin edebiliyorum( üzülme lütfen kadere inanıyorsan sabrını korumalısın...allahım tüm askerlerimizii korusun içinde de bizim askerlerimizi...geç 90 günnnnn...

güle güle kullan canım saçlarını yıkadıkça rengi yerine oturur dahada güzelleşir
ne kadar güzel mutlu bişeye vesile olmuşşsun darısı seven herkese inşallah aminn

ya kızlar bu arada ilk defa arkadaşımın nişanına gitcem nişana giderken hediye filan götürülür mü hiç bilmiyorum bu adetleri

ya kızlar bu arada ilk defa arkadaşımın nişanına gitcem nişana giderken hediye filan götürülür mü hiç bilmiyorum bu adetleri

canım valla sen bilirsinn nasıl istiyosan öyle yap. biz arkadaşlarımızın nişanlarında değilde düğünde yapmıştık hediyelerini ama çok istersen hatıra olsun die küçük bi hediye alabilirsin

canım bizde nişanda pek bişi takılmaz özellikle evde olan nişanlarda.en yakınları aile büyükleri takar onlarda az takar.ama sen aralarını yapan çöpçatan olarak bi hatıra küçük bişi alabilirsin bi çerçeve bile olabilir mesela o gün çekilen fotografı koymalarını istersin..ya da bi çiçek..

canım valla sen bilirsinn nasıl istiyosan öyle yap. biz arkadaşlarımızın nişanlarında değilde düğünde yapmıştık hediyelerini ama çok istersen hatıra olsun die küçük bi hediye alabilirsin

hmm anladım canım benim bende şuan sıkışığım maddi olarak bugün tüm servetimi harcadığım için iyi oldu bu haber düğünde alırım artık bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…