nerde canım askerin
Adana canım, seninki nerdeydi?
ankara da canım...
Benimkisi acemiliği Ankara mamakta yaptı, Ankara da olsaydı 2-3 haftada bir yanına gidebilirdim. Sen gidiyor musun yanına oturduğunuz yer Ankaraya yakın mı?
Canım hareketler dökümünde gözüküyor ya kaşısında yuvarlak bir şey olması lazım ona tıklayınca kaldır çıkıyor kaldıra tıklıyorsun.
vaay :) benimde annemin kökenleri selanik göçmeni kıız
selam kızlarrr az önce şu video yu gördüm bi arkadaşım paylaşmış hem güldüm hem izledim sizde bakın da keyfiniz yerine gelsin
Bodrum'da Gangnam Style düğün! CNN TÜRK Video
selam kızlar nasılsınız??
ben bugun kuafore gitti saçıma röfle yaptırdım biraz fazla açıldı ama zamanla rengin oturcağını ümit ederek kendimi avutuyorum sonra alışverişe gittim ufak tefek bişeyler aldım kendime
yarın da çok yakın iki arkadaşımın nişanı var oraya gitcem. aralarını ben yapmıştım biliyor musunuz? 4yıldan sonra nişanlanıyorlar şimdi çok mutluyumsanki çocuklarım evleniyor gibi hissediyorum çünkü çoook uğraşmıştım çoooook darısı bütün sevgililere inşallah
Kızllaaarr,
Ben bugün çok korktumÇukurca'da çatışma çıkmış diye okuyunca internet ödüm koptu, onu aradım, telefonu kapalı... Ama çok şükür iyiymiş hatta çatışmayı çok duymamış ama çok korktum kızlar ya bu korkuyla nasıl geçecek 90 gün
selam kızlar nasılsınız??
ben bugun kuafore gitti saçıma röfle yaptırdım biraz fazla açıldı ama zamanla rengin oturcağını ümit ederek kendimi avutuyorum sonra alışverişe gittim ufak tefek bişeyler aldım kendime
yarın da çok yakın iki arkadaşımın nişanı var oraya gitcem. aralarını ben yapmıştım biliyor musunuz? 4yıldan sonra nişanlanıyorlar şimdi çok mutluyumsanki çocuklarım evleniyor gibi hissediyorum çünkü çoook uğraşmıştım çoooook darısı bütün sevgililere inşallah
ohh ohh iyi yapmışsınn güle güle kullann tatlımmgüzel duygudur iki insanın geleceğini bir araya getiren kişi olmak hayırlı olsun
güle güle kullan canım saçlarını yıkadıkça rengi yerine oturur dahada güzelleşir
ne kadar güzel mutlu bişeye vesile olmuşşsun darısı seven herkese inşallah aminn
ya kızlar bu arada ilk defa arkadaşımın nişanına gitcem nişana giderken hediye filan götürülür mü hiç bilmiyorum bu adetleri
ya kızlar bu arada ilk defa arkadaşımın nişanına gitcem nişana giderken hediye filan götürülür mü hiç bilmiyorum bu adetleri
canım valla sen bilirsinn nasıl istiyosan öyle yap. biz arkadaşlarımızın nişanlarında değilde düğünde yapmıştık hediyelerini ama çok istersen hatıra olsun die küçük bi hediye alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?