canım bizde nişanda pek bişi takılmaz özellikle evde olan nişanlarda.en yakınları aile büyükleri takar onlarda az takar.ama sen aralarını yapan çöpçatan olarak bi hatıra küçük bişi alabilirsin bi çerçeve bile olabilir mesela o gün çekilen fotografı koymalarını istersin..ya da bi çiçek..
hmm anladım canım benim bende şuan sıkışığım maddi olarak bugün tüm servetimi harcadığım içiniyi oldu bu haber düğünde alırım artık bende
teşekkür ederim canııımevet çok güzel bi duyguymuş amin inşallah çok hayırlı olur canım benim
bende dün aynılarını düşündüm çok uzun zaman geçmiş gibi yarıladık diyorum ama 2 ay olmuş dahaaaaaaaaGünaydınlar şafağımız 87...
Aslında düşündüğümde daha yarısı bile bitmedi bu çektiğimizin bir yarısını daha çekeceğiz. Zaman geçiyor bitti artık falan diyorlar ama dönüp baktığımda sadece 2 ayın geçtiğini görünce sanki daha çok geçmiş olmalıydı gibi geliyor. Geçen aylar bana çok uzun geldi halbuki daha 2 ay olmuş. Moralinizi bozmak için yazmıyorum ama ben böyle hissediyorum. Şu plakalar başlasa da artık daha çabuk geçse... İki basamaklıların daha kolay geçtiği kesin tabi de belki plaka sayarken daha kolay geçer. Offf...
Günaydınlar şafağımız 87...
Aslında düşündüğümde daha yarısı bile bitmedi bu çektiğimizin bir yarısını daha çekeceğiz. Zaman geçiyor bitti artık falan diyorlar ama dönüp baktığımda sadece 2 ayın geçtiğini görünce sanki daha çok geçmiş olmalıydı gibi geliyor. Geçen aylar bana çok uzun geldi halbuki daha 2 ay olmuş. Moralinizi bozmak için yazmıyorum ama ben böyle hissediyorum. Şu plakalar başlasa da artık daha çabuk geçse... İki basamaklıların daha kolay geçtiği kesin tabi de belki plaka sayarken daha kolay geçer. Offf...
valla çok hayırlı bir iş yapmışsın mutluluklar arkadaslarına..bende en yakın cocukluk arkdasımla bir erkek arkdsımı birleştirmiştim şimdi 2 yıllık evliler allah mesut etsinde ben görüşmüyorum onlarla benim nişanıma gelmeye bile tenezzül etmediler hayırsız çıktılar umarım seninkiler vefalı olur...
Yarılayamadık bile baksanıza... İlk günden beri burdayız sanki 4 ay falan geçmiş gibi hissediyorum ben. Daha yarısına bile gelemedik. Bekleyene gerçekten geçmiyor. Dışardan durum güncellemelerimi gören arkadaşlar ne çabuk geldiniz 80'lere falan diyordur kesin.
ben yapmadım aslında demekki birbirlerinin kısmetiydiler allah ta beni elçi olarak seçmiş bu mutluluğa vesile olmam için, çok güzel bi duygugenelde öyle oluyor canım biliyor musun? yani arasını yaptığın birileriyle yuzde 90 olarak senin arana kara kedi giriyor. neden bilmiyorum ama bende yaşadım bunu ve çok karşıma da çıktı. ilginç bişey
evet öyle oluyor malesef ben nikah şahitleride olmuştum onlarda benim olcaktı şahidim ama ben artık istemiyorum arayıp özür de dilediler ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacak vefasızlar çokk
bizimkinin dayancak gücü kalmamış artık, çok zorlanıyormuş ve çok üşüyormuş geceleri. Dün yoruldum diye mesaj attı. Bitsin artık nolur ya. Dün de canlı bomba haberi gelmişti hep bizi buluyor dedi. Normalde her sabah bir sürü mesaj atmış olurdu bugün sabah hiç mesaj yoktu telefonumda, çok merak ettim.
boşver canım inşallah mutlu olurlar belki de hiç bilmediğin bi nedenden dolayı aranız böyle olmuştur. Hayat çok garip. Inşallah hepinizin hakkında en hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?