347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet canım benim olabilir dediğin gibi yarın zamanım olursa bi bakiim ben. teşekkür ederim fikir için

İyi geceler asker yolu bekleyen yarenler...ayrı geçecek son 90 gecemiz daha var..sabır diliyorum allahtan..bu gece dua edin yarın cuma allah dularımızı kabul etsin sağ sağlim dönsünler askerlerimiz ve hayellerimizi gerçekleştirmeye bir adım dha yaklaşmış olalım...

hmm anladım canım benim bende şuan sıkışığım maddi olarak bugün tüm servetimi harcadığım için iyi oldu bu haber düğünde alırım artık bende

o zaman düğünde yaparsın canım daha iyi. zaten nişanda genel olarak sadece aileler takar die biliyorumm

Gunaydin bagyanlarr :)
Evdeyim hala.birazdan ya saglik ocagina ya da hastaneye gidicem.bugun okula gitmedigim icin sevk almam lazim.Ama ne sikayetle gideyim bilmiyorum Allah yataga dusurmesin gercekten almak zorunda kaldigim icin bu drfa boyle oldu.yoksa keyfi ne rapor alirim ne de izin 4 senedir.anca bayram onceleri oda yolum uzun diye.
Safak 88.

teşekkür ederim canııım evet çok güzel bi duyguymuş amin inşallah çok hayırlı olur canım benim

valla çok hayırlı bir iş yapmışsın mutluluklar arkadaslarına..bende en yakın cocukluk arkdasımla bir erkek arkdsımı birleştirmiştim şimdi 2 yıllık evliler allah mesut etsinde ben görüşmüyorum onlarla benim nişanıma gelmeye bile tenezzül etmediler hayırsız çıktılar umarım seninkiler vefalı olur...

herkese günaydınlarrrr mutlu cumalar bugunden sonra 10 gun bayram iznine ayrılıyorum arkadaşlarrr:))

Günaydınlar şafağımız 87...

Aslında düşündüğümde daha yarısı bile bitmedi bu çektiğimizin bir yarısını daha çekeceğiz. Zaman geçiyor bitti artık falan diyorlar ama dönüp baktığımda sadece 2 ayın geçtiğini görünce sanki daha çok geçmiş olmalıydı gibi geliyor. Geçen aylar bana çok uzun geldi halbuki daha 2 ay olmuş. Moralinizi bozmak için yazmıyorum ama ben böyle hissediyorum. Şu plakalar başlasa da artık daha çabuk geçse... İki basamaklıların daha kolay geçtiği kesin tabi de belki plaka sayarken daha kolay geçer. Offf...

bende dün aynılarını düşündüm çok uzun zaman geçmiş gibi yarıladık diyorum ama 2 ay olmuş dahaaaaaaaa

ya tripliii hislerime tercüman oldu ya ne güzel yazmışsın aynen canım valla sölediklerine harfi harfine katılıyorum canım

ben yapmadım aslında demekki birbirlerinin kısmetiydiler allah ta beni elçi olarak seçmiş bu mutluluğa vesile olmam için, çok güzel bi duygu genelde öyle oluyor canım biliyor musun? yani arasını yaptığın birileriyle yuzde 90 olarak senin arana kara kedi giriyor. neden bilmiyorum ama bende yaşadım bunu ve çok karşıma da çıktı. ilginç bişey

Yarılayamadık bile baksanıza... İlk günden beri burdayız sanki 4 ay falan geçmiş gibi hissediyorum ben. Daha yarısına bile gelemedik. Bekleyene gerçekten geçmiyor. Dışardan durum güncellemelerimi gören arkadaşlar ne çabuk geldiniz 80'lere falan diyordur kesin.

evet baskasına rahat gecıyor da bız beklediğimiz için zorlanıyoruz valla ben sanki 1 yıldır görmüo gibiyim 4 yıl boyunca her gün görüşürdük abartmıyorum he rllahın günü yarım saatte olsa görüyordum şimdi nerdeyse 40 gündür görmüyorum çokkk zorlanıyorum ben ya allah hepimize kolaylık versin inş. hep diyorum ya 460 olaydı ozaman napıcaktım daha bi 400 gün bekleyecektim ((

evet öyle oluyor malesef ben nikah şahitleride olmuştum onlarda benim olcaktı şahidim ama ben artık istemiyorum arayıp özür de dilediler ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacak vefasızlar çokk

Günaydın kızlar
Sabahtan beri kendime bakım günü ilan ettim uğraşıp duruyorum
Dün yine nöbeti vardı sevgilimin ve nöbet demek bizim için konuşmak demek bol bol sohbet edebildik
o çok mutlu 80lere indiğimize içim daha bi rahat dedi. bayramdan sonra da kasım ayına giriş yapacağımız için sevinçli. önceden karamsardı ama artık bu sorunu aştı çift basamaklılara geçince

evet öyle oluyor malesef ben nikah şahitleride olmuştum onlarda benim olcaktı şahidim ama ben artık istemiyorum arayıp özür de dilediler ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacak vefasızlar çokk

boşver canım inşallah mutlu olurlar belki de hiç bilmediğin bi nedenden dolayı aranız böyle olmuştur. hayat çok garip. inşallah hepinizin hakkında en hayırlısı olur

Bizimkinin dayancak gücü kalmamış artık, çok zorlanıyormuş ve çok üşüyormuş geceleri. Dün yoruldum diye mesaj attı. Bitsin artık nolur ya. Dün de canlı bomba haberi gelmişti hep bizi buluyor dedi. Normalde her sabah bir sürü mesaj atmış olurdu bugün sabah hiç mesaj yoktu telefonumda, çok merak ettim.

(benimkinin de öyle dayanamıyorum artık diyo hayatımın en zor günlerini yaşıyorum diyo şafak sıkıştırıyomuş ne demek istio bilmiyorum ama nişanlım hiç iyi değil tek tesellisi rahat olması rahat olmasaydım ozaman işim yaştı diyo allahım nolurrrr bitsin bugünler yaffff (neredeydi seninki)

boşver canım inşallah mutlu olurlar belki de hiç bilmediğin bi nedenden dolayı aranız böyle olmuştur. Hayat çok garip. Inşallah hepinizin hakkında en hayırlısı olur

valla mazeret kabul etmiyorum hastalık yoktu,ölüm yoktu onlar olsa allah korusun sitem etmezdim geriye sunacagı ne varsa mazereten saymıyorum gelmeliydi...

merhaba kızlar...

triplii sana çok katılıyorum gideli çooooook zaman olmuş gibi,özlem gün geçtikçe dayanılmaz oluyor ama geriye bakmak istemiyorum daha 2 ay geçti gerçeği çok moralimi bozuyor sadece geri kalan günlerin geçmesini ona kavuşmayı bekliyorum onun geleceği güne odaklanmış durumdayım..gelse şöyle sımsıkı bir sarılsammm

bu arada kızlar daha önce yamaç paraşütü yapan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…