347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yapıcakmısın yoksa :)??

askerim her gece rüyasın da kendini uçakta görüyormuş istanbula geliomuş gözümü bir açıyorum die yine mi burdayım diye yataktan kalkıomuş ahahah gelde gülme garibim ya ne çileler çekiyor kim bilir...bende ona zaten onu şuan için anca rüyanda görürsün dedim çok mu kötüyüm ne

yapıcakmısın yoksa :)??

yapmayı düşünüyorum hemde yarın ama şimdiki cesaretimi oraya gittiğimde kaybedersem diye korkuyorum

abimde askerden geldiğinde anlatırdı askerdeyken rüyasında askerliğin bittiğini görürmüş uyandığında koğuşunda yatağında olduğunu bilmek çok acı gelirmiş ama yazık gerçekten çok üzücü gerçek gibi rüyayı gör sonra bir uyan hayıııııııııır

nena87 canım haklısın çok iyi anlıyorum seni insan üzülüyor kızıyor.... boşver koyver gitsin artık hayatında yoklar ne de olsa

nena87 canım haklısın çok iyi anlıyorum seni insan üzülüyor kızıyor.... Boşver koyver gitsin artık hayatında yoklar ne de olsa

yani eksikliklerini hissetmiyorum hayatım da en sevmediğim şey bana,aileme ve nişanlıma değer verilmiyorsa bir çırpıda silerim gözüm görmez o zaman değer nasıl verilmiomuş görürler...şimdi hamile o arkdasım msj atmıs teyze olmaya hazırmısın dıe hıc bsy yazmadım dogurdugun da da gitmicem görsün özel günde yanında olmamak neymiş...

Kızlarrr sayfayı 1000 ledik onlar gelene kadar 2000 e tamamlıcaz sanırım hadi hayırlısı

mardinle ilgili şarkı varmı ya dinleyim malum askerim mardinde oyoyoy içim daraldı şimdi çok güldüm bugün şimdi ise hüznü çöktü yaaa ((özledim özledim özledimmmmmmmm

Son 30 u saymaya başlayaydık iyidi be daha 80 küsürleri saymak koyuyor insana üfff bide çevrede he iyi bşy kalmamış demiyolarmı uyuz oluyorum...

onlar icin de en gicik olduklari cumle 'bak ne cabuk geciyor zaman, kalmadi bir sey'. ondan da duydugum, bir gün bir yil gibi geciyormus askerlikte. ben de o yuzden cabucak geciyor ve az kaldi dememeye calisiyorum. sikintisini kucumsemek gibi oluyor.

yaa evet onlara dahada zor geçiyor ama bi şekilde geçiyor zor mor napalım valla bende sanki askerlik yapıom sosyal hayat sıfırlandı ev iş başka bsy yaptgm yok kimseyle görüşmüyorum da ne olcak böyle bilmiyorum onunla geçirdigim 4 sene 4 gün gibi çabuk geçti ama onsuz geeçirdigim 2 ay 2 sene gibi geldi kaderde asker yolu beklemek varmış napalım (( bende ona dıyorum bak çabuk geçio die gel bana sor diyo haklı cocuk napsın

Zamanı yarılamamış olmamız konusunda kendinizi üzmeyin bence. İlk zamanlar zaman böylemi geçiyordu? özellikle ilk bir ay 1 günü 1 hafta gibi yaşıyorduk. Şimdiyse zaman akıp gidiyo. Daha dün 100den düşmeye başladık diye sevinirken bugün 80lere başladık. Araya bayram giriyo zaman çabuk geçicek bayram sonu 70lerin ortasında olucaz. Kndinizi üzmeyin hiç güzeller, bi bakmışız bitivermiş :)

kızlar moral bozmak yokk şunun şurasında plakalara ne kaldı biraz daha sabır
ben size kendi şafağımı söyleyimde moraliniz düzelsin birazz koskoca 260 var dahaaa

bubble haklısın her şeyin farkındayız da üzülmemek elde değil zorlanıyorum artık özlem artıkça zaman zorluyor beni...

kızlar moral bozmak yokk şunun şurasında plakalara ne kaldı biraz daha sabır
ben size kendi şafağımı söyleyimde moraliniz düzelsin birazz koskoca 260 var dahaaa

inciçiçeği sanada allah kolaylık versin zor valla ya biz zorlanıyoruz 80 lerde seni düşünemiyorum bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…