merhaba kızlar...
triplii sana çok katılıyorum gideli çooooook zaman olmuş gibi,özlem gün geçtikçe dayanılmaz oluyor ama geriye bakmak istemiyorum daha 2 ay geçti gerçeği çok moralimi bozuyor sadece geri kalan günlerin geçmesini ona kavuşmayı bekliyorum onun geleceği güne odaklanmış durumdayım..gelse şöyle sımsıkı bir sarılsammm
bu arada kızlar daha önce yamaç paraşütü yapan var mı aranızda?
yapıcakmısın yoksa :)??
yapmayı düşünüyorum hemde yarın ama şimdiki cesaretimi oraya gittiğimde kaybedersem diye korkuyorum
abimde askerden geldiğinde anlatırdı askerdeyken rüyasında askerliğin bittiğini görürmüş uyandığında koğuşunda yatağında olduğunu bilmek çok acı gelirmişama yazık gerçekten çok üzücü gerçek gibi rüyayı gör sonra bir uyan hayıııııııııır [
AYHH ÇOK GÜLÜYORUM O ANLATTIGIN DA BUGÜNDE SORDUM GECE YOLCULUK VARMIYDI DİYE :)SEN DALGA GEC DIYO BANA GELDİĞİNDE SORCAKMIŞ BANA DALGA GEÇMEYİ YAZIK YA VALLA ÜZÜLÜYORUM AMA HER GECE DE AYNI RÜYA GÖRÜLMEZKİ BİDE DİYOKİ HOSTESLERDE HEP DEĞİŞİK BAK SEN NELERE DİKKAT EDİYO BNDE ONA SEN ORDA 15 AY KAL GELME DİOM HOSTES DÜŞÜNÜO PAŞA ALICAM BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ HELE Bİ GELSİN :))
-- VALLA YAPARSAN COK CESURSUN BEN KESİNLİKLE DENEYEMEM YANİ SEVGİLİMLE O ASKERE GİTMEDEN TELEFERİĞE BİNDİM BAKAMADIM ETRAFA NERDEYSE ÇOCUGUN CEBİNE GİRCEKTİM OKADAR SOKULDUM YANİ :)))
nena87 canım haklısın çok iyi anlıyorum seni insan üzülüyor kızıyor.... Boşver koyver gitsin artık hayatında yoklar ne de olsa
yapmayı düşünüyorum hemde yarın ama şimdiki cesaretimi oraya gittiğimde kaybedersem diye korkuyorum
abimde askerden geldiğinde anlatırdı askerdeyken rüyasında askerliğin bittiğini görürmüş uyandığında koğuşunda yatağında olduğunu bilmek çok acı gelirmişama yazık gerçekten çok üzücü gerçek gibi rüyayı gör sonra bir uyan hayıııııııııır [
AYHH ÇOK GÜLÜYORUM O ANLATTIGIN DA BUGÜNDE SORDUM GECE YOLCULUK VARMIYDI DİYE :)SEN DALGA GEC DIYO BANA GELDİĞİNDE SORCAKMIŞ BANA DALGA GEÇMEYİ YAZIK YA VALLA ÜZÜLÜYORUM AMA HER GECE DE AYNI RÜYA GÖRÜLMEZKİ BİDE DİYOKİ HOSTESLERDE HEP DEĞİŞİK BAK SEN NELERE DİKKAT EDİYO BNDE ONA SEN ORDA 15 AY KAL GELME DİOM HOSTES DÜŞÜNÜO PAŞA ALICAM BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ HELE Bİ GELSİN :))
-- VALLA YAPARSAN COK CESURSUN BEN KESİNLİKLE DENEYEMEM YANİ SEVGİLİMLE O ASKERE GİTMEDEN TELEFERİĞE BİNDİM BAKAMADIM ETRAFA NERDEYSE ÇOCUGUN CEBİNE GİRCEKTİM OKADAR SOKULDUM YANİ :)))
yazık yaaa dalga geçme sende...hiç kız görmeyince rüyasında farklı hostesler görüyor demekki:)
sevgilim önce baya bir yapma dedi bişe olur diyor korkuyor:)ama onu ikna ettim..yarın demişim pardon uçuş pazar bakalım havaya göre cesratimi toplarsam kısmet:)
yazık yaaa dalga geçme sende...hiç kız görmeyince rüyasında farklı hostesler görüyor demekki:)
sevgilim önce baya bir yapma dedi bişe olur diyor korkuyor:)ama onu ikna ettim..yarın demişim pardon uçuş pazar bakalım havaya göre cesratimi toplarsam kısmet:)
AYHH NAPİM DALGA GEÇİLMİCEK GİBİ DEĞİLKİ AKLIMA GELDİKÇE PİS PİS SIRITIYORUM :)) HE YA HOSTES GÖRÜOMUŞ PAŞAM BİDE ÖYLE GÜZEL SÖYLÜOKİ RAHATIM DİO NASILSA BSY YAPAMICAN SUAN İÇİN DİO ANLATIO HEY ALLAHIM YA GELSİN BANA ONA HOSTESLİK YAPICAM 1 GÜN BOYUNCA TUVALETE KİLİTLEYİMDE GÖRSÜN GÜNÜNÜ YAŞASIN KÖTÜLÜKKKK YATSIN KÜVETTE :))
UÇUŞ DERKEN SEN BAYA ADAPTE OLMUŞSUN AÇMAYA İYİ VALLA BANA DÜŞÜNCESİ BİLE KORKUNÇ GELİYOR ÇOK DİKKATLİ OL PUKNAS VALLA KORKTUM YANİ...
onlar icin de en gicik olduklari cumle 'bak ne cabuk geciyor zaman, kalmadi bir sey'. ondan da duydugum, bir gün bir yil gibi geciyormus askerlikte. ben de o yuzden cabucak geciyor ve az kaldi dememeye calisiyorum. sikintisini kucumsemek gibi oluyor.
Zamanı yarılamamış olmamız konusunda kendinizi üzmeyin bence. İlk zamanlar zaman böylemi geçiyordu? özellikle ilk bir ay 1 günü 1 hafta gibi yaşıyorduk. Şimdiyse zaman akıp gidiyo. Daha dün 100den düşmeye başladık diye sevinirken bugün 80lere başladık. Araya bayram giriyo zaman çabuk geçicek bayram sonu 70lerin ortasında olucaz. Kndinizi üzmeyin hiç güzeller, bi bakmışız bitivermiş :)
kızlar moral bozmak yokk şunun şurasında plakalara ne kaldı biraz daha sabır
ben size kendi şafağımı söyleyimde moraliniz düzelsin birazz koskoca 260 var dahaaa
saol canımminciçiçeği sanada allah kolaylık versin zor valla ya biz zorlanıyoruz 80 lerde seni düşünemiyorum bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?