347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

saol canımm
Allahtan iletişimde zorluk çekmiyoruz telefonla ve her akşam msnde görüşebiliyoruz yoksa çekilecek gbi değill valla

bizimde iletişimde problemimiz yok varya o çok büyük nimet he onu bulamayanda var biz acemi birliğindeyken anca günde 1 defa o ararsa görüsüoduk onda en fazla 5 dkıka ama usta birliği rahat çok şükür istediğim zaman arayıp konusabılıyorum :))

iyiymiş o zaman canım yoksa çok kötü oluyoo
bizde acemideyken öyleydik günde 2 kez arayabiliyodu ama bütün gün elimde telefon öyle dolaşıyodum ararsa duymazsam falan die konşmadan duşa bile girmiyodum düşün

evet bende öyle günde 1 en fazla 2 defa konusuoduk bnmde tlfn elımde sanırsın ki 24 saat arıo günde toplam 10 dkka konuşmak için 24 saat tlfnla gezıodum duş almıodum konusmadan wcye gdıom tlfn elde bilmem nereye gidiom tlfn evde vayy ne günlerdi... :)))

Benim herif dışarda yemek yiyor
2 gündür komutan görev vermiş dışarda hep

1000 . Sayfada olamadığım için çok üzüldüm :):)
bu gidişle burası 2000. i dde görür 3000 i de
ben bugün çok mutluyummm
tatilimizi ayarladık, o gelir gelmez gidiyoruzzzz...
sanki gelmesi daha da bi yaklaştı böyle olunca :) çok mutluyum şu an
geçer geçer neler neler geçmedi kiii şarkısını sölemek istiyorum kızçelerim ümitsizliğe düşmek yokkkk
Allah a şükürler olsunn

Benim herif dışarda yemek yiyor
2 gündür komutan görev vermiş dışarda hep

ohh afiyet olsun götürsün valla :)) benımkı mardinde çarşı izni bile yok hep karakolda çocuk patlıcan yemekten patlıcak yakında her öğün patlıcan yıolar yazık yavruma yaaa(

üzülme nikitacım ben uğraştım binleyim diye 1000.sayfada olim die ugrastım sende 2000. olursun dicem de sanırım seninki askerliğini bitiro ben öyle anladım :)))

Son düzenleme:
ohh afiyet olsun götürsün valla :)) benımkı mardinde çarşı izni bile yok hep karakolda çocuk patlıcan yemekten patlıcak yakında her öğün patlıcan yıolar yazık yavruma yaaa(

benimkide her gün bulgur pilavı yiyormuş. sıkıldı çocuk çarşı izinlerinde karnını doyuruyor ne yapsın. ev yemeklerine hasret kaldı gelince mutfaktan çıkmam ben

benimkide her gün bulgur pilavı yiyormuş. sıkıldı çocuk çarşı izinlerinde karnını doyuruyor ne yapsın. ev yemeklerine hasret kaldı gelince mutfaktan çıkmam ben

ya bulgur pilavı yinede fena degil hergün vıcık vıcık suyun içinde yüzen patlıcanları düşünsene e bide benimki salata manyagı salatasız yemek yemezdi burdayken ... şimdi soruo bana her gün sen salata yedin mi die aklı fikri salata gelsin kokoca tencerede salata yapıcam doysun garibim salataya :)))

Canım Bingöl'de benim nişanlım ama aramızda en zor görev onunkisi sanırım. Hazır kıta. 12 saat nöbet tutuyor. 13 kişiler sadece 3'ü kısa dönem geri kalan 10 kişi uzun dönem. Her gün yok şu ihbar geldi, yok pkklı görüntüsü aldık diye haberler geliyor bizimkilere. Zaten pkklıların suratlarını ezberletmişler. Bunaldım gelselerde bitse artık dedi bugün çok ağladım. Allah korusun, gelmesinler.

Dün gece komutanlar kontrol amaçlı mevzilere girmiş hiçbiri de farketmemiş. Ceza almışlar. Bizimkinin kafası kel. Komutan kel niye farketmedin bizi demiş. Çok zoruna gitmiş kel demesi herkesin içinde bütün gece uyumamış. Niye cevap vermedim orda diyor. Uzun dönemler komandoymuş onlar farketmediyse ben nasıl edeyim dedi. Çok üzgün. Bende üzüldüm ama komutanına hak verdim. Nöbette görevinizi layığıyla yerinize getirmeniz gerekir, bugün komutan girdi yarın terörist girse ne olacak dedim. Sizin bir dalgınlığınız sende dahil allah korusun hepinizi ölüme götürür. Suçlu olan sizsiniz cevap vermemen iyi olmuş. Terbiyeli davranmanın karşılığını elbet alırsın bir gün dedim. Biri bir gün kel der yarın annene küfreder orası askeriye benden daha iyi bilmen gerekir dedim. Kelliğin çözümü var ama giden geri gelmiyor unutma bunu dedim. Çok şanslıyım ben benim olduğu için dedi. Biraz rahatladı ama anlattıklarından sonra ben üzüldüm. Komandolar bile abi Bingöl'de nöbettesin her kula nasip olmaz gözlerin terörist bekliyor diyorlarmış.

Allah yardımcısı olsun benim bunlardan haberim yoktu çok kötü oldu içim ve korku girdi yine Bingöl'e gideceği günkü gibi kötü oldum.

üzülme nikitacım ben uğraştım binleyim diye 1000.sayfada olim die ugrastım sende 2000. olursun dicem de sanırım seninki askerliğini bitiro ben öyle anladım :)))

:) Birden çok havaya girmişim di mi,
bitti gibi bişey ya :):) Allah ım inşallah hep böyle hissederm

kuşum Allah yardımcısı olsun.. çok zorlu geçiyor nişanlının askerliği anlaşılan.
sen buradan soğukkanlılıkla ona yapması gereken doğru şeyleri söylüyorsun ne güzel.
ama kısa dönem bu çocuklar ya , ne bu nöbet bu kadar
benim eşim de sürekli kule nöbetinde, ama bişey anlatmıyor, hatta geçen şakayla karışık ağzından kaçırdı, aşkım kafan mı güzel , neyin kafası bu sendeki dedim, böyle sarhoş gibi konuşşuyodu
burada olanları anlatsam, sende de aynı kafadan olur, napalım kafayı çizmemek için böyle takılıyoruz dedi.
:/
bilmediğimiz neler neler oluyor acaba orada...

tripliii çok zor şartta yapıyomuş ama allah yardım edicektir sen sakin olmaya çalış sagsalım gelecekelr benimkide mardinde 12 saat santral nöbeti var arada kuleye cıkıp gözlem yapıyor arada yazıyor çiziyor çok yoruluyor onların orada pek tekin değil benimle her şeyi paylaşmıyor kim bilir ne zorluklar yaşıyor orda bilio ben kafama takıcam hastalanıcam ehhh işte allah yardımcıları olsun (( geçen komutan bizimkinden poşet istemiş arkadaşlarıda sen git demiş tek kısa dönem o oldugu için poşet die dalga geçiolarmış çok üzülmüş bana niye öle diolar die tek yapacagımız bol dua etmek ve tlfnda konustugumuzda onların motıvasyonunu yuksek tutmak,öle kavga etmemelıyız ufak seyleri dert etmemeliliyiz telkinlerimizle içlerini rahat edelim...benim ki diyor sesini duyunca huzur buluyorum beni dinlendriyorsun dio içim gidio keşke yanımda olaydı ben onu omzumda uyutup her şeyi unutmasını saglasaydım bugünler onlar için hiç iyi geçmiyor nişanlım şafak sıkıştırıyor zaman azaldıkça ben zorlanıyorum dio ((

:) Birden çok havaya girmişim di mi,
bitti gibi bişey ya :):) Allah ım inşallah hep böyle hissederm

evet havaya girdin ve en doğal hakkın bunca zaman bekledin bi zahmet gir havaya allahın izniyle ocak 15 olsun ozaman sen bendeki havayı gör dağlardan bayırlardan uçarak geçerim valla (

Evet canım çarşı yok bizde.

Ben aralık gelsin burda bayram havası estircem inşallah. Hele bir aralık gelsin ah gelsin ona bile razıyım. Bu ay bitsin kasıma bir girelim sonra aralığı görelim hemen. Aralık gelirse sanki hemen ocakta gelecekmiş gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…