nasılsınız kızlarrrr? nikitaaa nereye gidiyosunuz tatile bakıyım :) benim sömestr tatilim olup olmadığı belli olmadığı için henüz yer ayırtamadık biz ocak için. bi an önce belli olsada bizde rezervasyonumuzu yaptırsak ya
aşkım gelsin yeterki ya gezmemeye de razıyım ben
aşkım gelsin yeterki ya gezmemeye de razıyım ben
Canım Bingöl'de benim nişanlım ama aramızda en zor görev onunkisi sanırım. Hazır kıta. 12 saat nöbet tutuyor. 13 kişiler sadece 3'ü kısa dönem geri kalan 10 kişi uzun dönem. Her gün yok şu ihbar geldi, yok pkklı görüntüsü aldık diye haberler geliyor bizimkilere. Zaten pkklıların suratlarını ezberletmişler. Bunaldım gelselerde bitse artık dedi bugün çok ağladım. Allah korusun, gelmesinler.
Dün gece komutanlar kontrol amaçlı mevzilere girmiş hiçbiri de farketmemiş. Ceza almışlar. Bizimkinin kafası kel. Komutan kel niye farketmedin bizi demiş. Çok zoruna gitmiş kel demesi herkesin içinde bütün gece uyumamış. Niye cevap vermedim orda diyor. Uzun dönemler komandoymuş onlar farketmediyse ben nasıl edeyim dedi. Çok üzgün. Bende üzüldüm ama komutanına hak verdim. Nöbette görevinizi layığıyla yerinize getirmeniz gerekir, bugün komutan girdi yarın terörist girse ne olacak dedim. Sizin bir dalgınlığınız sende dahil allah korusun hepinizi ölüme götürür. Suçlu olan sizsiniz cevap vermemen iyi olmuş. Terbiyeli davranmanın karşılığını elbet alırsın bir gün dedim. Biri bir gün kel der yarın annene küfreder orası askeriye benden daha iyi bilmen gerekir dedim. Kelliğin çözümü var ama giden geri gelmiyor unutma bunu dedim. Çok şanslıyım ben benim olduğu için dedi. Biraz rahatladı ama anlattıklarından sonra ben üzüldüm. Komandolar bile abi Bingöl'de nöbettesin her kula nasip olmaz gözlerin terörist bekliyor diyorlarmış.
Allah yardımcısı olsun benim bunlardan haberim yoktu çok kötü oldu içim ve korku girdi yine Bingöl'e gideceği günkü gibi kötü oldum.
sen bayramda gidicekmisin, görmeye
evet canım 3 gün yanındayım kısmetse
bende 3. gün gidicemm :=)
allah kavuştursun tüm sevenleri en kısa zamanda :) ben 2. günü gidicem pazar günü dönücem. yarın gidiyim de bi alışveriş yapıyım yıldönümü hediyesi alıyım aşkıma tabi bide kendime :) hatta diyorum ki bir örnek spor ayakkabı alıyım, bide swet
ben calıştıgım için sadece 1 gün günü birlik gidicem işte.. cmt sabah gidip akşam gelicem.. ben kendimee aldım yeni cicilerrr....onada alaym dedım ama orda çok hırsızluk oluyor dedi.. bende almadım. tlf da söyledim sana bişe alcaktım lafımın sonunu getirmemi beklemeden kızlaya başladıç.. ben napıcamburda onları, burda çalışıyorlar dur bir dinle dedim ya kızma hemen
çarşıya çıkıcak gidiceğim gün işte diyorum nereye götürceksin ankarada beni kendide fazla bilmiyor ya sen nereyi istiyorsun oraya gidelim diyor :=)
bizimkiler topu topu 35 kişi oldukları için çalma gibi bi problem olmuyomuş o yüzden alcam ben kusura bakmasın yoksa içimde kalcak :) istemezse koyar çantama geri getiririm gelince burda kullanır. zaten baya eşya götürcem kitapları falan da var, mektup da yazdımayyy sanki yarın gidiyomuşum gibi heyecanlandım birden
:) ay yazık ya sen gitmeden önce araştır bari bikaç yer
oda öyle diyor internetten bak aman önemli değil nerde olduğumuz zaten.. birlikte olmamız önemli.. sabah erken çıkmanıza izin verirlerse gel havalalına dedim ..
bende heycanlandım.. 2.5 ay sonra ilkkez dışarda gezicez sonuçta bir kez gittiğimde askeriyede oturduk çünküü
ayy ben çok yazamadım 3 sayfa falan ama idare eder yani :) havaalanına gelirse sana da süpriz olur ne güzel , orda beklerken görürsün onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?