347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nasılsınız kızlarrrr? nikitaaa nereye gidiyosunuz tatile bakıyım :) benim sömestr tatilim olup olmadığı belli olmadığı için henüz yer ayırtamadık biz ocak için. bi an önce belli olsada bizde rezervasyonumuzu yaptırsak ya

Allah yardımcısı olsun, aslerimizin hepsininde. Sanada helal olsun orda bir olumsuz birşey söyleseydin durumu ne olurdu kim bilir durumu iyi idare etmişsin. Komutanlara da kızmamak lazım. Benim arkadaşımın eşi yüz başı önce Afganistana görevlendirildi, sonra namaz dağlarına gidecek. 2 tane dünya tatlısı kızı var. Asker belki bazı anlarda kendini düşünüyor sevdiklerini düşünüyor. Komutanlar ordaki herkesi ve sevdiklerini. Arkadaşım bazen eşinin yaşadıklarını bana anlatıyorda kendimi ağlamaktan alamıyorum. Bize büyük görev düşüyor biraz pollyanna olucaz askerlerimize karşı göz yaşlarımızı içimize akıtıcaz. Kolay mı zor ama elden gelen birşey yok.

bende 3. gün gidicemm :=)

allah kavuştursun tüm sevenleri en kısa zamanda :) ben 2. günü gidicem pazar günü dönücem. yarın gidiyim de bi alışveriş yapıyım yıldönümü hediyesi alıyım aşkıma tabi bide kendime :) hatta diyorum ki bir örnek spor ayakkabı alıyım, bide swet

ben calıştıgım için sadece 1 gün günü birlik gidicem işte.. cmt sabah gidip akşam gelicem.. ben kendimee aldım yeni cicilerrr....onada alaym dedım ama orda çok hırsızluk oluyor dedi.. bende almadım. tlf da söyledim sana bişe alcaktım lafımın sonunu getirmemi beklemeden kızlaya başladıç.. ben napıcamburda onları, burda çalışıyorlar dur bir dinle dedim ya kızma hemen

çarşıya çıkıcak gidiceğim gün işte diyorum nereye götürceksin ankarada beni kendide fazla bilmiyor ya sen nereyi istiyorsun oraya gidelim diyor :=)

bizimkiler topu topu 35 kişi oldukları için çalma gibi bi problem olmuyomuş o yüzden alcam ben kusura bakmasın yoksa içimde kalcak :) istemezse koyar çantama geri getiririm gelince burda kullanır. zaten baya eşya götürcem kitapları falan da var, mektup da yazdım ayyy sanki yarın gidiyomuşum gibi heyecanlandım birden

aaa bende mektup yazdım hemde birsürü sayfa.. aklıma geldikçe yazıyorum.. beğendiğim sözleri yazıyorum...

bende heycanlandım.. 2.5 ay sonra ilkkez dışarda gezicez sonuçta bir kez gittiğimde askeriyede oturduk çünküü

oda öyle diyor internetten bak aman önemli değil nerde olduğumuz zaten.. birlikte olmamız önemli.. sabah erken çıkmanıza izin verirlerse gel havalalına dedim ..

ayy ben çok yazamadım 3 sayfa falan ama idare eder yani :) havaalanına gelirse sana da süpriz olur ne güzel , orda beklerken görürsün onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…