inşş gelir ama ordan erken çıkması gerek çünkü ben 8.45 de ank da olurum..
inşallah erken çıkarırlar da koşa koşa gelir yanına
çıkamasada kızılayda buluşucaz artık.. ama gidene kadar zamn geçmek bilmez ordayken su gibi akıp gidiyor
kızlarr iyi akşamlaar
kızlarr iyi akşamlaar
nasılsınız kızlarrrr? nikitaaa nereye gidiyosunuz tatile bakıyım :) benim sömestr tatilim olup olmadığı belli olmadığı için henüz yer ayırtamadık biz ocak için. bi an önce belli olsada bizde rezervasyonumuzu yaptırsak ya
iyi akşamlar canımmm hoşgeldin :)
iyi akşamlar hoşgeldin
Ben de gitmek istiyorum aMa Tekin yerler değil gelme dediallah kavuştursun tüm sevenleri en kısa zamanda :) ben 2. günü gidicem pazar günü dönücem. yarın gidiyim de bi alışveriş yapıyım yıldönümü hediyesi alıyım aşkıma tabi bide kendime :) hatta diyorum ki bir örnek spor ayakkabı alıyım, bide swet
Yaa superrrbizimkiler topu topu 35 kişi oldukları için çalma gibi bi problem olmuyomuş o yüzden alcam ben kusura bakmasın yoksa içimde kalcak :) istemezse koyar çantama geri getiririm gelince burda kullanır. zaten baya eşya götürcem kitapları falan da var, mektup da yazdımayyy sanki yarın gidiyomuşum gibi heyecanlandım birden
İzin de aldımmm herşey tamam rezervasyonu da yaptırdık parayı bile ödedikkk
maldivlere gidiyoruzzzzz
yeniden balayı yapıcaz kısmette şekerimm
Ben de gitmek istiyorum aMa Tekin yerler değil gelme dedi
allah yardımcısı olsun puknas sen ben tripliii aynıyız 3 ününde çarşısı yoktur onlar zor yerde görev yapıolar keşke batıda olsalardı((
amin canım hepsinin..evet aynen öyle çarşı izni yok..gazinoda pkklı canlı bombaların fotoları varmış ezberlesinler o yüzleri diye...nöbet tutarken taş atan mı istersin,askeriyeye havaifüşek atan mı,kapı önünde sürekli olay var polis bunlara biber gazı sıkıyor benim askerim nöbet kulübesinde bundan etkileniyor..mahkumlarla uğraşıyorlar hastaneye,asliyeye götürüyorlar,hastanede kalıyorlar gece boyu.baya zorlu geçiyor askerliği günde 6 saat nöbet var bunların dışında...ama çok şükür askerim bana naz yapmıyor yani sürekli o beni rahatlatmaya çalışıyor iyiyim merak etme sorun yok,sen mutlu ol gezmene eğlenmene bak diyor.senin sesin mutlu gelince ben burda çok rahat oluyorum mutlu oluyorum diyor,bende aynı şekilde onunla hep pozitif konuşuyorum hiç korkmuyor üzülmüyor gibi konuşuyorum..birbirimizi rahatlatıyoruz sürekli,sevdiğimizi özlediğimizi söylüyoruz,gelince neler yapacağımızdan konuşuyoruz.işte böyle geçiyor günler..
aayyyyyyy süpermişşşş ocak ayı tam da zamanı maldivlerin , darısı bizim başımıza artık ... bende çok istiyorum orayı görmeyi ama uçak yolculuğu gözümü korkutuyo çokkk
ay kıyamam ben size ya sizde 87 gün sonra maldivlerde sarılıcaksınız birbirinize, bembeyaz kumlarda geziceksiniz elele düşünmesi bile çoookk güzel :) o zaman geldiğinde bugünleri hatırlamıcaksın bile hiç. çoookkk hızlı aksın zamannnn
İzin de aldımmm herşey tamam rezervasyonu da yaptırdık parayı bile ödedikkk
maldivlere gidiyoruzzzzz
yeniden balayı yapıcaz kısmette şekerimm
Hiç sıkıntımız sorunsuz geçer inşallahhhinşallahhhiyi akşamlar kızlar, nasılsınızz
nişanlım bu gece ilk revir nöbetinde bakalım nasıl geçiricekk
Çok teşekkürlerçok güzellmiş...şimdiden iyi tatillerr
iyi akşamlar kızlar, nasılsınızz
nişanlım bu gece ilk revir nöbetinde bakalım nasıl geçiricekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?