347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çıkamasada kızılayda buluşucaz artık.. ama gidene kadar zamn geçmek bilmez ordayken su gibi akıp gidiyor

evet canım ya nedense öyle oluyo hep, onu gördüğüm ilk an nası döncem ben şimdi geri diye düşünüyorum. zaman hiç geçmesin hep orda kalıyım ...

İzin de aldımmm herşey tamam rezervasyonu da yaptırdık parayı bile ödedikkk
maldivlere gidiyoruzzzzz
yeniden balayı yapıcaz kısmette şekerimm

Ben de gitmek istiyorum aMa Tekin yerler değil gelme dedi

Yaa superrr
bol bol hasret giderin sen de dyyg daa
Sarılınn
ne güzel.. Ben de 87 gün sonra sarılcam sıkı sıkı kocacımıııı

İzin de aldımmm herşey tamam rezervasyonu da yaptırdık parayı bile ödedikkk
maldivlere gidiyoruzzzzz
yeniden balayı yapıcaz kısmette şekerimm

aayyyyyyy süpermişşşş ocak ayı tam da zamanı maldivlerin , darısı bizim başımıza artık ... bende çok istiyorum orayı görmeyi ama uçak yolculuğu gözümü korkutuyo çokkk

Ben de gitmek istiyorum aMa Tekin yerler değil gelme dedi

ay kıyamam ben size ya sizde 87 gün sonra maldivlerde sarılıcaksınız birbirinize, bembeyaz kumlarda geziceksiniz elele düşünmesi bile çoookk güzel :) o zaman geldiğinde bugünleri hatırlamıcaksın bile hiç. çoookkk hızlı aksın zamannnn

aayyyyyyy süpermişşşş ocak ayı tam da zamanı maldivlerin , darısı bizim başımıza artık ... bende çok istiyorum orayı görmeyi ama uçak yolculuğu gözümü korkutuyo çokkk

Ya evet uçak baya bi sıkıntı..
dubai den aktarma yapıcakmışız ama biraz daha iyi olur in bin
phuket e baktık oraya mı gitsek diye o daha beter Singapur'da gidiyorsun 12 saat kesintisiz .. Bi de kocam çok sevmez uçak yolculuğunu uyurum ben hap alıcım deyip duruyor şimdiden
ama değer ya o kadar yol ççekmeye
İnş güzel olur ben de çok merak ediyordumediyordum

İnşallah canım inşallahhhh
hep beraber kavuşcaz inşallahh
siz de balayınızı yapcaksınız istediğiniz en güzel yerde inşallahhh

iyi akşamlar kızlar, nasılsınızz
nişanlım bu gece ilk revir nöbetinde bakalım nasıl geçiricekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…