347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok teşekkürler
bu tatil ayarlama fln sanki daha gerçekçileşti dönüşü
tatilden çok o mutluluk veriyor

bende şubatta yıllık ızın alıp gitmeyi düşünüyorum bakalım.. onun olduğu yerde arkadaşımda var banada değişiklik olur doğu turu yaparım hem

evet canım sizinkinde en son deniz uçağı mı var bot mu var adaya transferde? benim bünyem 3 uçağı üstüste kaldıramaz gibi geliyo o yüzden havaalanına yakın bi adayı tercih ederim heralde botla gitmek için.

Uçak yine tatlım:) evet biraz fazla uçak barındırıyor içinde..Ama oda otelden bağımsız küçük adacıklar şeklindeymiş .. Watervilla mı ne diolar..Otel den karaya odanın kendi botuyla gidicekmşşşz

ayyy denizin üstünde kalcaksınızzz çok romantikkk :) bakalım gerçekten değcekmi o kadar uçak yolculuğuna ? dönünce mutlaka bekliyorum burdan haberlerini , one göre karar vercem balayında gidip gitmemeye

nikitaaa hayırlı olsun tatil nereyee :)) bizde düşünüyoruzzz ama kararsızım ben :SS uludağ isityorum ama iş dolyısıyla izin alabilecem mi bilemedim 5 gün program çünkü.. :S

ayyy denizin üstünde kalcaksınızzz çok romantikkk :) bakalım gerçekten değcekmi o kadar uçak yolculuğuna ? dönünce mutlaka bekliyorum burdan haberlerini , one göre karar vercem balayında gidip gitmemeye

Tamammm resim de eklerimm:)))
değer gibi geliyor bana resimlerine bile bakmak içimi açıyor ama :)))

benimkide her gün bulgur pilavı yiyormuş. sıkıldı çocuk çarşı izinlerinde karnını doyuruyor ne yapsın. ev yemeklerine hasret kaldı gelince mutfaktan çıkmam ben

seduluuu bizimkii hiç askeriyeden yiyemiyor 40 ayak tırtıl ne ararsan varmış yemeklerin içinde.geçen tatlıdan parmak büyüklüğünde tel çıkmış :SS farelerinin hepsinin bi adı varmış (( hep dışardan söylüyo ( sanki dışarı çok iyi de ) bayramda gelsin iyice doyursun karnını

İnşalahh cnm çok sağol
düşünmesi bile eğlendirdi o bile yetiyo bana şu an .. Mutlu hayallerim var kocam yanımda karşımda sonsuz mavilikler ..

hayal kurmak güzeldirrr canm.. hayalsiz yaşam olmaz ki.. ohh şurda 3 ay sonra allah izin verirse gercek olucak..

İnşalahh cnm çok sağol
düşünmesi bile eğlendirdi o bile yetiyo bana şu an .. Mutlu hayallerim var kocam yanımda karşımda sonsuz mavilikler ..

oh ne güzel daha ne ister ki insan sevdiğiyle beraber sarılarak sonsuzluğu izlemek...,nşallah çoook güzel bir tatil geçirirsiniz her şey gönlünüze göre olur canım.

oh ne güzel daha ne ister ki insan sevdiğiyle beraber sarılarak sonsuzluğu izlemek...,nşallah çoook güzel bir tatil geçirirsiniz her şey gönlünüze göre olur canım.

İnsanın hayal etmesi gönder canlandırması bile ne kadar büyük bir huzur veriyor değil mi
şu an yanımda olsa sarılarak tv izlesem.. O bile ne kadar büyük bi mutluluk ne güzel bir nimetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…