Çok teşekkürler
bu tatil ayarlama fln sanki daha gerçekçileşti dönüşü
tatilden çok o mutluluk veriyor
Ya evet uçak baya bi sıkıntı..
dubai den aktarma yapıcakmışız ama biraz daha iyi olur in bin
phuket e baktık oraya mı gitsek diye o daha beter Singapur'da gidiyorsun 12 saat kesintisiz .. Bi de kocam çok sevmez uçak yolculuğunu uyurum ben hap alıcım deyip duruyor şimdiden
ama değer ya o kadar yol ççekmeye
İnş güzel olur ben de çok merak ediyordumediyordum
Hiç sıkıntımız sorunsuz geçer inşallahhhinşallahhh
hoşgeldin canım...sorunsuz bir şekilde geçer inşallah merak etme
hoşbuldum canımm sağol inşallah öyle olur
Saol tatlımmminşallah canım benim sağoll
sizede şimdiden aşk dolu güzel tatiller diliyorum canımm
Uçak yine tatlım:) evet biraz fazla uçak barındırıyor içinde..Ama oda otelden bağımsız küçük adacıklar şeklindeymiş .. Watervilla mı ne diolar..Otel den karaya odanın kendi botuyla gidicekmşşşzevet canım sizinkinde en son deniz uçağı mı var bot mu var adaya transferde? benim bünyem 3 uçağı üstüste kaldıramaz gibi geliyo o yüzden havaalanına yakın bi adayı tercih ederim heralde botla gitmek için.
Uçak yine tatlım:) evet biraz fazla uçak barındırıyor içinde..Ama oda otelden bağımsız küçük adacıklar şeklindeymiş .. Watervilla mı ne diolar..Otel den karaya odanın kendi botuyla gidicekmşşşz
kızlar moral bozmak yokk şunun şurasında plakalara ne kaldı biraz daha sabır
ben size kendi şafağımı söyleyimde moraliniz düzelsin birazz koskoca 260 var dahaaa
1000 . Sayfada olamadığım için çok üzüldüm :):)
bu gidişle burası 2000. i dde görür 3000 i de
ben bugün çok mutluyummm
tatilimizi ayarladık, o gelir gelmez gidiyoruzzzz...
sanki gelmesi daha da bi yaklaştı böyle olunca :) çok mutluyum şu an
geçer geçer neler neler geçmedi kiii şarkısını sölemek istiyorum kızçelerim ümitsizliğe düşmek yokkkk
Allah a şükürler olsunn
ayyy denizin üstünde kalcaksınızzz çok romantikkk :) bakalım gerçekten değcekmi o kadar uçak yolculuğuna ? dönünce mutlaka bekliyorum burdan haberlerini , one göre karar vercem balayında gidip gitmemeye
ayyy denizin üstünde kalcaksınızzz çok romantikkk :) bakalım gerçekten değcekmi o kadar uçak yolculuğuna ? dönünce mutlaka bekliyorum burdan haberlerini , one göre karar vercem balayında gidip gitmemeye
allah yardımcın olsun inciciceği şafaımız 89 biz ama biz seninle 260 sayarız burda...
İnşalahh cnm çok sağolnikita inşallah çok memnun kalırsınızz..
benimkide her gün bulgur pilavı yiyormuş. sıkıldı çocuk çarşı izinlerinde karnını doyuruyor ne yapsın. ev yemeklerine hasret kaldı gelince mutfaktan çıkmam ben
İnşalahh cnm çok sağol
düşünmesi bile eğlendirdi o bile yetiyo bana şu an .. Mutlu hayallerim var kocam yanımda karşımda sonsuz mavilikler ..
İnşalahh cnm çok sağol
düşünmesi bile eğlendirdi o bile yetiyo bana şu an .. Mutlu hayallerim var kocam yanımda karşımda sonsuz mavilikler ..
Kesinlikle doğruuhayal kurmak güzeldirrr canm.. hayalsiz yaşam olmaz ki.. ohh şurda 3 ay sonra allah izin verirse gercek olucak..
Kesinlikle doğruu
inşallah geçiverir günler o anları da görürüz hep beraberr
oh ne güzel daha ne ister ki insan sevdiğiyle beraber sarılarak sonsuzluğu izlemek...,nşallah çoook güzel bir tatil geçirirsiniz her şey gönlünüze göre olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?