347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İzin de aldımmm herşey tamam rezervasyonu da yaptırdık parayı bile ödedikkk
maldivlere gidiyoruzzzzz
yeniden balayı yapıcaz kısmette şekerimm

nikitaaa benimde balayı için düşündüğüm yer maldivler :)) okudukça görüyorum yeni yazılarını:)) tavsiye edermisin ? küçük köpek balıkları var vatozlar mercanlar var onlarla aynı yerde yüzüyosun falan yazmışlar yorumlarına...ne dersin ?

İnsanın hayal etmesi gönder canlandırması bile ne kadar büyük bir huzur veriyor değil mi
şu an yanımda olsa sarılarak tv izlesem.. O bile ne kadar büyük bi mutluluk ne güzel bir nimetmiş

insan kaybedince daha iyi anlıyor işte,sadece ona sarılmak ne büyük bir mutluluk ve huzur...

Kızlar iyi geceler bu burdan son mesajım artık burası bana iyi gelmemeye başladı yazdıklarım son zamanlarda kimse tarafından dikkate alınmamaya başlandı. Güzel bi guruptu ama dikkate alınmayınca benim için size ifade ettiklerinden farklı şeyler ifade etmeye başladı.
Herkese hayırlı teZkereler

ssen bebiş yaparsın bizlerde evleniriz inşallahh

Evettt
hepinizin düğünlerinde karnım burnumda herşeyde yorum yaparım :) doğum izninde bacaklarımı uzatır meyve yiyerek o güzel bu daha güzel diye herşeyde karışırım :) düğünler kına geceleri için güzel fikirlerinize yorumlar yaparım :)))))
maldivlerde romantizmin dibine vurup bebek süprizi yapabilirim :))) evlilikleri ona göre ayarlayın lütfennn :)))))

Ya deme öyle sen en baştan beri burdasınnn
(( öyle düşünme lütfen

bende işte okadar yorulduk kii .. evlenınce ilk işim bütün yıllık izinlerimi kullanmak ve üstüne 20 günde rapor almak istiyorum ohh mis gibi 1.5 ay işe gitmemek istiyorum :=)

Valla ben ilk kez gidiyorum o yüzden bsy demeyim erkenden şekerim ama
güzel görünüyor :)) otelin resimleri de süper bak ekleyim bi tane

neden böyle bişey düünüyorsun ki.. bazen yazılanlar araya farklı yazılar girince atlanabiliyor.. böyle düşünmemelisin sonuçta burda kimse birbirini tanımıyor ki ..

Ne güzel ne çok iznin varrrr:)

ocak ayında tam 35 gün yıllık iznim olcak.. gelecek seeneye aktarılabılınıyor devlet memurlarında. 2012 iznimde 5 gün kullandım yanlızca. 1 hafta düğün iznin oluyor.. oldumu sana 40 gün..

Son düzenleme:

şafakk arkadaşımmmm nereye gidiyosunn sakın gitmeee ((

Valla ben ilk kez gidiyorum o yüzden bsy demeyim erkenden şekerim ama
güzel görünüyor :)) otelin resimleri de süper bak ekleyim bi tane

bnde resimleri görünce içimmm gidiyor resmen :) sadece bu deniz işi içimi korkuttu ..:S bi de ortalama ne kadara geldi size bu tatil ? ben erken rezervasyonla yaptırsam ağustos için nasıl olur fiyatalr?.. bi de asıl mevsimi aralık ocak şubat dönemiymiş biz ağustos sonu (29 ağustos düğün tarihi) balayına çıkacağız o zamanda nasıl olur ki :s

Bildiğim kadarıyla mevsimleri zıt düşünmek lazım:/
bizde kış iken oranın en iyi zamanıymış
bi resim dahaa bu da otell

Eklentiler

• $image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 33
içim gittiiiii çooookkk güzelll mutlu mesut tatiller dilerimmm nikitacımmm helal olsnnn organizasyonuna kuvvet
Sen de çok istysn bendensinn :)
ben balayında maddi olanaksızlıklar yüzünden gidememiştim
şimdiye kısmetmişş bu da oda işte
eğer memnun kalırsam tavsiyelerim dönüşte detay anlatırım

Eklentiler

• $image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 31
Bildiğim kadarıyla mevsimleri zıt düşünmek lazım:/
bizde kış iken oranın en iyi zamanıymış
bi resim dahaa bu da otell

evet bende öyle olduğunu öğrendim balayı için maldivler borabora adaları diyorum onda da mevsim sıkıntılı olcak..bakalım bizi nereler bekler...

ayyyyy bu süper bi fikir işteee :) ilerde de büyüyünce biliyomusun biz seni maldivlerde yaptık dersin otel muhteşem görünüyooo.. ağustosta bildiğim kadarıyla orda muson mevsimi var yağmurlu geçiyo çoğu gün ama belli de olmuyomuş ağustosta gidipte hiç yağmur görmeyen de var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…