İzin de aldımmm herşey tamam rezervasyonu da yaptırdık parayı bile ödedikkk
maldivlere gidiyoruzzzzz
yeniden balayı yapıcaz kısmette şekerimm
İnsanın hayal etmesi gönder canlandırması bile ne kadar büyük bir huzur veriyor değil mi
şu an yanımda olsa sarılarak tv izlesem.. O bile ne kadar büyük bi mutluluk ne güzel bir nimetmiş
ssen bebiş yaparsın bizlerde evleniriz inşallahh
Ya deme öyleKızlar iyi geceler bu burdan son mesajım artık burası bana iyi gelmemeye başladı yazdıklarım son zamanlarda kimse tarafından dikkate alınmamaya başlandı. Güzel bi guruptu ama dikkate alınmayınca benim için size ifade ettiklerinden farklı şeyler ifade etmeye başladı.
Herkese hayırlı teZkereler
Evettt
hepinizin düğünlerinde karnım burnumda herşeyde yorum yaparım :) doğum izninde bacaklarımı uzatır meyve yiyerek o güzel bu daha güzel diye herşeyde karışırım :) düğünler kına geceleri için güzel fikirlerinize yorumlar yaparım :)))))
maldivlerde romantizmin dibine vurup bebek süprizi yapabilirim :))) evlilikleri ona göre ayarlayın lütfennn :)))))
Valla ben ilk kez gidiyorum o yüzden bsy demeyim erkenden şekerim amanikitaaa benimde balayı için düşündüğüm yer maldivler :)) okudukça görüyorum yeni yazılarını:)) tavsiye edermisin ? küçük köpek balıkları var vatozlar mercanlar var onlarla aynı yerde yüzüyosun falan yazmışlar yorumlarına...ne dersin ?
ayy canım benim sağolll valla bırakmayın burda sizinde nişan düğün bebiş şafaklarınız falan olur hep beraber sayarız burdann
Ne güzel ne çok iznin varrrr:)bende işte okadar yorulduk kii .. evlenınce ilk işim bütün yıllık izinlerimi kullanmak ve üstüne 20 günde rapor almak istiyorum ohh mis gibi 1.5 ay işe gitmemek istiyorum :=)
Kızlar iyi geceler bu burdan son mesajım artık burası bana iyi gelmemeye başladı yazdıklarım son zamanlarda kimse tarafından dikkate alınmamaya başlandı. Güzel bi guruptu ama dikkate alınmayınca benim için size ifade ettiklerinden farklı şeyler ifade etmeye başladı.
Ne güzel ne çok iznin varrrr:)
Kızlar iyi geceler bu burdan son mesajım artık burası bana iyi gelmemeye başladı yazdıklarım son zamanlarda kimse tarafından dikkate alınmamaya başlandı. Güzel bi guruptu ama dikkate alınmayınca benim için size ifade ettiklerinden farklı şeyler ifade etmeye başladı.
Valla ben ilk kez gidiyorum o yüzden bsy demeyim erkenden şekerim ama
güzel görünüyor :)) otelin resimleri de süper bak ekleyim bi tane
ayy inşşş inşşş yaz gelsin istiyorummm hatta ağustos gelsin ve zaman hep orda kalsın...24 ve 29 ağustos 2012 bizi beklerrr...
bnde resimleri görünce içimmm gidiyor resmen :) sadece bu deniz işi içimi korkuttu ..:S bi de ortalama ne kadara geldi size bu tatil ? ben erken rezervasyonla yaptırsam ağustos için nasıl olur fiyatalr?.. bi de asıl mevsimi aralık ocak şubat dönemiymiş biz ağustos sonu (29 ağustos düğün tarihi) balayına çıkacağız o zamanda nasıl olur ki :s
Sen de çok istysn bendensinn :)içim gittiiiiiçooookkk güzelll mutlu mesut tatiller dilerimmm nikitacımmm helal olsnnn organizasyonuna kuvvet
Bildiğim kadarıyla mevsimleri zıt düşünmek lazım:/
bizde kış iken oranın en iyi zamanıymış
bi resim dahaa bu da otell
Evettt
hepinizin düğünlerinde karnım burnumda herşeyde yorum yaparım :) doğum izninde bacaklarımı uzatır meyve yiyerek o güzel bu daha güzel diye herşeyde karışırım :) düğünler kına geceleri için güzel fikirlerinize yorumlar yaparım :)))))
maldivlerde romantizmin dibine vurup bebek süprizi yapabilirim :))) evlilikleri ona göre ayarlayın lütfennn :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?