Üzüldümşafakk arkadaşımmmm nereye gidiyosunn sakın gitmeee((
Kızlar iyi geceler bu burdan son mesajım artık burası bana iyi gelmemeye başladı yazdıklarım son zamanlarda kimse tarafından dikkate alınmamaya başlandı. Güzel bi guruptu ama dikkate alınmayınca benim için size ifade ettiklerinden farklı şeyler ifade etmeye başladı.
Herkese hayırlı teZkereler
Sen de çok istysn bendensinn :)
ben balayında maddi olanaksızlıklar yüzünden gidememiştim
şimdiye kısmetmişş bu da oda işte
eğer memnun kalırsam tavsiyelerim dönüşte detay anlatırım
evet bende öyle olduğunu öğrendim balayı için maldivler borabora adaları diyorum onda da mevsim sıkıntılı olcak..bakalım bizi nereler bekler...
Waow bu ne kalabalık
mutlaka yazz bekliyorum yorumlarınııı...bnde şimdiden alırsak uyguna getirirmiyiz diye üşünüyorum klasik bi roma paris falan istemiyorum... :S bakalım bütcemiz ne olacak o işin en önemli kısmı allah hepimizin gönlüne göre versinnn
bayram öncesi kalabalığımız bu :) hoşgeldin canım
Hosbulduk canim sevindim valla kimseler yok artik aksamlari
canım biz ankadarda kızılayda nereye gidelim şöyle güzel bir yer.. nerde yemek yiyelim
Saol tatlım gidersiniz inşallah siz de sen de istiyosannayyyy nikita maldivleremi gidiyosunuz 2. balayı resmen asker dönüşü harika olcak o zaman, bizde uludağa gidicez büyük ihtimal ayyyyy ocakta düşünemiyorum burda kışken orda kızgın kum serin su olayı offf offfff
phukett ve maldiv ikisinden herhangibiri benim için ideal hayal, ayyyyy nikitam git fotolar çek bol bol mutluluk toplayın
ayyy balayı balayı oralarda istiyorum inşallah şu düğün olayları masrafsız olurda bizde maldive gideriz en olmadı maxx royal maldive kalcam yalancı maldivler belekte:))))))))
şuda çok güzel
Conrad Maldives Rangali Island (Rangali Island) - Tatil Köyü Yorumları - TripAdvisor
tripli şimdi okudumda kıyamam ben sana yaa bu üzüldüğün günlerin acısını mutlu yuvanda çıkarıcaksın güçlenceksin komutanların nişnalına öyle demeleri yakışmamış içim sızladı yazık değilmi oda bir ananın evladı napalım suscaz küfürde etseler mecburuz ordan çıkana kadar eğicez gerekirse kafamızı delilerle deli olmayalım aman, senin için çok dua ediyorum canım ikiniz rahat huzurlu kavuşun chelzy nikita diğer doğuda yareni olanlara o zorlu şartlarda birde canın derdine düşen askerlere sonsuz dua ediyorum inşallah kavuşucaz hepimiz arkadaşlar
eve yeni geldim kendime gratisten kozmatik aldım belki duymuşsunuzdur the balm marka kozmatikler aldım çok şekerler ambalajlar herşey çok tatlı tavsiye ediyorum bana markayı çok övdüler
Ankara mı orada nere unuttum ben istanbulluyum artik :) kizilaya olmasi şart mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?