347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bence yanlış düşünüyorsun,benimde çok mesajlarıma yorum yapılmadığı bir şey denmediği oldu hemde bunlar bazen önemli şeyler bile olabiliyor,ama herzaman her sayfa tam okunamayabiliyor yada okunduğunda üstünden çok zaman geçiyor yorum yapmak artık gereksiz oluyor.ama tabi senin bileceğin iş.biz burda olmanı tercih ederdik...

Sen de çok istysn bendensinn :)
ben balayında maddi olanaksızlıklar yüzünden gidememiştim
şimdiye kısmetmişş bu da oda işte
eğer memnun kalırsam tavsiyelerim dönüşte detay anlatırım

mutlaka yazz bekliyorum yorumlarınııı... bnde şimdiden alırsak uyguna getirirmiyiz diye üşünüyorum klasik bi roma paris falan istemiyorum... :S bakalım bütcemiz ne olacak o işin en önemli kısmı allah hepimizin gönlüne göre versinnn

aa ne yaptık da kalbini kırdık acaba aysegulun ? bazen cidden gözden kaçıyo bazı mesajlar, üzüldüm gitmesine inşallah dayanamaz geri gelir en kısa zamanda.

evet bende öyle olduğunu öğrendim balayı için maldivler borabora adaları diyorum onda da mevsim sıkıntılı olcak..bakalım bizi nereler bekler...

Ya benim fikrim
tecrübeme dayanarak söylüyorum:)
balayı değişik bir tatil
öncelikle o kadar stresli bir dönemden çıkıyosun ki, bi de ilk gerçek anlamda tatil çok birşey anlaşılmıyor :)
özel bi yer olması önemli tabii ama , maddi açıdan da sarsıcı bir dönem olduğu için çok balayında para harcamaya gerek yok bence
başbaşa bol bol uyuyacağınız için sakin bi yer yeter:)
sonra yıldönümü ya da işte bir sonraki tatilinizde daha güzel olur böyle gezmeceli tatiller .. Gerçi herkesin tatil zevki farklı oluyor ama .. Bnm fikrim diyim sadece :)

Önceden almak uygun tabii ki , düğün tarihi belli olur olmaz hemen ayarlayın :)
aminn istediğiniz gibi olur inşallah herşey

kızlar herkese iyi geclerrr... sohbetiniz bol olsunn.. zaman çabucak geçsinn.. şşafaklar 1 daha azalsınn

ayyyy nikita maldivleremi gidiyosunuz 2. balayı resmen asker dönüşü harika olcak o zaman, bizde uludağa gidicez büyük ihtimal ayyyyy ocakta düşünemiyorum burda kışken orda kızgın kum serin su olayı offf offfff

phukett ve maldiv ikisinden herhangibiri benim için ideal hayal, ayyyyy nikitam git fotolar çek bol bol mutluluk toplayın

ayyy balayı balayı oralarda istiyorum inşallah şu düğün olayları masrafsız olurda bizde maldive gideriz en olmadı maxx royal maldive kalcam yalancı maldivler belekte:))))))))

şuda çok güzel

Conrad Maldives Rangali Island (Rangali Island) - Tatil Köyü Yorumları - TripAdvisor

tripli şimdi okudumda kıyamam ben sana yaa bu üzüldüğün günlerin acısını mutlu yuvanda çıkarıcaksın güçlenceksin komutanların nişnalına öyle demeleri yakışmamış içim sızladı yazık değilmi oda bir ananın evladı napalım suscaz küfürde etseler mecburuz ordan çıkana kadar eğicez gerekirse kafamızı delilerle deli olmayalım aman, senin için çok dua ediyorum canım ikiniz rahat huzurlu kavuşun chelzy nikita diğer doğuda yareni olanlara o zorlu şartlarda birde canın derdine düşen askerlere sonsuz dua ediyorum inşallah kavuşucaz hepimiz arkadaşlar

eve yeni geldim kendime gratisten kozmatik aldım belki duymuşsunuzdur the balm marka kozmatikler aldım çok şekerler ambalajlar herşey çok tatlı tavsiye ediyorum bana markayı çok övdüler herşey bir yana arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ya zaman hızla akıp gidiyor mutlanıyorum yalnız değilim diye

Son düzenleme:
Saol tatlım gidersiniz inşallah siz de sen de istiyosann

en kötü düğünde çok para harcasanız bile sonraki sene gidersiniz bizim gibi
ben de maldivler phuket arasında kararsız kaldım ama sonra constance halaveli adlı oteli görünce maldivlerde karar kıldım :)
gerçi bi tane de phukette bi otel var B planı olarak saklıyorum orayı
burada bi aksilik olması durumunda pazt oraya geçebilirim .. Ama burası %90

balm In ambalajları çok güzel cidden çok cicilerr güle güle kullan caniko

Ankara mı orada nere unuttum ben istanbulluyum artik :) kizilaya olmasi şart mi?

ben de ankarayı çözdüm çağlaaaa :)))))))))))) duygucum gezmeyi geçti yemek soruyor vuhuuuuuu bu arada ankamalı çok beğendim elektrnk mağazalar ne çoktu orada biz deli gibi birine girip birinden çıktık uzunlamasına maşallahı vardı alışveriş merkezinin :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…