347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

istiyorum evet maldiv çok istiyorum dünyayada bir kez geliyoruz ayrıca gitmezsem aklıma kalır aklımda kalacağına denizinden kum toplarım yahuuu türkiyedede böyle deniz var ama bu ambians yok bu ıssızlık doğallık ben bunu arıyorum içim kıpır kıpır oldu balayıma gideyim die kascam kendimi düğünde çok para harcamayalım ayyy gerekirse düğün yapmayalım maldive gideyim

evet ambalajlarına aşık oldum bide uçmadı ilk kez bir fondotende nemlendirme özelliğine rastladım normalde makyaj yapmıyorum reyondaki kızda fondoten almayın die ısrar etti ama gözlük izimi kapamam lazım lense geçişte çirkin olmasın die kendimi şımarttım nikitam alışveriş canavarımı uyandırdım çok mesudum

Sana tebrik koyuyorum gizcim ankara kesfinden oturu

Sana tebrik koyuyorum gizcim ankara kesfinden oturu

tabiside az çok avm fikrim değişti ankaradan sonra şirketteki arkadaşlarım göbek bağın avm ye atılmış onayladık ankaradada gözlemini yaptın yeter artık bu bize diye

tabi atakule atatürk orman çiftliği alice harikalar diyarı eski meclis buralarıda biliyor bir kültür yumağı ankara

gizcim zaman çok kısıtlı çok fazla gezmek istemiyorum açıkcası.. gezmek yerine oturup bir yerde konuşmak daha cazip geliyor bana.. anıtkabir e giderim belki bir gidersem. kızılaydan oraya yürümüştük geçen sene gittiğimde..

ayy nedir bu kızların bu ankaradan çektikleri yahu

ahhhh ahhh canım daha çekiyoz ama soğuk karlı ankara günlerinde nazan öncelden ankarada aşık olmak zor iki gözüm şarkısını söyleyip yollarda dolaşcaz gibi hissediyorum

yanii kış sert çetin geçicek gibi ki herşeyi geçtim ankaraya ne zaman gidip gelsem 1 hafta yatıyorum 3 gün rapor alıyorum bu ankara yedi bitirdi askerlik bitsede çekip aşkımı alsam ankaradan

yani şimdi havalanında direk kızılaya var ya şimdi orası benım için daha iyi gibi ama tabi sen nereyi önerirsin

Canim kizilayda oyle manzarali falan bi yer bilmiyorum ben aklima gelmedi bence hamamonune gidebilirsiniz kizilaydan 15 dk surer ama otobus falan nerden kalkar onu bilemiyorum hamamonu diye bi baksana eski ankara evleri manzara yemekler guzel

askerlikten sonra daha da gitmezsiniz ankaraya hiç :) istanbulumun ılık havası varken ankaranın ayazı da hiç çekilmez cidden ya hemen hasta ediverir alışık olmayanı :2:

ay canım valla bır ezıyet.. koştur koştur sabahın köründe sabihaya git.. tamam gittin uçağın kalkmasını bekle.. bindin gittin ankaraya.. sonra şehir merkezine çok uzak kalıo havalanı.. sonra akşam uçağı kaçırmamak için erkenden gel havalanına.. hem de günün verdiği yorgunluk offf.. ama DEĞERRR

:) o zaman gitt
zaten bi kaç yıl içinde yok olma ihtimali varmış

Uyansın uyansın çok uyumuş zaten :)
ama madem maldivlerde gidicem balayında diyorsun düğün masrafları da varken yine uyutsan iyi olur kuşum :)

Kiiiz rikita maldivlere mi didiosun ben de ocakta kaynanama gidiyorum cok helecanliyim :)))

amanının nikita maldive çağla kaynanaya adddaaaa

biz sinema gezme yemek yeme tekrar gezme tekrar bişiler yeme diye zamanlara ayırıyoruz çok gezdik biz, bide bişi diymmi askerde diemi öyle şimdi konu açınca ben azcık gerilince oda büyütüyor bende ona dedimki aşkım ben çok konuşuyorum en iyisi gezelim senide kızdırmıyım sen askersin ya gerginleşmişsin askerlik bitsin ben mesaime başlarım seni sorguya çekmicem sen istediğin kadar konuş dedimçok şaşırdı bekliyor ki bık bık bıdı bıdı başını yiyim sonra cadılık yapayım suçlu olayım ama yemedim az konuştum oturmadım çünkü konuşursam saçma sebep bulmakta ustalaşmış beyfendi benimkide böyle huy edindi zaranın kış sezonunu aslında stradivaryusun pull beardan özendiğini felan söledim bana uzaydan gelmişim gibi baktı nihahahahaa yaşasın kötülük maç muhabbeti açtı bende tınlamadım normalde maç izliyorum ama

Kizlaaar dalga gecmeyin bakim evlenince gorcem sizi deeee :)) ama bi isim var olsun kocayı kaynanaya gonderip oole gidicem maldivlerde ne isim var benim yerim IBIZA :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…