Artık çağla istanbollu:))Ankara mı orada nere unuttum ben istanbulluyum artik :) kizilaya olmasi şart mi?
Ankara mı orada nere unuttum ben istanbulluyum artik :) kizilaya olmasi şart mi?
Saol tatlım gidersiniz inşallah siz de sen de istiyosann
en kötü düğünde çok para harcasanız bile sonraki sene gidersiniz bizim gibi
ben de maldivler phuket arasında kararsız kaldım ama sonra constance halaveli adlı oteli görünce maldivlerde karar kıldım :)
gerçi bi tane de phukette bi otel var B planı olarak saklıyorum orayı
burada bi aksilik olması durumunda pazt oraya geçebilirim .. Ama burası %90
balm In ambalajları çok güzel cidden çok cicilerr güle güle kullan caniko
ben de ankarayı çözdüm çağlaaaa :)))))))))))) duygucum gezmeyi geçti yemek soruyor vuhuuuuuu bu arada ankamalı çok beğendim elektrnk mağazalar ne çoktu orada biz deli gibi birine girip birinden çıktık uzunlamasına maşallahı vardı alışveriş merkezinin :)))))))))))
Sana tebrik koyuyorum gizcim ankara kesfinden oturu
Artık çağla istanbollu:))
ayy nedir bu kızların bu ankaradan çektikleri yahu
yani şimdi havalanında direk kızılaya var ya şimdi orası benım için daha iyi gibi ama tabi sen nereyi önerirsin
Kiiiz rikita maldivlere mi didiosun ben de ocakta kaynanama gidiyorum cok helecanliyim :)))
ahhhh ahhh canım daha çekiyoz ama soğuk karlı ankara günlerinde nazan öncelden ankarada aşık olmak zor iki gözüm şarkısını söyleyip yollarda dolaşcaz gibi hissediyorum
yanii kış sert çetin geçicek gibi ki herşeyi geçtim ankaraya ne zaman gidip gelsem 1 hafta yatıyorum 3 gün rapor alıyorum bu ankara yedi bitirdi askerlik bitsede çekip aşkımı alsam ankaradan
ahhhh ahhh canım daha çekiyoz ama soğuk karlı ankara günlerinde nazan öncelden ankarada aşık olmak zor iki gözüm şarkısını söyleyip yollarda dolaşcaz gibi hissediyorum
yanii kış sert çetin geçicek gibi ki herşeyi geçtim ankaraya ne zaman gidip gelsem 1 hafta yatıyorum 3 gün rapor alıyorum bu ankara yedi bitirdi askerlik bitsede çekip aşkımı alsam ankaradan
istiyorum evet maldiv çok istiyorum dünyayada bir kez geliyoruz ayrıca gitmezsem aklıma kalır aklımda kalacağına denizinden kum toplarım yahuuu türkiyedede böyle deniz var ama bu ambians yok bu ıssızlık doğallık ben bunu arıyorum içim kıpır kıpır oldu balayıma gideyim die kascam kendimi düğünde çok para harcamayalım ayyy gerekirse düğün yapmayalım maldive gideyim
evet ambalajlarına aşık oldum bide uçmadı ilk kez bir fondotende nemlendirme özelliğine rastladım normalde makyaj yapmıyorum reyondaki kızda fondoten almayın die ısrar etti ama gözlük izimi kapamam lazım lense geçişte çirkin olmasın die kendimi şımarttım nikitam alışveriş canavarımı uyandırdım çok mesudum
Kiiiz rikita maldivlere mi didiosun ben de ocakta kaynanama gidiyorum cok helecanliyim :)))
Canim kizilayda oyle manzarali falan bi yer bilmiyorum ben aklima gelmedi bence hamamonune gidebilirsiniz kizilaydan 15 dk surer ama otobus falan nerden kalkar onu bilemiyorum hamamonu diye bi baksana eski ankara evleri manzara yemekler guzel
gizcim zaman çok kısıtlı çok fazla gezmek istemiyorum açıkcası.. gezmek yerine oturup bir yerde konuşmak daha cazip geliyor bana.. anıtkabir e giderim belki bir gidersem. kızılaydan oraya yürümüştük geçen sene gittiğimde..
:)))) ooo senin tatil benimkinden çok daha romantikmiş bebem :)
O da farklı bi dinginlik katar insana :))Off super ya sorma 3 gun aklima mukayet ol Allahim deneme beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?