Valla benn kayınvalidem annem gibi sağolsun çok seviyorum o yüzden çok da yorumlar yanlış anlaşılmasın :) hatta şu ara en yakın arkadaşım bile diyebilirim :)Kizlaaar dalga gecmeyin bakim evlenince gorcem sizi deeee :)) ama bi isim var olsun kocayı kaynanaya gonderip oole gidicem maldivlerde ne isim var benim yerim IBIZA :)))
:) o zaman gitt
zaten bi kaç yıl içinde yok olma ihtimali varmış
Uyansın uyansın çok uyumuş zaten :)
ama madem maldivlerde gidicem balayında diyorsun düğün masrafları da varken yine uyutsan iyi olur kuşum :)
askerlikten sonra daha da gitmezsiniz ankaraya hiç :) istanbulumun ılık havası varken ankaranın ayazı da hiç çekilmez cidden ya hemen hasta ediverir alışık olmayanı :2:
hadi hepinize tatlı rüyalar kuzucuklar yarın çok acayip alışveriş yapıcam o yüzden şimdi biraz dinlenmem lazımçokk öpüyorum hepiniziii
nasıl yahuuu yok olmasın gideceğim uyuyan giz canavarını uyandırdım çoktan bu hafta her çıkışta avm deydim benimkide bişi demiyo coştum iyice
biriktirdiğimle rahatça giderim birkaç defazaten ona dokunmucaktık bende ondan giderim yada düğünde takılanlarla düğün masrafı olmaz büyükler alır büyük parçalara el sürmem bananne diyorum nikitam cidden çok özendim olmadı senin gibi yaparım balayı kısmet olmazsa böyle 2. balayı yaparım ayyy cidden zorlukların üstesünden herşeyden beraber gelmişsiniz aşkınız böyle harika tatili hakediyor vuhuuuuu
/QUOTE]
Saol bebişim :) böylesi çok tatlı cidden herşeyi kendimiz yaptık istediklerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz şükürrr
e para olayı da yoksa gidin iştee .. İyi biriktirmişsn ne güzel
Valla benn kayınvalidem annem gibi sağolsun çok seviyorum o yüzden çok da yorumlar yanlış anlaşılmasın :) hatta şu ara en yakın arkadaşım bile diyebilirim :)
ibiza iyimişş gönlüne göre olsun :) alemciym diosun :))
hadi hepinize tatlı rüyalar kuzucuklar yarın çok acayip alışveriş yapıcam o yüzden şimdi biraz dinlenmem lazımçokk öpüyorum hepiniziii
İyi geceler kızlar
İyi geceler kızlar
Oo gece bekçimiz de gelmiş :) nöbetçi yaren :)
iyi geceler sedulu
Ahh bekarlik gunlerim o zamanlar bi zaman gelecek ve cuma aksamini istanbulda otel odasinda kkda kayinvalideni konuscaksin deseler "bi yürü git" falan derdim :)))
Önden ben gidem :)iyi geceler canım
hadi bakalım nöbeti biten yatsın
canım biz ankadarda kızılayda nereye gidelim şöyle güzel bir yer.. nerde yemek yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?