347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hadi hepinize tatlı rüyalar kuzucuklar yarın çok acayip alışveriş yapıcam o yüzden şimdi biraz dinlenmem lazım çokk öpüyorum hepiniziii

Kizlaaar dalga gecmeyin bakim evlenince gorcem sizi deeee :)) ama bi isim var olsun kocayı kaynanaya gonderip oole gidicem maldivlerde ne isim var benim yerim IBIZA :)))
Valla benn kayınvalidem annem gibi sağolsun çok seviyorum o yüzden çok da yorumlar yanlış anlaşılmasın :) hatta şu ara en yakın arkadaşım bile diyebilirim :)
ibiza iyimişş gönlüne göre olsun :) alemciym diosun :))

Son düzenleme:

nasıl yahuuu yok olmasın gideceğim uyuyan giz canavarını uyandırdım çoktan bu hafta her çıkışta avm deydim benimkide bişi demiyo coştum iyice

biriktirdiğimle rahatça giderim birkaç defa zaten ona dokunmucaktık bende ondan giderim yada düğünde takılanlarla düğün masrafı olmaz büyükler alır büyük parçalara el sürmem bananne diyorum nikitam cidden çok özendim olmadı senin gibi yaparım balayı kısmet olmazsa böyle 2. balayı yaparım ayyy cidden zorlukların üstesünden herşeyden beraber gelmişsiniz aşkınız böyle harika tatili hakediyor vuhuuuuu

askerlikten sonra daha da gitmezsiniz ankaraya hiç :) istanbulumun ılık havası varken ankaranın ayazı da hiç çekilmez cidden ya hemen hasta ediverir alışık olmayanı :2:

ahhh ahhh canım inan hep hasta ediyor adamı bu ankara aşkımı alırsam one minute ankara dahada gelmem diyip kalkıp gidicem

bu arada şarkı nazan öncelin değilde zuhal olcayın ben bu hatunları nedendir bilinmez hep karıştırıyorum

duyguuuu kuzum 5 30 yerine 6 30 a aldım bileti ben aşkımda 5 30 da havalanına bırakıp gitti birliğe teslim olcaktı çünkü yoksa 5:30 dakinede yetişmiştim check in olunca kolay herşey
ben koşturmaya alışığım 5 6 saat günde yol gidiyorum yaa orada fıldır fıldır gezmem uçağa binmem lüks bile bana yani istanbul daha yoruyor

hadi hepinize tatlı rüyalar kuzucuklar yarın çok acayip alışveriş yapıcam o yüzden şimdi biraz dinlenmem lazım çokk öpüyorum hepiniziii

sana daaa
şimdiden iyi alışverişler ben de kaçarr
2 gün kınadır düğündür çok işim var
mucx

Ahh bekarlik gunlerim o zamanlar bi zaman gelecek ve cuma aksamini istanbulda otel odasinda kkda kayinvalideni konuscaksin deseler "bi yürü git" falan derdim :)))

ah biz kadınlaaar,dinlen bakalım..bende yarın alışverişe çıkacam valla pzt Aydın'a gidiyoruz,İzmir falan o tarfları gezecez işte gitmeden almam gereken şeyler var.sana iyi alışverişler canım.bizde öptük iyi uykular.

Ahh bekarlik gunlerim o zamanlar bi zaman gelecek ve cuma aksamini istanbulda otel odasinda kkda kayinvalideni konuscaksin deseler "bi yürü git" falan derdim :)))

Ee ne demiş büyük düşünürler sn mfö 5 dakikada değişir bütün işler :)
herşeynikah esnasındaki evet le değişio, 5dakkada

bende kaçıyorum kızlar annem beni bekliyor beraber salep içecekmişiz :) hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar çok öpüldünüz...

canım biz ankadarda kızılayda nereye gidelim şöyle güzel bir yer.. nerde yemek yiyelim

canımm bnde ankaralıyım ve kızılayı çok önermem biraz fazla kalabalık ve her türlü insan var merkez olduğu için..kızılaydan tunalıya geçebilirsiniz aslında araba olsa çok daha iyi gezersiniz ama :S olsun bakalım..amaç birlikte olmak değil mi metroyla bahçelievlere de geçebilirsiniz..orta halli yerler ankarada yollarda vakit harcamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…