347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar

Şafak olmuş 88 sevgilimin deyimine göre şafak olmuş coni moni

Aşk'ı bekliyorum birazdan net başında olur

Günaydınnn canikolarımmm şafak 88
haftasonu hiç bitmesin, full tembellik yapmak istiyorumm ayaklarımı uzatıp film izleyerek ölmek istiyorum

nikitam seni yerim yaa ilk mutlu haber olarak maldivler dönüşü senden bebiş haberi bekliyoruz ona göre :)))
otelin süper baktıkça içim açıldıı inşallah süpper bi tatil geçirirsiniz başbaşa
balayı için seninle aynı fikirdeyimm zaten yorgunluk stres üstü bi dönem oluyo yurt içinde deniz güneş kumlu bir balayı yeter, 1 sene sonra para ayarlayıp seninki gibi bi tatile çıkılması en mantıklısı

Son düzenleme:
aysegüll sen nereye gittin yaaa niye kızdın bize kuşum yapma böyle seni dikkate almaz olurmuyuz hiç

günaydın kızlar... tripli canım geçmiş yazılara bakamadım muhtemelen yazmışsındır baban nasıl oldu..

İzin kullandığı için öyledir Duygu'cum.

Bu arada herkese günaydın bu cts maalesef üzülerek bende çalışıyorum 17:00'e kadar.

Şafağımız 86.

Bu da benden sizlere gelsin.

[video=youtube;yevBU8kvMBs]http://www.youtube.com/watch?v=yevBU8kvMBs[/video]

saol bebisim
hwdef maldivlerde bebksiz donmek ama
belli de olmas :) siz dugunler icin acele edin die dedm:)))
muccuxx
aynen oyle balayinda tek yaptigin o stres bosalmasi ile semirip yatmak oluo genelde :)

triplicanm ne guzel bi video ne eglenceli bi dugunmus oo :)

inşallah canım güzel haberleriini bekliycez...

inşallah canım güzel haberleriini bekliycez...

kız kardeşim bizi nasıl kandırdı ya.. salı günü gelicem dedi bir baktık bugun geldi. zil çaldı gittim camdan bakmaya evimizin yanındada akrabamız oturuyor gözün aydın diyor halla halla bu kadın niye böyle diyor dedim.. sonra baktım benim minik kuş kardeşim.. bizi nasılda keklemiş.. dünde tlf da konuşuyoruz salı gelicem haftasonu tek kalıcam diyordu.. ay çok sevindim gelmesine.

Gözün aydın canım : )

günaydın kızlar... tripli canım geçmiş yazılara bakamadım muhtemelen yazmışsındır baban nasıl oldu..

Duygucum görmedim yazını şimdi geri dönünce gördüm. Sağolasın iyi babam. Eve çıktı. İçten sonda takılı bayramdan bir gün önce gidecek gidebilirse değiştireceklermiş.

Ayşegüle gelince,

Ayşegülcüm senin içinde böyle olmuş olabilir. Bazen sonradan görüyoruz yazılanları yoksa herkes birbiriyle konuşuyor. Şahsi bir şey olmadığı görüşündeyim ben. Ya da şöyle olabilir kimin ilgisini ne çekiyorsa ona cevap veriyor. Bence alınganlık olmuş seninki biraz. Hepimizin burada çok güzel kaynaştığı görüşündeyim ben. Kimsenin bilerek, isteyerek art niyetli davranmadığını görüyorum.

Nikimmmm benim düğüne hamile mi geliceksin yoksam sennn.

Düğün harika olmuş ya Turgutreis Belediye başkanının oğlunun düğünüymüş. Süper bir anı olmuş. Çocuklarına izlettiklerini düşünebiliyor musunuz yıllar sonra ne çılgın bir annem babam varmış diyecekler. Yada şu oynayan bilmem ne teyzen diye gösterecekler...

Bende böyle bir video istiyorum. Biz bu kadar uçuk değiliz ama gelin damadın hazırlanmasından düğün bitimine kadar olabilir...
Artık çok güzel şeyler yapılıyor gerçekten muhteşemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…