Evettt
hepinizin düğünlerinde karnım burnumda herşeyde yorum yaparım :) doğum izninde bacaklarımı uzatır meyve yiyerek o güzel bu daha güzel diye herşeyde karışırım :) düğünler kına geceleri için güzel fikirlerinize yorumlar yaparım :)))))
maldivlerde romantizmin dibine vurup bebek süprizi yapabilirim :))) evlilikleri ona göre ayarlayın lütfennn :)))))
Günaydınnn...
Şafak daha 96 laaaaaa
Günaydınnn canikolarımmm şafak 88
haftasonu hiç bitmesin, full tembellik yapmak istiyorumm ayaklarımı uzatıp film izleyerek ölmek istiyorum
nikitam seni yerim yaa ilk mutlu haber olarak maldivler dönüşü senden bebiş haberi bekliyoruz ona göre :)))
otelin süper baktıkça içim açıldıı inşallah süpper bi tatil geçirirsiniz başbaşa
balayı için seninle aynı fikirdeyimm zaten yorgunluk stres üstü bi dönem oluyo yurt içinde deniz güneş kumlu bir balayı yeter, 1 sene sonra para ayarlayıp seninki gibi bi tatile çıkılması en mantıklısı
saol bebisim
hwdef maldivlerde bebksiz donmek ama
belli de olmas :) siz dugunler icin acele edin die dedm:)))
muccuxx
aynen oyle balayinda tek yaptigin o stres bosalmasi ile semirip yatmak oluo genelde :)
triplicanm ne guzel bi video ne eglenceli bi dugunmus oo :)
saol bebisim
hwdef maldivlerde bebksiz donmek ama
belli de olmas :) siz dugunler icin acele edin die dedm:)))
muccuxx
aynen oyle balayinda tek yaptigin o stres bosalmasi ile semirip yatmak oluo genelde :)
triplicanm ne guzel bi video ne eglenceli bi dugunmus oo :)
senin niye 96 canım.. agustosda gitmedi ozaman senin sevgilin
kız kardeşim bizi nasıl kandırdı ya.. salı günü gelicem dedi bir baktık bugun geldi. zil çaldı gittim camdan bakmaya evimizin yanındada akrabamız oturuyor gözün aydın diyor halla halla bu kadın niye böyle diyor dedim.. sonra baktım benim minik kuş kardeşim.. bizi nasılda keklemiş.. dünde tlf da konuşuyoruz salı gelicem haftasonu tek kalıcam diyordu.. ay çok sevindim gelmesine.
Gözün aydın canım : )
1 hafta izin kullandı kerata
günaydın kızlar... tripli canım geçmiş yazılara bakamadım muhtemelen yazmışsındır baban nasıl oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?