olsun canım sağlık olsun.. sağlıkla gelsinde ha 10 gün önce ha sonra ne fark eder.
Duygucum görmedim yazını şimdi geri dönünce gördüm. Sağolasın iyi babam. Eve çıktı. İçten sonda takılı bayramdan bir gün önce gidecek gidebilirse değiştireceklermiş.
Ayşegüle gelince,
Ayşegülcüm senin içinde böyle olmuş olabilir. Bazen sonradan görüyoruz yazılanları yoksa herkes birbiriyle konuşuyor. Şahsi bir şey olmadığı görüşündeyim ben. Ya da şöyle olabilir kimin ilgisini ne çekiyorsa ona cevap veriyor. Bence alınganlık olmuş seninki biraz. Hepimizin burada çok güzel kaynaştığı görüşündeyim ben. Kimsenin bilerek, isteyerek art niyetli davranmadığını görüyorum.
Öyle canım ya haklısın : ) Askerleriniz geldikten sonra beni burda yalnız bırakmazsanız sorun yok
Öyle canım ya haklısın : ) Askerleriniz geldikten sonra beni burda yalnız bırakmazsanız sorun yok
canımm kimse gitmez bi yere özelliklede ben temmuza kadar şafak sayiciim burdaa
Tamam o zaman anlaştık. Hem temizlik yapıyorum hem konuyu takip ediyorum. Eşim yarın 15 günden sonra çarşı iznine çıkıcak görebilcem çok şükür. Biz her evlilik yıldönümünde fotoğrafçıda resim çekilip duvara asıyoruz. Evde olduğum zamanlarda gidip gidip öpüyorum resmini. Geçen kayınvalidemlere gittim oda aynanın oraya asmış resmini gidip gelip resimden seviyor. Ben babımın askerliğini de gördüm, eşimin askerliğini görüyorum. Oğlum olursa, Allah ömür verirse onun askerliğini de görücem. Bende şimdi eşimin resmini öpüyorum ilerde oğlumun resmini de öperim : ) Asker yolu beklemek bana mecburi hizmet gibi
temizlik için kolay gelsin canımmm
ne güzel fikirmişş evlilik yıldönmlerinde fotoğraf çektirmekk
bizde yemin töreninde hiç fotoğraf çektirememiştik nişanlım eve gelince gel fotoğrafçıya gidelim subay kıyafetiyle resim çektirelim dedi gitmedim. dedemde anneannem evliyken yapmış askerliğini. o da veteriner asteğmen olarak yapmış onların resmi var baş köşede durur onlar gibi bizimde resmimiz olsun dedi ama ben dinlemedimm gitmedim çok pişmanım
KIZLAR bi dakika ya ne oluyo burda ayşegülün bi yere gittiği yok nası bi iştir bu benim adıma burdan yazı nası gider?? Böyle basit bi saçmalığı takıntı edecek biri değilim ben ya yazan ben değildim bi girdim ayşegülün vedasında buldum kendimi şifrem mi çalındı yada ne oldu bilmiyorum ama şaşkınlık içerisindeyim:26: ben burayı tek gerçek destek ortamımı bırakamam ki... Bunu için ne yapmalı şifre değiştirmek dışında yani kimsede bilmiyor ki şifremi pfff çok üzgünüm yaBen buradayım kovsanız da gitmiyorum! Ama aklıma takıldı bu nasıl oldu?
Of canım ya beş yaşındaki çocuk gibi alınganlık yapcak biri değilm Ki anlayamadım ama şifremi değiştirdim aman dikkat edin ara ara değiştirin şifreleri en azından ben öyle yapcam artıkcanım yaaa bizde yazılanları görünce çok şaşrdık vallaa dedik noldu acaba
KIZLAR bi dakika ya ne oluyo burda ayşegülün bi yere gittiği yok nası bi iştir bu benim adıma burdan yazı nası gider?? Böyle basit bi saçmalığı takıntı edecek biri değilim ben ya yazan ben değildim bi girdim ayşegülün vedasında buldum kendimi şifrem mi çalındı yada ne oldu bilmiyorum ama şaşkınlık içerisindeyim:26: ben burayı tek gerçek destek ortamımı bırakamam ki... Bunu için ne yapmalı şifre değiştirmek dışında yani kimsede bilmiyor ki şifremi pfff çok üzgünüm yaBen buradayım kovsanız da gitmiyorum! Ama aklıma takıldı bu nasıl oldu?
Nikimmmm benim düğüne hamile mi geliceksin yoksam sennn.
Düğün harika olmuş ya Turgutreis Belediye başkanının oğlunun düğünüymüş. Süper bir anı olmuş. Çocuklarına izlettiklerini düşünebiliyor musunuz yıllar sonra ne çılgın bir annem babam varmış diyecekler. Yada şu oynayan bilmem ne teyzen diye gösterecekler...
Bende böyle bir video istiyorum. Biz bu kadar uçuk değiliz ama gelin damadın hazırlanmasından düğün bitimine kadar olabilir...
Artık çok güzel şeyler yapılıyor gerçekten muhteşemler.
Of canım ya beş yaşındaki çocuk gibi alınganlık yapcak biri değilm Ki anlayamadım ama şifremi değiştirdim aman dikkat edin ara ara değiştirin şifreleri en azından ben öyle yapcam artık
merhabalar kızlar keyifler nasıl?
ben çooook yoruldum tüm gün dışardaydım tatil öncesi alışverişi yaptım,ayaklarım çok fena ağrıyor:)
seni şu anda en iyi ben anlarım ya oturduğum yerde bile ağrıyolar yaaa :) ama 3 alışveriş merkezi gezip istediğim herşeyi de aldım içim rahat etti bayram öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?