değdi desenebenimde öyle valla bende istediklerimi aldım çok şükür
nişanlıma bile birsürü ciciler aldımbir örnek spor ayakkabı ve swet aldım ikimize
kızlarr güle güle giyin cicilerinizi
ne güzel..benimde acayip bir şeyler alasım var sevgilimeparfüm,gömlek,sweatshirt....ama gelmesine yakın alacam galiba şimdiden evde bekletirsem dayanamam
kızlarr güle güle giyin cicilerinizi
ben bayramda yanına giderken götürcem orda giysin de havası değişsin biraz kuzumun, bunalmıştır sürekli askeri kıyafetlerden
iyi yapmışsın canım bencede...ben sevgilime geçenlerde dedim ki yeşil etek aldım diyorki yaa niye yeşil aldın ben bıktım burda yeşilden
bayramda da güzel vakit geçirirsiniz inşallah,biz askerini göremeyenler sizlerin mutluluğuyla mutlu olacaz burda.
canım bilgisayarı tek kullanıyorum yani evde annem ve babam dışında kimse yok onlarında yazma ihtimalleri yüzde sıfır anlam veremiyorum B'nde :26:merak etme canım benimkide izine gelicek, seninle birlikte bende burda kalıcam yalnız değilsin
Birisi şifrenimi çaldı acabaa? yada bilgisayarında kayıtlıysa evde senden başka kullanan biri varsa o yazmıştır belki? aklıma bunlardan başka bişey gelmedi :/
o nası laf canım biz birbirimizi istemekte üzemeyi ki o sahte ayşegülü üzdünüz herhaldecanım ya çok sevindim onun sen olmadığına, biz naptık da bu kızı üzdük diye düşünüyodum bende.
Yok malesef evde küçük falan da yok annem babamda kırk yıl geçse yine yapmazlar böyle bişe ki bilgisayarım şahsi kimse açmaz bile yani kısacası ben o ayşegül bulmalıyımalalaaa....acaba evden başka bir mi girip yazdı çocuk falan var mı evde?bilmem ne olabilir ki:44:
bizde şaşırmıştık alınganlığına
canım bilgisayarı tek kullanıyorum yani evde annem ve babam dışında kimse yok onlarında yazma ihtimalleri yüzde sıfır anlam veremiyorum B'nde :26:
o nası laf canım biz birbirimizi istemekte üzemeyi ki o sahte ayşegülü üzdünüz herhalde
Yok malesef evde küçük falan da yok annem babamda kırk yıl geçse yine yapmazlar böyle bişe ki bilgisayarım şahsi kimse açmaz bile yani kısacası ben o ayşegül bulmalıyım
canım bilgisayarı tek kullanıyorum yani evde annem ve babam dışında kimse yok onlarında yazma ihtimalleri yüzde sıfır anlam veremiyorum B'nde :26:
o nası laf canım biz birbirimizi istemekte üzemeyi ki o sahte ayşegülü üzdünüz herhalde
Yok malesef evde küçük falan da yok annem babamda kırk yıl geçse yine yapmazlar böyle bişe ki bilgisayarım şahsi kimse açmaz bile yani kısacası ben o ayşegül bulmalıyım
sağol canım benim benimki denizci o yüzden yeşil giymiyo allahtangerçi bende yeşil hiçbişey almadım ama bu sene de modaymış asker yeşili
benim abimde denizciydi bahriyeli yarin var desene
hooopp damladım ben
iyi insan lafının üstüne damlarmış
kulaklarım bi çınladı geleyim dedim
hoşgeldin cicim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?