347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ne güzel..benimde acayip bir şeyler alasım var sevgilimeparfüm,gömlek,sweatshirt....ama gelmesine yakın alacam galiba şimdiden evde bekletirsem dayanamam

ben bayramda yanına giderken götürcem orda giysin de havası değişsin biraz kuzumun, bunalmıştır sürekli askeri kıyafetlerden

ben bayramda yanına giderken götürcem orda giysin de havası değişsin biraz kuzumun, bunalmıştır sürekli askeri kıyafetlerden

iyi yapmışsın canım bencede...ben sevgilime geçenlerde dedim ki yeşil etek aldım diyorki yaa niye yeşil aldın ben bıktım burda yeşilden
bayramda da güzel vakit geçirirsiniz inşallah,biz askerini göremeyenler sizlerin mutluluğuyla mutlu olacaz burda.

sağol canım benim benimki denizci o yüzden yeşil giymiyo allahtan gerçi bende yeşil hiçbişey almadım ama bu sene de modaymış asker yeşili

canım bilgisayarı tek kullanıyorum yani evde annem ve babam dışında kimse yok onlarında yazma ihtimalleri yüzde sıfır anlam veremiyorum B'nde :26:

canım ya çok sevindim onun sen olmadığına, biz naptık da bu kızı üzdük diye düşünüyodum bende.
o nası laf canım biz birbirimizi istemekte üzemeyi ki o sahte ayşegülü üzdünüz herhalde

alalaaa....acaba evden başka bir mi girip yazdı çocuk falan var mı evde?bilmem ne olabilir ki:44:
bizde şaşırmıştık alınganlığına
Yok malesef evde küçük falan da yok annem babamda kırk yıl geçse yine yapmazlar böyle bişe ki bilgisayarım şahsi kimse açmaz bile yani kısacası ben o ayşegül bulmalıyım

ayyy canım bende merak ettim şimdi

enteresan yani nasıl oldu anlamadım bende

çok enteresan cidden milletin de işi gücü yok girip başkalarının yerine yazı yazıyolar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…