347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hadi ben kaçıyorum kızlar yarın sabah kurul toplantısına gidicem okula hepinize iyi geceler çokkk öpüyorumm

Inan karar veremiyorum iyi mi kötü mü geldikten sonra msj atmis gitmelerine dayanamiyorum diyo ama gitmeyince de dayanamiyo ben de aynı her turlu sıkıntı askerligin kolayi iyisi yok

haklısın canım..Allah biran önce bitirip gelmelerini nasip etsin inşallah...

Inan karar veremiyorum iyi mi kötü mü geldikten sonra msj atmis gitmelerine dayanamiyorum diyo ama gitmeyince de dayanamiyo ben de aynı her turlu sıkıntı askerligin kolayi iyisi yok

gitmeler zor... sevglimde diyordu geçen.. babam geldi döndü üzüldüm.. sen geliceksin gidiceksin üzülecem ben burda kalıcam.. ama az vakit kaldı herşey biticek.. sonu olmayan ne varki. yaşamımızın bile sonu var. sabırla beklemek en güzeli

iyi geceler kızlarrr...geldim ve gidiyorum biran önce sbah olsun ve bubleee şafaklarımızı attırsınnn bu arada bnm askerimin olduğu alayda kavga çıkmış ( çok moralim bozuldu bugün camda konuştuk anlattı...kısa dönem kadrolu askerlere uzun dönem dağıtıma gidecek olanlar diş biliyorlarmış ve dün gece son geceleri olduğu için olay yaratmışlar ( off offf bitsin artık askerlikkk...

pazar sabahında ilk günaydın ı diyorum. hepinize günaydın kızlar.. sevdiceklerimize kavuşmamız için 1 gün daha geçti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…