347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

pazar sabahında ilk günaydın ı diyorum. hepinize günaydın kızlar.. sevdiceklerimize kavuşmamız için 1 gün daha geçti..

gunaydinnn herkeslere benden dee
haydi babill attir safagi safakcibasi:))
ben uyandim kuafore gidiyorumm
bgn en yakin arkadaslarimdan biri evleniyorrr
kendi dugunumdeki kadar yorulucam snrm :)
hadi darisi basinizaaa

günaydınlar herkese mutlu mutlu pazarlar...sevgilinizle,nişanlınızla,kocalarınızla bol muhabbetli bir gün olsun :)) malum bugün pazar bende nişanlımla bol bol konuşucam inşallah komutanları kesin yoktur :))))

ayyy canım bende merak ettim şimdi

enteresan yani nasıl oldu anlamadım bende

çok enteresan cidden milletin de işi gücü yok girip başkalarının yerine yazı yazıyolar ya
İnicicegi aynen canım merak içindeyim dün nişanlıma anlattım şaşırmadı pek ilk defa başıma gelmiyor benim böyle şeyler zamanında face şifremde çalındı abuk subuk şeyler paylaşıldı tekrar yeni bir face açma gereği duydum falan, nişanlıma kalsa buradaki bu hesabı da tekrar yeni bi isimle açmam bilmiyorum size sorayım dedim bi kez gitti mi şifre illa ki bulunur yine diye düşünüyor
puknascm evet o enteresanlığı anlamlandırmaya çalışıyorum bende kimseye normal gelmedi bu durum ve merci canım milletin işi gücü yok mu bilmem ama birinin yok demek ki...:44:

Günaydınnn kızlarrrrrrrrr
Günaydınnn nikitammm sesini duydum koştum geldimm :))

ŞAFAK: 87

Msn in başında sevgilimin gelmesini bekliyorum bugün çarşı günü :)

Günaydın günaydın günaydın
hafif soğuk bir havayla güne merhaba dedik
bugün pazar temizliği günü işlerimi bitirip geldim ve pazara uygun şarkımı paylaşıyorum sizlerle sayın topic halkı

[video=youtube;qWWb5n9Umbg]http://www.youtube.com/watch?v=qWWb5n9Umbg[/video]

Bu şarkıyı sürekli dinliyorum ya bizi anlatıyor resmen :)
Her dinlediğimdede ağlıyorum ama

Canım hangi fotoğrafçı ki o acaba biliyormuyum? Bizim nişan fotoğraflarımızı Ersel Barut ve ekibi çekmişti. Yeri Alsancak'ta Erssell. Onunda arkadaşlarımıza çektiği bir video var süper olmuş birden nikah anını canlı veriyor sonra yine oynatmaya başlıyor videoyu hatta bulursam paylaşayım canım. Onunda fiyatları epey pahalı ama benim düğün için düşündüğüm başka biri var ki o benim için en iyisi. Bende paylaşabilirim facebooktanda bakabilirsiniz. Nişanda ona çektiricektik biz ama askerdeydi maalesef o zaman. Sonra zaten nişan yaptığımız yerin fotoğrafçıı Erssell oldu. Çok memnun kaldık.

Mutlu pazarlar kızlarr. neredeyse yarıladık şafağı (bir yandan da daha yarısı gitmiş bukadar beklemeye diyorum). şu kasım aralık bir geçsin ocakta son 2 haftayı beklemesi daha kolay geçicek gibi. bir de ben 3 haftalığına (neyse 1 haftası geçti) iş için yurtdışındayım uzaklarda yalnız daha bir duygusal oluyor insan iyice içim şişti (

kızlar herkese selamlar yıllık izindeyim bayramla beraber süper oldu "1 hafta işten uzakta kalmak ruhuma iyi gelecek acaip stres altında ve kötü şeyler oluyor benle alakalı değil ama olan şeyler kötü şeler bana sıçramasından korkuyorum

aşkım bugün çarşıda yoksa bende bugün kardeşcağızımla gidecektim

dün arkadaşımda kaldım ailesi şehir dışına gitti çok güzeldi film izleyip durduk bir 2 gün daha kalıcam onla çok iyi geldi birde kardeşim döndü keyfim yerinde

canım bilgi verebilirmisin caddede yada bostancıda arıyorum bende banada yakın olsun diye şimdi maddiyatı düşünmicem onu ailem düşünsün pahalıda olabilir bir kez olcak napalım

canım bu arada güle güle giy cicilerini bende yarın paladyuma gidicem ciciler almam lazım

bir örnek spor ayakkbıyı bende alacam ama geldiğinde vereceğim

ayşegül canım inan yazıyı şimdi okudumda inanamadım yani alla alla dedim bir sonraki sayfalardada yorumunu gördüm şok oldum aman bende değiştiricem şifremi valla çok kötü bişi bu

kızlar inşallah iyidir herkesler

gizcim iyiyiz tatlım yıllık izin insana çok iyi geliyor iyiki çıkmışsın.. ben doya doya yıllık izin bile yapamadım.. sen gitmiyormusun bayramda ankaraya

Gizcim canım malesef öyle değiştirdim şifremi hemen ama farklı kullanım açmayı düşünmüyorda değilim yani bu olay sadce burda olmamış farklı bi konuda da aynen benim başıma gelen olmuş arkadaşım anlattı yine kk da uff aman neyse geldi geçti inşallah olmaz daha sakal gibi her haltımın şifresi aynı olursa olacağı bu banka şifreleri fce şifrem internet ortamında hemen her yerde şifrem aynıydı bunu bulan diğerlerine de bulaşr korkusuyla hepisini değiştirdim :26:

ayy canım şifrelerini değiştrmekte çok iyi yapmşsınn
benmde bütün şifrelerim aynıydı hep ama bi süre önce değiştrdim hepsinii

Son düzenleme:
ya kızlar ne güzel bişeymiş bu böyle içeri telefon sokunca ki durum =) içerde mesajlaşı konuşanları çok iyi annadım şimdi

Evet canım çok şükür acemiliğin son iki günü bunu da başardık

benm erkek arkadaşımın arkadaşıda uzun dönem yaptı o kıbrısdaydı işte oda tlf kullanıyordu ama yine çok konuşamıyorlardı çünkü kıbrısda olunca daha fazla yazıyordu faturaya her iki tarafdanda alıyormuş. ama msjlaşıyorlardı. sıkıntı olmaz sizdede hep tlf yanında olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…