347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hmmmm yok bizim ustaya geçince de rahat olcak telefon konusunda yani sürekli kullanabilecek yakalansa da sıkıntı olmicakmış

valla canım benim bulduğum ankarada ama her şehire gidiyolarmış istanbulda da izmirde de çekimler yapmış daha önce, videolarını görünce bayıldım tam hayalimdeki video dedim. daha önce başkalarının videolarını da seyretmiştim ama hiç böyle duygular uyandırmamıştı içimde ben düğünde onu istiyorum. sağolsun mailime de hemen cevap verdi, adı UTKAN KAYNAK bi bak istersen sende, fikir olur.

canım maalesef istanbulda gerçek anlamda bu işi yapan güzel bi videocu bulamadım. fotoğraf dersen istanbulda serhan serter bu işte bir numara derim ama fiyatları baya fazla diğer belgesel düğün fotoğrafçılarına göre. videocuyu muhtemelen şehir dışından ayarlamak zorunda kalıcaz aklımızdaki gibi bişey yapmasını istiyosak.
bende palladium dan aldım ayakkabıları bir örnek tiger aldım ikimize de siyah, üstüne de polo dan swet aldım yine ikimize de aynı, bide kot giyince süper olur diye düşündüm , bu bayram da spor takılalım bari

bu arada istediğim tarzda bi video yu da paylaşıyım da havada kalmasın konu, bu utkan kaynak ın videolarından biri
[video=vimeo;45585925]http://vimeo.com/45585925[/video]

sizin de bildiğiniz birileri varsa videolarını gönderirseniz sevinirim hemde bi fiyat araştırması yapmış oluruz

Bugün camda gördüm aşkımı, zayıflamış baya ben burda diyet yapıyorum kilo vermek için o özellikle bir çaba göstermediği halde benim verdiğim kilo kadar kilo vermiş. Ben olan yemeği kilo vermek için yemiyorum, o yemekler kötü olduğu için yemek yiyemiyor üzücü : (

canım benimki de aynı durumda, beni üzmemek için bişey de söylemiyo ama her gördüğümde daha da zayıflamış olarak buluyorum onu. o zaten seçicidir yemek konusunda, orda hiçbişey yemediğine eminim ama birazcık daha sabretcekler artık

Benim eşim hiç yemek seçmez ve çok iştahlı yer, o bile yemek yiyemiyorsa ben diyorum demek gerçekten durum vahim diye. Bugün çarşıda pizza yemiş o kadar çok yedimki diyor yüremiyorum : ) dedim o sana bayram çarşısına kadar yeter.

valla öyleler canım ya, ben 2 hafta önce gittiğimde kahvaltıya gittik bi otele açıkbüfeye. aman allahım okadar çok yedi ki ben şok geçirdim daha önce hiç görmemiştim bu kadar çok yediğini, ben artık bi süre sonra oturdum onu izliyorum neresine gidiyo bu yedikleri diye

Ben de gidicem kasımda eşim diyoki nöbetlerde sen gelince neler yapıcağımızı hayal ediyorum. Sordum neler yapıcaz diye, diyorki sabah kahvaltıyı şurda yaparız, öğlen yemeğini şurda yeriz şunları yeriz, akşam şuraya gideriz diyor. Benimle yemek yeme mutluluğunu paylaşacak onu anladım.

o msjda polo switlerinide sölicektim bizde yazın almıştık tişört şimdi swit alacam benama gelince giycez bide new balance alcaz lacivert kırmızılı bizimde tigerlarmız var bir örnek özledim ama yaaagüle güle giyinin canım

serhan serter 3000 den başlıyor düğünede güzel bişi istiyorum illa video değilde istanbulun değişik yerlerinde karelermiz olsun istiyorum

nişandada sibel görüney yada mutlu masal olur ama serhan sertere o kadar para vermek içimden gelmiyor çünkim maldive giderim ben o parayla üstüne biraz eklerde

sibel yada mutlu masal bu ikiliyi beğenerek takip ediyorum video olayı girince herşey artıyor sanırsam ben video çekimi nedense istemiyorum

bende hemen paylaşıyorum en eğlendiğim videodur kendisi

[video=youtube;kzFTd63Ejc8]http://www.youtube.com/watch?v=kzFTd63Ejc8[/video]

hayatındaki en sevdiği kişiyle, şu an onun için en değerli olan şeyi yapıcak ne mutlu ona

bende bayılmıştım bu videoya ama balık burcu bir romantik olarak bu kadar çılgın bi video istemem heralde evet serhan serterle bende evlılık fuarında gorustum çok pahalı geldi fiyatları ama bi yandan da düşününce ömür boyu o resimlere bakıcam ben ve mükemmel olmasını istiyorum. utkan kaynak 5 dk lık video ya 1500 tl istiyo olmazsa 5dk lık video ve bitane belgesel düğün fotoğrafçısı ayarlıcam artık. fotoğraflarda NURDAN USTA yı da çok beğeniyorum ben belki o olabilir, hem bikaç tanıdık da buldum indirim yapar belki bana

bir diğer evlilik videosu geliyor bu düğün hikayeside çok çok güzelll

[video=youtube;xWSnEd9OdSY]http://www.youtube.com/watch?v=xWSnEd9OdSY&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…