Hmmmm yok bizim ustaya geçince de rahat olcak telefon konusunda yani sürekli kullanabilecek yakalansa da sıkıntı olmicakmışbenm erkek arkadaşımın arkadaşıda uzun dönem yaptı o kıbrısdaydı işte oda tlf kullanıyordu ama yine çok konuşamıyorlardı çünkü kıbrısda olunca daha fazla yazıyordu faturaya her iki tarafdanda alıyormuş. ama msjlaşıyorlardı. sıkıntı olmaz sizdede hep tlf yanında olur
Hmmmm yok bizim ustaya geçince de rahat olcak telefon konusunda yani sürekli kullanabilecek yakalansa da sıkıntı olmicakmış
Canım hangi fotoğrafçı ki o acaba biliyormuyum? Bizim nişan fotoğraflarımızı Ersel Barut ve ekibi çekmişti. Yeri Alsancak'ta Erssell. Onunda arkadaşlarımıza çektiği bir video var süper olmuş birden nikah anını canlı veriyor sonra yine oynatmaya başlıyor videoyu hatta bulursam paylaşayım canım. Onunda fiyatları epey pahalı ama benim düğün için düşündüğüm başka biri var ki o benim için en iyisi. Bende paylaşabilirim facebooktanda bakabilirsiniz. Nişanda ona çektiricektik biz ama askerdeydi maalesef o zaman. Sonra zaten nişan yaptığımız yerin fotoğrafçıı Erssell oldu. Çok memnun kaldık.
kızlar herkese selamlar yıllık izindeyim bayramla beraber süper oldu "1 hafta işten uzakta kalmak ruhuma iyi gelecek acaip stres altında ve kötü şeyler oluyor benle alakalı değil ama olan şeyler kötü şeler bana sıçramasından korkuyorum
aşkım bugün çarşıda yoksa bende bugün kardeşcağızımla gidecektim
dün arkadaşımda kaldım ailesi şehir dışına gitti çok güzeldi film izleyip durduk bir 2 gün daha kalıcam onla çok iyi geldi birde kardeşim döndü keyfim yerinde
canım bilgi verebilirmisin caddede yada bostancıda arıyorum bende banada yakın olsun diye şimdi maddiyatı düşünmicem onu ailem düşünsünpahalıda olabilir bir kez olcak napalım
canım bu arada güle güle giy cicilerini bende yarın paladyuma gidicem ciciler almam lazım
bir örnek spor ayakkbıyı bende alacam ama geldiğinde vereceğim
ayşegül canım inan yazıyı şimdi okudumda inanamadım yani alla alla dedim bir sonraki sayfalardada yorumunu gördüm şok oldum aman bende değiştiricem şifremi valla çok kötü bişi bu
kızlar inşallah iyidir herkesler
Bugün camda gördüm aşkımı, zayıflamış baya ben burda diyet yapıyorum kilo vermek için o özellikle bir çaba göstermediği halde benim verdiğim kilo kadar kilo vermiş. Ben olan yemeği kilo vermek için yemiyorum, o yemekler kötü olduğu için yemek yiyemiyor üzücü : (
canım benimki de aynı durumda, beni üzmemek için bişey de söylemiyo ama her gördüğümde daha da zayıflamış olarak buluyorum onu. o zaten seçicidir yemek konusunda, orda hiçbişey yemediğine eminim ama birazcık daha sabretcekler artık
Benim eşim hiç yemek seçmez ve çok iştahlı yer, o bile yemek yiyemiyorsa ben diyorum demek gerçekten durum vahim diye. Bugün çarşıda pizza yemiş o kadar çok yedimki diyor yüremiyorum : ) dedim o sana bayram çarşısına kadar yeter.
Selam kızlar nasılsınız
valla öyleler canım ya, ben 2 hafta önce gittiğimde kahvaltıya gittik bi otele açıkbüfeye. aman allahım okadar çok yedi ki ben şok geçirdim daha önce hiç görmemiştim bu kadar çok yediğini, ben artık bi süre sonra oturdum onu izliyorum neresine gidiyo bu yedikleri diye
iyiyiz canım sen nasılsınn ?
canım maalesef istanbulda gerçek anlamda bu işi yapan güzel bi videocu bulamadım. fotoğraf dersen istanbulda serhan serter bu işte bir numara derim ama fiyatları baya fazla diğer belgesel düğün fotoğrafçılarına göre. videocuyu muhtemelen şehir dışından ayarlamak zorunda kalıcaz aklımızdaki gibi bişey yapmasını istiyosak.
bende palladium dan aldım ayakkabıları bir örnek tiger aldım ikimize de siyah, üstüne de polo dan swet aldım yine ikimize de aynı, bide kot giyince süper olur diye düşündüm , bu bayram da spor takılalım bari
Ben de gidicem kasımda eşim diyoki nöbetlerde sen gelince neler yapıcağımızı hayal ediyorum. Sordum neler yapıcaz diye, diyorki sabah kahvaltıyı şurda yaparız, öğlen yemeğini şurda yeriz şunları yeriz, akşam şuraya gideriz diyor. Benimle yemek yeme mutluluğunu paylaşacak onu anladım.
o msjda polo switlerinide sölicektim bizde yazın almıştık tişört şimdi swit alacam benama gelince giycez bide new balance alcaz lacivert kırmızılı bizimde tigerlarmız var bir örnek özledim ama yaaagüle güle giyinin canım
serhan serter 3000 den başlıyor düğünede güzel bişi istiyorum illa video değilde istanbulun değişik yerlerinde karelermiz olsun istiyorum
nişandada sibel görüney yada mutlu masal olur ama serhan sertere o kadar para vermek içimden gelmiyor çünkim maldive giderim ben o parayla üstüne biraz eklerde
sibel yada mutlu masal bu ikiliyi beğenerek takip ediyorum video olayı girince herşey artıyor sanırsam ben video çekimi nedense istemiyorum
bende hemen paylaşıyorum en eğlendiğim videodur kendisi
[video=youtube;kzFTd63Ejc8]http://www.youtube.com/watch?v=kzFTd63Ejc8[/video]
bir diğer evlilik videosu geliyor bu düğün hikayeside çok çok güzelll
Ben de bugün evimde yalnız hep zuhal olcayın yine aşk var klibinin aynısını çektim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?