bir diğer evlilik videosu geliyor bu düğün hikayeside çok çok güzelll
[video=youtube;xWSnEd9OdSY]http://www.youtube.com/watch?v=xWSnEd9OdSY&feature=related[/video]
bir diğer evlilik videosu geliyor bu düğün hikayeside çok çok güzelll
Ben de bugün evimde yalnız hep zuhal olcayın yine aşk var klibinin aynısını çektim :)))
ay canım ya
Evet canım çok şükür acemiliğin son iki günü bunu da başardık
bu arada istediğim tarzda bi video yu da paylaşıyım da havada kalmasın konu, bu utkan kaynak ın videolarından biri
[video=vimeo;45585925]http://vimeo.com/45585925[/video]
sizin de bildiğiniz birileri varsa videolarını gönderirseniz sevinirim hemde bi fiyat araştırması yapmış oluruz
evet canım ya hatırladığım kadarıyla akay ın gelinliği bu hatta fatmagül de giymişti dizide
Eki Görüntüle 537602
Aynen tatlım aynen iki gün iki gündüriyi olmuş canım ilerde acemilkte bile içeri telefon sokmuştuk dersinizz
gerçekten kolları falan çok güzel olmuş straplez gelinlikler çok sıradanlaştı gibi geliyor artık önceden hep öyle isterdim ama bu sene fikrim değişti galibaa
Evet ya bencede sıradan geliyor artık bana strapleZ... Güpür dantel düşük kol tercihim olcak galiba!! Neyse Buda bişe ne istemediğimi biliyorum en azındangerçekten kolları falan çok güzel olmuş straplez gelinlikler çok sıradanlaştı gibi geliyor artık önceden hep öyle isterdim ama bu sene fikrim değişti galibaa
Evet ya bencede sıradan geliyor artık bana strapleZ... Güpür dantel düşük kol tercihim olcak galiba!! Neyse Buda bişe ne istemediğimi biliyorum en azından
iyi ki çalışmışlar :))aynen canım ya bende bu aralar kafayı fransız danteliyle ve güpürle bozmuş durumdayım kesinlikle dantelli bi gelinlik istediğime karar verdim, modaevleri de sağolsun bu sene bol bol dantel çalışmış hepsi
ne istemediğini bilmekte iyi bişeymiş canım :))Evet ya bencede sıradan geliyor artık bana strapleZ... Güpür dantel düşük kol tercihim olcak galiba!! Neyse Buda bişe ne istemediğimi biliyorum en azından
Kıyamam canım ya bişe olmaz artık bi haftalığına sil baştan başa döneceksin bi sonra ki aya daha idareli kullanır oda ders olmuştur onada sabret canım geçer biaşkımm vınnın kotasını doldurmuş daha da 1 hafta falan varr ayın dolmasına her gece yüzünü görmeye alışmıştımm oysa ki
o kadar online oyun oynama demiştim ama dayanamayıp oynamış
al birini vur ötekine bizimki de aynı bi yıldır zorla kabullenmişti straplezi ama şimdi karar değişikliğim duyunca ne dengesizlik diyecek o kadar yıl direttim şimdi resmen U dönüşü yaptım daa biyaaaaascıkiyi ki çalışmışlar :))
ne istemediğini bilmekte iyi bişeymiş canım :))
dantel kollar falan çok güzel duruyor fikrimin değişmesi en çok nişanlımın işine yarıcak straplezden nefret eder çünküü
Kıyamam canım ya bişe olmaz artık bi haftalığına sil baştan başa döneceksin bi sonra ki aya daha idareli kullanır oda ders olmuştur onada sabret canım geçer bihaftacık
İYi geceler canımhepinize iyi geceler kızlar önümüzdeki 3 gün çabucak geçsin de aşkıma kavuşayım ben artık çok özledim kokusunuuu
hepinizi çoookkk öpüyorummm
al birini vur ötekine bizimki de aynı bi yıldır zorla kabullenmişti straplezi ama şimdi karar değişikliğim duyunca ne dengesizlik diyecek o kadar yıl direttim şimdi resmen U dönüşü yaptım daa biyaaaaascık
iyi geceler canımmmhepinize iyi geceler kızlar önümüzdeki 3 gün çabucak geçsin de aşkıma kavuşayım ben artık çok özledim kokusunuuu
hepinizi çoookkk öpüyorummm
iyi akşamlar kızlar,hatta iyi geceler.nasılsınız?
bugün ilk defa yamaç paraşşütü ile uçacaktım fakat hava buna izin vermedirüzgar çok hızlıydı uçuş yaptırmadılar..
yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz sevgilimi göremiyorum malesef ama ailemle güzel bir tatil geçirecem geldiğimde ise şafaktan bir hafta daha gitmiş olacak:) pek fazla internete giremeyebilirim ama elimden geldiğince girecem kuzular yazamasam bile sizi takip ederim.hepinizi öpüyorum,herkese iyi tatiller...
askeriyle görüşecekler inşallah çok güzel zaman geçirirler:127:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?