347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bir diğer evlilik videosu geliyor bu düğün hikayeside çok çok güzelll

[video=youtube;xWSnEd9OdSY]http://www.youtube.com/watch?v=xWSnEd9OdSY&feature=related[/video]

ay video çok güzel de bu gelinin kuaförüne iki çift laf söylemek geldi içimden

canım gerçekten çok güzel bi video olmuş gelinliğide ayrı bi beğendim çok hoşmuşşşş

gerçekten kolları falan çok güzel olmuş straplez gelinlikler çok sıradanlaştı gibi geliyor artık önceden hep öyle isterdim ama bu sene fikrim değişti galibaa

aynen canım ya bende bu aralar kafayı fransız danteliyle ve güpürle bozmuş durumdayım kesinlikle dantelli bi gelinlik istediğime karar verdim, modaevleri de sağolsun bu sene bol bol dantel çalışmış hepsi

gerçekten kolları falan çok güzel olmuş straplez gelinlikler çok sıradanlaştı gibi geliyor artık önceden hep öyle isterdim ama bu sene fikrim değişti galibaa
Evet ya bencede sıradan geliyor artık bana strapleZ... Güpür dantel düşük kol tercihim olcak galiba!! Neyse Buda bişe ne istemediğimi biliyorum en azından

aşkımm vınnın kotasını doldurmuş daha da 1 hafta falan varr ayın dolmasına her gece yüzünü görmeye alışmıştımm oysa ki
o kadar online oyun oynama demiştim ama dayanamayıp oynamış

Evet ya bencede sıradan geliyor artık bana strapleZ... Güpür dantel düşük kol tercihim olcak galiba!! Neyse Buda bişe ne istemediğimi biliyorum en azından

o kadar model arasında karar vermek o kadar zor ki en azından ne istemediğimizi bilmemiz iyi bence tercih için mesela ben krem rengi istemiyorum, bide eteğinde detaylar istemiyorum dümdüz insin mümkünse toplaması falan olmasın

aynen canım ya bende bu aralar kafayı fransız danteliyle ve güpürle bozmuş durumdayım kesinlikle dantelli bi gelinlik istediğime karar verdim, modaevleri de sağolsun bu sene bol bol dantel çalışmış hepsi
iyi ki çalışmışlar :))
ne istemediğini bilmekte iyi bişeymiş canım :))

dantel kollar falan çok güzel duruyor fikrimin değişmesi en çok nişanlımın işine yarıcak straplezden nefret eder çünküü

aşkımm vınnın kotasını doldurmuş daha da 1 hafta falan varr ayın dolmasına her gece yüzünü görmeye alışmıştımm oysa ki
o kadar online oyun oynama demiştim ama dayanamayıp oynamış
Kıyamam canım ya bişe olmaz artık bi haftalığına sil baştan başa döneceksin bi sonra ki aya daha idareli kullanır oda ders olmuştur onada sabret canım geçer bi haftacık

iyi akşamlar kızlar,hatta iyi geceler.nasılsınız?

bugün ilk defa yamaç paraşşütü ile uçacaktım fakat hava buna izin vermedi rüzgar çok hızlıydı uçuş yaptırmadılar..
yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz sevgilimi göremiyorum malesef ama ailemle güzel bir tatil geçirecem geldiğimde ise şafaktan bir hafta daha gitmiş olacak:) pek fazla internete giremeyebilirim ama elimden geldiğince girecem kuzular yazamasam bile sizi takip ederim.hepinizi öpüyorum,herkese iyi tatiller...
askeriyle görüşecekler inşallah çok güzel zaman geçirirler :127:

hepinize iyi geceler kızlar önümüzdeki 3 gün çabucak geçsin de aşkıma kavuşayım ben artık çok özledim kokusunuuu
hepinizi çoookkk öpüyorummm

al birini vur ötekine bizimki de aynı bi yıldır zorla kabullenmişti straplezi ama şimdi karar değişikliğim duyunca ne dengesizlik diyecek o kadar yıl direttim şimdi resmen U dönüşü yaptım daa biyaaaaascık

Kıyamam canım ya bişe olmaz artık bi haftalığına sil baştan başa döneceksin bi sonra ki aya daha idareli kullanır oda ders olmuştur onada sabret canım geçer bi haftacık

artık mesaja yeniden talim edicez inşallah dersini almıştırr gerçi oyun dedimi akan sular durur onun için ama bakalım oynamadan durabilecek mi

diyeceksinki aşkım gelinlik dediğin straptez olmazz.. sen beni yanlış anlamışsın ben öyle bişe dediğimi hatırlamıyorum ki:=)

hepinize iyi geceler kızlar önümüzdeki 3 gün çabucak geçsin de aşkıma kavuşayım ben artık çok özledim kokusunuuu
hepinizi çoookkk öpüyorummm
iyi geceler canımmm
çabucak göz açıp kapayınca geçer merak etme

iyi geceler canım, hoşgeldin..
valla iyi cesaret ben hayatta yapamazdım heralde biraz korkak bişeyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…