Bugün değilse de yarın aklı başına gelir yüzünü ikinci gece de göremezse merak etmeartık mesaja yeniden talim edicez inşallah dersini almıştırr gerçi oyun dedimi akan sular durur onun için ama bakalım oynamadan durabilecek mi
iyi akşamlar kızlar,hatta iyi geceler.nasılsınız?
bugün ilk defa yamaç paraşşütü ile uçacaktım fakat hava buna izin vermedirüzgar çok hızlıydı uçuş yaptırmadılar..
yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz sevgilimi göremiyorum malesef ama ailemle güzel bir tatil geçirecem geldiğimde ise şafaktan bir hafta daha gitmiş olacak:) pek fazla internete giremeyebilirim ama elimden geldiğince girecem kuzular yazamasam bile sizi takip ederim.hepinizi öpüyorum,herkese iyi tatiller...
askeriyle görüşecekler inşallah çok güzel zaman geçirirler:127:
al birini vur ötekine bizimki de aynı bi yıldır zorla kabullenmişti straplezi ama şimdi karar değişikliğim duyunca ne dengesizlik diyecek o kadar yıl direttim şimdi resmen U dönüşü yaptım daa biyaaaaascık
iyi geceler canımmm
çabucak göz açıp kapayınca geçer merak etme
iyi geceler canım, hoşgeldin..
valla iyi cesaret ben hayatta yapamazdım heralde biraz korkak bişeyimdir
İyi tatiller canım, birgün yamaç paraşütü yaparsan hissettiklerini paylaşır mısın? Ben yapamayacağımı biliyorum ama o duyguyu çok merak ediyorum : )
askerdeyken vazgeçer demiştim ama cıkk vazgeçmeyecek sanırım hiçç, beni bile unutuyo oynarkenn o derece hastaBugün değilse de yarın aklı başına gelir yüzünü ikinci gece de göremezse merak etme
ahhh bu erkekler ne zaman büyüyüp oyundan vazgeçecekler ki
müsait bi an olduğunda uçarsın canımm merak etme o kadar cesaretlenmişsin :))hoşbulduk canım..valla cesaret etmişken uçsam iyiydi ama şansım yokmuş işte
Benced canımmmmm =)))hehehe
ağzılarını bile açmazlar bence yeniden strapleze dönmeyelim diee
Anacım gelinlik konusunda pek bi uyanık bizimki taa yıllar yıllar öncesi dediklerimi hatırlıyor ki bi yıl öncekini ezbere söyler ama şu an bi karar daha aldım ki gelinlikçiye gidene kadar fikir değişikliğimi bilmecek sürpriz olsun onadiyeceksinki aşkım gelinlik dediğin straptez olmazz.. sen beni yanlış anlamışsın ben öyle bişe dediğimi hatırlamıyorum ki:=)
Benced canımmmmm =)))
Anacım gelinlik konusunda pek bi uyanık bizimki taa yıllar yıllar öncesi dediklerimi hatırlıyor ki bi yıl öncekini ezbere söyler ama şu an bi karar daha aldım ki gelinlikçiye gidene kadar fikir değişikliğimi bilmecek sürpriz olsun ona
kızzzlar bir evlilik videosu da benden :) ben de çok istiyorum böyle baştan sona bir video son zamanlarda habire bunu araştırıyordum burda da muhabbetini görünce sevindimbizim de bu yaz diil öbür yaza inşallah ama hazırlıklar uzuuuun süreceği için şmdiden her detayı araştırmaya başladım.
Selen & Emre wedding movie (Adile Sultan Sarayı)25 june 2011 - YouTube
Pek bi karamsar soru şekliydi.. Yaniiii tecrübeden gelen tavsiyeye her zaman kulağımız açıktırYani kızlar kararlisiniz evleniceksiniz :))))
Pek bi karamsar soru şekliydi.. Yaniiii tecrübeden gelen tavsiyeye her zaman kulağımız açıktır
Hoşgeldin canım sanada ailemde iyi tatiller o vakit =) bi hafta sonra buralar şafak attırmış yarenlerde dolup taşacak desene bugün için kısmet değilmiş demek paraşüt işin artıkın başka baharaaiyi akşamlar kızlar,hatta iyi geceler.nasılsınız?
bugün ilk defa yamaç paraşşütü ile uçacaktım fakat hava buna izin vermedirüzgar çok hızlıydı uçuş yaptırmadılar..
yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz sevgilimi göremiyorum malesef ama ailemle güzel bir tatil geçirecem geldiğimde ise şafaktan bir hafta daha gitmiş olacak:) pek fazla internete giremeyebilirim ama elimden geldiğince girecem kuzular yazamasam bile sizi takip ederim.hepinizi öpüyorum,herkese iyi tatiller...
askeriyle görüşecekler inşallah çok güzel zaman geçirirler:127:
Güzel olmasa yapmazsın diyosun yaniiii =)yok yok korkmayin evlenin guzel bisi :)))
aynen katılıyorum canım gelinlik bu sonuçta ömürde bi keZ giyiliyor Zerafet şıklık olmazsa olmazıbende straptez istemiyorum. satende sevmem tül ve dantel beğenrim..yane taşlı allı pullu sevmem .. şıklık ve zerafet sadelikten geçer bence
Hoşgeldin canım sanada ailemde iyi tatiller o vakit =) bi hafta sonra buralar şafak attırmış yarenlerde dolup taşacak desene bugün için kısmet değilmiş demek paraşüt işin artıkın başka baharaa
İyî uykular canım dikkat et kendinekızlar hepinize tatlı uykular,öpüyorum kendinize iyi bakın...
kızlar hepinize tatlı uykular,öpüyorum kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?