347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

artık mesaja yeniden talim edicez inşallah dersini almıştırr gerçi oyun dedimi akan sular durur onun için ama bakalım oynamadan durabilecek mi
Bugün değilse de yarın aklı başına gelir yüzünü ikinci gece de göremezse merak etme
ahhh bu erkekler ne zaman büyüyüp oyundan vazgeçecekler ki

İyi tatiller canım, birgün yamaç paraşütü yaparsan hissettiklerini paylaşır mısın? Ben yapamayacağımı biliyorum ama o duyguyu çok merak ediyorum : )

hehehe
ağzılarını bile açmazlar bence yeniden strapleze dönmeyelim diee

kızzzlar bir evlilik videosu da benden :) ben de çok istiyorum böyle baştan sona bir video son zamanlarda habire bunu araştırıyordum burda da muhabbetini görünce sevindim bizim de bu yaz diil öbür yaza inşallah ama hazırlıklar uzuuuun süreceği için şmdiden her detayı araştırmaya başladım.
Selen & Emre wedding movie (Adile Sultan Sarayı)25 june 2011 - YouTube

İyi tatiller canım, birgün yamaç paraşütü yaparsan hissettiklerini paylaşır mısın? Ben yapamayacağımı biliyorum ama o duyguyu çok merak ediyorum : )

sağol canım sanada..
inşallah yaparsam seve seve paylaşırım tabi:114:
güzel bir dugudur diye düşünüyorum

Bugün değilse de yarın aklı başına gelir yüzünü ikinci gece de göremezse merak etme
ahhh bu erkekler ne zaman büyüyüp oyundan vazgeçecekler ki
askerdeyken vazgeçer demiştim ama cıkk vazgeçmeyecek sanırım hiçç, beni bile unutuyo oynarkenn o derece hasta
hoşbulduk canım..valla cesaret etmişken uçsam iyiydi ama şansım yokmuş işte
müsait bi an olduğunda uçarsın canımm merak etme o kadar cesaretlenmişsin :))

hehehe
ağzılarını bile açmazlar bence yeniden strapleze dönmeyelim diee
Benced canımmmmm =)))
diyeceksinki aşkım gelinlik dediğin straptez olmazz.. sen beni yanlış anlamışsın ben öyle bişe dediğimi hatırlamıyorum ki:=)
Anacım gelinlik konusunda pek bi uyanık bizimki taa yıllar yıllar öncesi dediklerimi hatırlıyor ki bi yıl öncekini ezbere söyler ama şu an bi karar daha aldım ki gelinlikçiye gidene kadar fikir değişikliğimi bilmecek sürpriz olsun ona

bende straptez istemiyorum. satende sevmem tül ve dantel beğenrim.. taşlı allı pullu sevmem .. şıklık ve zerafet sadelikten geçer bence

Hoşgeldin canım sanada ailemde iyi tatiller o vakit =) bi hafta sonra buralar şafak attırmış yarenlerde dolup taşacak desene bugün için kısmet değilmiş demek paraşüt işin artıkın başka baharaa

bende straptez istemiyorum. satende sevmem tül ve dantel beğenrim..yane taşlı allı pullu sevmem .. şıklık ve zerafet sadelikten geçer bence
aynen katılıyorum canım gelinlik bu sonuçta ömürde bi keZ giyiliyor Zerafet şıklık olmazsa olmazı

Hoşgeldin canım sanada ailemde iyi tatiller o vakit =) bi hafta sonra buralar şafak attırmış yarenlerde dolup taşacak desene bugün için kısmet değilmiş demek paraşüt işin artıkın başka baharaa

teşekkür ederim canım.inşallah en azından plakalara gelmiş olacaz:)
aynen öyle kısmet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…