347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu gece cok karamsarim daha yariya bile gelemedik kmsenin moralini bozmak istemiyorum ama artik isyan edesim geliyo yeter yaa bu kadar ayrilik (((

Çooook özledim çok ={ tamı tamına 97gündür canımın kokusuna hasretim güzel gözlerine bakamadım elinin sıcaklığına muhtacım ve daha 3 gün var bunları yapmama 100.gün ilk vuslatımız gerçekleşiyor inşallah. Ben daha kavuşmadan tekrar gideceği zamanı düşünüyorum 100 gün sonunda 20 gün bir arada olup gidince yine dağlcam pfff gel Temmuz gell

Bu gece cok karamsarim daha yariya bile gelemedik kmsenin moralini bozmak istemiyorum ama artik isyan edesim geliyo yeter yaa bu kadar ayrilik (((

Canım, askere gitmeden önce askere gitti gidecek diye husa çekiyorduk, şimdi gittilerde bilmem kaçgün geride kaldı diye teselli veriyorum kendime. Bir de hep şunu düşünüyorum bir sonraki dönemde gitseydi daha başlamamış bile olacaktı hiç değilse başlamak bitirmenin yarısı derler. Teorik olarak yarısını göremesekte başlamak bitirmenin yarısıysa söylemlere göre yarılamış sayılırız. Hepimiz dönem dönem aynı şeyleri hissediyoruz, birbirimize güç vererek atlatacağız bugünleri inşallah.

canım bak 3 güncük kalmışş bişey değil
şimdiden gideceği günü düşünüp üzme kendini sen gelince beraber yapıcaklarınıza odaklan daha güzel olur
hem izinden sonra tickerda artık 7 mi yazıcak ne temmuz da yaklaşıyo sanki

Öyle tabi canm ama beş yıldır hep ayrıydık tam kavuşuyoruz derken bi ayrılık daha çıkıyor son olarak bu askerlik, son diyorum inşallah son ayrılığımız olur...

evett tatlım izin sonu artık 7ay tickerini görcez zaten Ocak bi gelse yokuş aşağı hemencecik gelir temmuz

hayırlısıyla bu son canımm
çabuk geçicek gibi baksana ekimde bitio bayram telaşından bişey anlaşılmaz şimdi sonra kasım dicez

hayırlısıyla bu son canımm
çabuk geçicek gibi baksana ekimde bitio bayram telaşından bişey anlaşılmaz şimdi sonra kasım dicez
İnşallah canım inşallah Kasım ortasına kadar yanımda çok bişe anlamam Aralıkı da atlatırım öyle Yada böyle bakalım sonra başlarım buralarda kalbim Ege de kaldı diye baş ağrıtmaya =) malum incicicegimin memleketine yollamış oluuom

canım 20 gün görmek seni baya idare ettirir merak etmee
zaman geçsinde sen yeter ki baş ağrıt canımm
ahh ahh benimkide izmiri çekeydi kurada ne olurdu sankii

Son düzenleme:
canım 20 gün görmek seni baya idare ettirir merak etmee
zaman geçsinde sen yeter ki baş ağrıt canımm
ahh ahh benimkide izmiri çekeydi kurada ne olurdu sankii
Ahh keşke canım ya ne güzel olurdunuz aynı şehirde akşM 5ten sonra canlı kanlı yamacında olurdu haftasonu 2gün birlikte olurdunuz ay ne güzel düşüncesi bile Galiba en büyük sabır bize gerekli biz burda Ocak yokuş aşağı koşarak geçer derken diğerleri kavuşmuş olcak ve hemen hemen onların Ağustos'ta ki şafaklarını saycaz
çok zor ya

ahh ahh keşkee
uzak olabilir die düşünüyodum hiç olmazsa gidebileceğim biyer olur falan demiştim çükü torbada güzel yerler vardı bura hiç aklıma gelmemişti ama napalım iyi olsundaa yeter
geçen diyorum konşurken aşkım 2 kısa dönem yollucaksın sen ordaykenn artı bide fazlası var oyy oyyy

Son düzenleme:
Sağlıkları yerlerinde olsun rahat olsunlar başka bişe istemem kapalım bize yazılan da buymuş vardır bi hayır tatlım bunda da sabretcez bol bol karşılıklı başka türlü geçmez çünki

Sağlıkları yerlerinde olsun rahat olsunlar başka bişe istemem kapalım bize yazılan da buymuş vardır bi hayır tatlım bunda da sabretcez bol bol karşılıklı başka türlü geçmez çünki

öyle tabi canımm
ben kaçayım yavaştan artık uykumda yok ama gözlerim çok acımaya başladı iyi geceler canımm

Gunaydınnn canlarımm
Geldi bayram haftasıı, bu hafta çabucak geçip gidicek. Hepimiz içinn güzel ve mutlu bir hafta olması dileğiyle

ŞAFAK: 86

Gunaydin kizlar
Tatildeyim ama saat 7 de ayaktaydim:)
Dunyalar tatlisi yegenimin yanindayim 7aylik ve annesi babasi okula gitti.nobeti devraldim
Simdi debeleniyo yanimda.donmeyi ogrenmis.yere serdigim yorganin bi ucundan basliyo diger ucuna kadar dinlene dinlene gidiyo.
Ölürüm ben oglumaa .
Bizimkiyle aramiz limoni.bilmiyorum neden soguk ruzgarlar esiyo aramizda.hayirlisi.

Olur öyle arada, akılları gidip geliyo orada.
Geçende benimki telefonun neden çekmiyodu diye 1 saat bana bağırdı.
Baz istasyonuyum sanki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…