347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Olur öyle arada, akılları gidip geliyo orada.
Geçende benimki telefonun neden çekmiyodu diye 1 saat bana bağırdı.
Baz istasyonuyum sanki ben

OLuyoda ortada bisey yokken olunca sinirim bozuluyo.gelmisim evime 2 aydan sonra resmen keyfimi bozdu.
Yegenimden bahsediyorum bana daha cok bahsedicekmisin cagandan dedi.bi daha bahsetmiycem cagandan tamam dedim.
Sikintidan bana sariyo

Günaydın bal kaymaklar...

Bu hafta işe 2 gün gidecek olmanın mutluluğu içindeyim. Bayram dönüşü şafağımı 76'ya attıracağım.

Şimdiki şafağımız 84.

Gunaydınnn canlarımm
Geldi bayram haftasıı, bu hafta çabucak geçip gidicek. Hepimiz içinn güzel ve mutlu bir hafta olması dileğiyle

ŞAFAK: 86

Günaydın bal kaymaklar...

Bu hafta işe 2 gün gidecek olmanın mutluluğu içindeyim. Bayram dönüşü şafağımı 76'ya attıracağım.

Şimdiki şafağımız 84.
günaydın güzelleri güzeli yarenler mutlu haftalar...
ne güzel şafaklar yaklaşmış plakalara Bayram dönüşü burası Türkiye haritasına dönecek desene Bn benim şafağı söylemesem daha iyi acaba şehirler arası telefon kodu olarak başlasam mı
Chelzy canım o soğuk rüzgarlar başlarda her hafta biZde vardı şimdi iki haftada bir oluyor ama oluyor oda bunun farkında ama anlamlandıramıyor neden olduğunu kısacası onlarında askerlik boyunca regl dönemi varmış gibi düşüncez
Kızlar canıma kavuşmama sadce 3gün kaldı çooook heyecanlıyım 100gün sonunda görcem diğer yarımı Bu sabah mutluluğuma bide regl eklendi sormayın kat kat artan mutluluğumu

günaydınlarrrr kızlarrr 85 im kaldı başka yokkk :))) bugun ayrı bi heyecan var içimde kendi kendime karar aldım artık haber dinleyip moralimi bozmayacağım slow sarkıda yok hep pop dinlicem yeter ya nerdeyse 80 gündür bunalımdan cıkamıyorum :)))

aaysegul allah kavustursun ne mutlu sana :)) bol hasret gidermeceler inşallah

Ayşegülcüm ne güzel kavuşuyorsunuz keşke bizimde böyle bir durumumuz olsa en azından biraz depolama yapardık. Daha 2.5 ay yüzünü göremicek kokusunu duyamıcak olmam çok üzüyor beni. Bir de bulunduğu yer gerçekten çok karışık bu ara haber gelmiş komutanlarına saldırı bekleniyormuş komutanları bizimkilere ne yapmaları gerektiğini anlatmış hep. Çok korkuyorum mümkün olduğunca gece geç uyumaya çalışıyorum.

Chelzy'im bu ara aramızda en iyi olan bile herhangi saçma bir nedenle tartışıyor. Zaman azaldıkça onlarda stres artıyor. Ben artık idare etmeye çalışıyorum elimden geldiğince bazen harlıyorum tabi insanım sonuçta. Böyle böyle bitecek ama. Gelince diyorum mobilyaydı, perdeydi, halıydı, ıncıktı cıncıktı beynini yiyeceğim sen yap böyle askere geri kaçmak isteyeceksin diyorum.

Nenacım sorma yedik valla hep birlikte şaka maka. Ofistekiler sormuyor bile artık saydıklarından biliyorlar, facetekilerde benle birlikte sayıyor hergün. Sevgilisi askerde olmayanlar bile beğeniyor durumumu. Az kaldı inş. bitecek böyle avutuyorum kendimi de onu da. Şu aralık bir geleydi...

günaydın kızlar huzurlu haftalar evdeyim dinleniyorum çok güzel uyandım 7 de kaldırdı sevgilim ama tekrar daldım şimdi kalktım bakayım kızlar nasıl die çok şükür herşey yolunda

askerine kavuşan arkadaşlar çok güzel değerlendirin günlernizi keşke bende askerime kavuşsam ama 2 3 gün veriyolarmış oda ailesiyle memleketlerine gidicekler büyük ihtimal

bende 10 kasım gibi giderim yıldönümüzde süper olur diye düşünüyorum mehtabada az kaldııı

aaysegul allah kavustursun ne mutlu sana :)) bol hasret gidermeceler inşallah
înşallah canım âmin darısı en kısa zamanda tüm topiğimize

Canım üzülme sakın güçlü olmaya çalışın az kaldı öyle düşün düşündür bi an evvel geçmesi için dua et, çok zor yani ben sizinkileri görünce benimki askerlik mı yapıyor diye düşünmüyor değilim ne yalan söylim... İnşallah asılsız çıkar duyumları sen iyi düşün iyi olsun canım

tripliiicim bitti bitti ilk zamanlar bitmez diodum da sayılı gün hakikaten geçiyormuş onu hayatım da ilk defa anladım...benimde şirkettekiler sayıo sanki her sabah bitirdin diyolar bana :)aslında ileriye baktıgımda 85 uzun bir zaman ama allahın izniyle 70 ler 60 lar die bitirecez elimiz mahkum gitmeseydide evlenemiodum dedim en iyisi yap askerliği ben dayanırım :))) face kullanmıyorum artık baslar da yazıodumda 1 hafta önce dondurdum her gün naklen twitter da yazıyorum :)))evet aralık geldımı geriye bsy kalmıo ama kasımda cabuk gececek inşallah... bız kasımda dönüş biletini alıyoruz 2 ay önceden alınıomus bilgin varmı?

günaydın kızlarrrrrrr
harika bir bayram haftası olsun kavuşabilenler kavuşsun, kavuşamayanlar bol bol hasret gidersin telefonda, internet cafede...
ŞAFAK:84
bitti bitti azıcık kaldı

Günaydın kızlar
yoğun bi gün beni bekliyor ders çalışmaya başladım tekrardan

günaydın kızlarrrrrrr
harika bir bayram haftası olsun kavuşabilenler kavuşsun, kavuşamayanlar bol bol hasret gidersin telefonda, internet cafede...
ŞAFAK:84
bitti bitti azıcık kaldı

bitirdik sayılır ben biran önce 01 adanayı görmek istiyorum şimdiden heyecanlıyım sevgilim 85. günün sonunda göreceğim için merci_88

Canım önce bir bakayım listeye seninki nerede askerlik yapıyor ona göre birşey diyebilirim ancak.

bitirdik sayılır ben biran önce 01 adanayı görmek istiyorum şimdiden heyecanlıyım sevgilim 85. günün sonunda göreceğim için merci_88

bende iple çekiyorum o günü canım ya, ogün kavuşcaz bidaha da hiç ayrılmıcazzz...
askerlik mi oda ne dicez

Nenacım öncelikle listede adın yok eğer bana askerinin acemilik ve ustalık yerlerini yazarsan seni de listemize eklerim. Nerde olduğunu bilmeden yorum yapacağım.

Doğudakilerin 2 ay önceden bilet almaması taraftarıyım ben çünkü yolların müsaitliğine göre serbest kalacaklarını biliyorum. O yüzden 15'i bekleriz 16'sı çıkar ama şöyle bir şey yapılabilir promosyon değil de normal sınıf bir bilet alırsınız değişiklik yapma şansınız olur. Şahsen biz Aralık sonu Ocak başı alırız herhalde. Zaten o oradan söylüyor herkes almaya başladı alın diye.

İnşallah ama komutanlarında o gün mevzilere girmesi boşa değildi gibime geliyor, bizimkileri hazırlıyorlar sanki. Her gün duyumlar geliyormuş yok canlı bomba, yok başka bir şey her an bir korku içinde bekliyorlar. Düşün artık bizimki gelselerde kurtulsak dicek kadar bıkmış. Sağ salim gelsin yeminle başka hiç bir şey istemiyorum. Bu korku bana yetti.

ankara mamak-mardin nusaybin...
komutanları demiş ocakta terhis olanlar kasım ortası biletlerini alıp sıraya girsinler demiş yani biz mecburen kasım da alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…