347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ankara mamak-mardin nusaybin...
komutanları demiş ocakta terhis olanlar kasım ortası biletlerini alıp sıraya girsinler demiş yani biz mecburen kasım da alıcaz

Canım ekledim senide ilk sayfadaki listemize...

Biletinizi alabilirsiniz tabi ki ama dediğim gibi çıkış tarihi kesin belli olmayanlar promosyon almamanız taraftarıyım sonuçta askerler her an değişiklik olma ihtimali var.

Kizlar vallahi anlamadim neden boyle.normalde olsa bile en fazla 1gun surerdi sonra hixbisey olmamis gibi canciger kuzu sarm
Asi olurduk ama cumadan beri boyleyiz.
Geldim ailemin yanina keyif alamiyorum bile tatsiz tutsuzuz diye.
Bakalim ne kadar devam edicek bu sogukluk.

teşekkürler :),işte onların çıkış tarihi belli olucak kasım 15ten sonra çıkış listeleri verilcekmiş bizde ona göre alıcaz 14 ünde muhtemel çıkıo 1 gün ktm de kalıo 15 inde bileti saat kaça aldıysak havalimanına bırakıolar o saattede uçağa binio falan filanmış ayy gelse bir an önce de kurtulsam mardinde pek tekin bir yer değil yani korku içindeyim her saniye ((

Bu arada dunde paylasilmis dugun videolari falan.Bitek benim hosuma gitmiyor sanirim.
Guzel orjinal birseyin etkisi herkes yapinca siradanlasinca benim icin bitiyor.
Heryerde artik dugun videolari.Espirisi kalmadi siradanlasti.
En son haberlerde gagnam stylela yapmislar.o sarkiyla yapacagima ajdarin cikita muzuyla yaparim daha iyi

bir aydan beri ders çalışmıyorum şaftım kaydı resmen

Of ya bunu beklemek en zor şey olsa gerek bi asker için... Rabbîm tez zamanda sap salim şafağın bitmesini nasip eder inşallah bekleyen için daha zor herhalde ama yapabilecek bişe olmaması sanırım insanı sadce dua ya sürüklüyor çok dua edcem canım sizin için...

Sağol canım çok teşekkür ederim inş. dualarımız koruyacak onları sağ salim bitirecekler geri kalan günleri.

Son düzenleme:
Kızlar aranızda ev alacak var mı? Biz düşünüyoruz ama bakalım kısmet. Şimdiden bakıyorum ben geldikten bir kaç ay sonra ya alacağız ya da kiraya çıkacağız ama inş. ikinci seçenek olmaz.

Sağol canım çok teşekkür ederim inş. dualarımız koruyacak onları sağ salim bitirecekler geri kalan günleri.

kızlar valla ytıp kalkıp askerlerimize dua ediyorum önce benim askerim sonra tüm askerlerin tezkereleri bir an önce gelsinn ((

Kızlar aranızda ev alacak var mı? Biz düşünüyoruz ama bakalım kısmet. Şimdiden bakıyorum ben geldikten bir kaç ay sonra ya alacağız ya da kiraya çıkacağız ama inş. ikinci seçenek olmaz.

canım allah yardımcınız olsun nasipse bizde hemen ev almayı düşünüyoruz kiraya çıkma gibi niyetimiz yok ama çıkada bilriz allah büyük inş. yardım ederde hepimiz evlerimizi alırız bende ev bakıyorum da emlak piyasası aldı başını gidiyor bakalım napıcaz en kötü ihtimal 1 yıl kirada oturup 2. yıl evede girme planlarımz var bakalım :))

canım allah yardımcınız olsun nasipse bizde hemen ev almayı düşünüyoruz kiraya çıkma gibi niyetimiz yok ama çıkada bilriz allah büyük inş. yardım ederde hepimiz evlerimizi alırız bende ev bakıyorum da emlak piyasası aldı başını gidiyor bakalım napıcaz en kötü ihtimal 1 yıl kirada oturup 2. yıl evede girme planlarımz var bakalım :))

benimkide ankarada acemilik yaptı mardin de usta birlik yapıyor :) mardinin neresinde çalışıyor senin ki dyygcum

dargeçit de çalışıyor.. izmirdeydi bizim acemilik.. ama mardin güzel.. yani ben beğendim.. allah nasip eder evlenirsek orda yaşıycaz

dargeçit de çalışıyor.. izmirdeydi bizim acemilik.. ama mardin güzel.. yani ben beğendim.. allah nasip eder evlenirsek orda yaşıycaz

mardin güzel yani belgeselini izlemiştim birkaç defa çok beğendim ama benim ki askeri bölgede olduğu için merkezden çokk uzak ve çarşısı yok yoksa ben onu görmeye hemde mardini görmeye giderdim

mardin güzel yani belgeselini izlemiştim birkaç defa çok beğendim ama benim ki askeri bölgede olduğu için merkezden çokk uzak ve çarşısı yok yoksa ben onu görmeye hemde mardini görmeye giderdim

ay canım dargeçit denen yerde merkeze çok uzak kalıyyıor.. calıştığı yer dağ başında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…