ankara mamak-mardin nusaybin...
komutanları demiş ocakta terhis olanlar kasım ortası biletlerini alıp sıraya girsinler demiş yani biz mecburen kasım da alıcaz
Canım ekledim senide ilk sayfadaki listemize...
Biletinizi alabilirsiniz tabi ki ama dediğim gibi çıkış tarihi kesin belli olmayanlar promosyon almamanız taraftarıyım sonuçta askerler her an değişiklik olma ihtimali var.
Of ya bunu beklemek en zor şey olsa gerek bi asker için... Rabbîm tez zamanda sap salim şafağın bitmesini nasip eder inşallah bekleyen için daha zor herhalde ama yapabilecek bişe olmaması sanırım insanı sadce dua ya sürüklüyor çok dua edcem canım sizin için...İnşallah ama komutanlarında o gün mevzilere girmesi boşa değildi gibime geliyor, bizimkileri hazırlıyorlar sanki. Her gün duyumlar geliyormuş yok canlı bomba, yok başka bir şey her an bir korku içinde bekliyorlar. Düşün artık bizimki gelselerde kurtulsak dicek kadar bıkmış. Sağ salim gelsin yeminle başka hiç bir şey istemiyorum. Bu korku bana yetti.
Of ya bunu beklemek en zor şey olsa gerek bi asker için... Rabbîm tez zamanda sap salim şafağın bitmesini nasip eder inşallah bekleyen için daha zor herhalde ama yapabilecek bişe olmaması sanırım insanı sadce dua ya sürüklüyor çok dua edcem canım sizin için...
Sağol canım çok teşekkür ederim inş. dualarımız koruyacak onları sağ salim bitirecekler geri kalan günleri.
Kızlar aranızda ev alacak var mı? Biz düşünüyoruz ama bakalım kısmet. Şimdiden bakıyorum ben geldikten bir kaç ay sonra ya alacağız ya da kiraya çıkacağız ama inş. ikinci seçenek olmaz.
Kızlar aranızda ev alacak var mı? Biz düşünüyoruz ama bakalım kısmet. Şimdiden bakıyorum ben geldikten bir kaç ay sonra ya alacağız ya da kiraya çıkacağız ama inş. ikinci seçenek olmaz.
kızlar valla ytıp kalkıp askerlerimize dua ediyorum önce benim askerim sonra tüm askerlerin tezkereleri bir an önce gelsinn((
benm erkek ark. da mardinde çalışıyor canımm.. şimdi ankarada askede ama
benimkide ankarada acemilik yaptı mardin de usta birlik yapıyor :) mardinin neresinde çalışıyor senin ki dyygcum
dargeçit de çalışıyor.. izmirdeydi bizim acemilik.. ama mardin güzel.. yani ben beğendim.. allah nasip eder evlenirsek orda yaşıycaz
mardin güzel yani belgeselini izlemiştim birkaç defa çok beğendim ama benim ki askeri bölgede olduğu için merkezden çokk uzak ve çarşısı yok yoksa ben onu görmeye hemde mardini görmeye giderdim
ay canım dargeçit denen yerde merkeze çok uzak kalıyyıor.. calıştığı yer dağ başında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?