ohooo nerde bu kızlar yineeetamam bende kabul ediyorum birazcık geç kaldım ama napıyım mavinin önünden geçerken kendimi içerde kot pantolon alırken buluverdim
it's vay vay vay vay
ben burda ama keyif yok
keyiflen tatlım birazcık, bak yarından sonra 6 gün yicez içcez yatcaz
ah nerdeeee o kadar çok yapmam gereken iş var ki(( ptesi istanbula döneceğim için ankaradaki tüm işlerimi halletmem gerekiyo ama bayramın 2. günü bi aksilik olmazsa eşime gidicem şuan tek tesellim bu sanırım :)
bak işte aşkını görcen ne güzel daha güzel bişey mi var bu dünyada
daha güzel bişiy onu kaçırıp eve getirip bi daha göndermemek :)))
Aşağıdaki haberi gören var mı? Bu nasıl bir iştir ya
DAMAT KENDİ DÜĞÜNÜNE YETİŞEMEDİ
Hakkari'de uzman çavuş olarak görev yapan Nebi Eraslan, yol güvenliği nedeniyle memleketi Osmaniye'nin Sumbas İlçesi'ndeki düğününe gelemedi. Düğün töreni gelin Fidan Eraslan ile her iki ailenin katılımıyla yapıldı. 3 yıllık Uzman Çavuş Nebi Eraslan, geçen yıl nişanlandığı Fidan Eraslan'la dünya evine girmek üzere Öğretmen Evi'ndeki salonu 21 Ekim'e tarihine 900 lira bedelle kiraladı. Düğün hazırlıklarını tamamlayan ve davetiyeleri dağıtan aileler, Hakkari'de görev yapan damat Nebi Eraslan'ın yol güvenliği nedeniyle gelemeyeceği haberiyle şoke oldu. Gelin Fidan Eraslan,, müstakbel eşi en mutlu gününde yanında olmadan da düğün yapılmasını istedi, aile büyükleri de uygun gördü. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı düğün damatsız yapıldı. Gelin Fidan Eraslan, düğüne gelemeyen eşini çok sevdiğini ve onunla gurur duyduğunu belirtip, "Eşim düğünümüze gelemedi, ama üzgün değilim. Çok mutluyum, eşimle gurur duyuyorum. Bizi bu hale getirenlere hakkımı helal etmiyorum" dedi. Efendi ERKAYIRAN-DHA
ayy bende akşam haberlerde gördüm gelin tek başına oynuyodu pistte gülsemmi ağlasammı bilemedim, onları bu hale düşürenler utansın daha ne denir ki buna. ama anladığım kadarıyla onlar nikahı falan yapmışlar daha önce bitek düğün kalmış
Gelin de güzel oynuyordu maşallah : ) Oyun oynamakla aranız nasıl kızlar. Cumartesi çok yakın bir arkadaşımın düğününe gittim. Arkadaşım oynamayı bilmiyordu, daha önce birlikte biraz çalışmıştık yeterli olmamış sanırım. Kötü bir görüntü oluyor, bilinmiyorsa bile düğünden önce öğrenmek lazım bence.
Gelin de güzel oynuyordu maşallah : ) Oyun oynamakla aranız nasıl kızlar. Cumartesi çok yakın bir arkadaşımın düğününe gittim. Arkadaşım oynamayı bilmiyordu, daha önce birlikte biraz çalışmıştık yeterli olmamış sanırım. Kötü bir görüntü oluyor, bilinmiyorsa bile düğünden önce öğrenmek lazım bence.
bende oynamayı hiç sevmem ama kendi düğünümde kararlıyım hiç oturmıcam yerimegidip bikaç ders almamız lazım bizimde ilk dans için, nişanlımın da bu işte pek iyi olduğu söylenemez yani , hatta diğer arkadaşlarımızın düğünlerinden sonra videolarını izlerken hep dalga geçerler benimkiyle banada kendi düğününüzde sakın oynatma bu otursun masada diye takılırlar, o yüzden bize bi dans dersi lazım
düğünümün finalinde babamla ağlaya ağlaya harmandalı oynamıştık ağlamayan yoktu sanırım :2:
Ooo o zaman öyle diyenleri şaşırtmak lazım, herkes gülmek için beklerken ağızları açık kalsın : ) süpriz yapın. Biz deli gibi oynamıştık ben en son topuklu ayakkabıları çıkartıp spor ayakkabıları giydim oynadım.
Benimde kuzenimin düğününde ormancı çalıyordu 2 erkek kardeşi ve kuzenim aynı anda ağlamaya başlamıştı. Bizde kendimizi tutamayıp ağlamıştık. Ben kınamda da düğünümde de ağlamadım. Sadece evden çıkarken annanem başladı ağlamaya bende dayanamadım ağladım. Bana göre en duygusalı evden çıkarkenki andı.
Selam kızlar
geldim gidiyorum ben
film keyfi yapmam lazım patlamış mısırımı da hazırladım buyrun gelin
bende öyle düşünüyorum canım ya ama bakalım onu da ikna edebilcek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?