347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hahahaha bak demekki modern şeylerden hoşlanıyo çocuk benimki gelsin yeterki 2 derse de razıyım ben

ayy damdan düşer gibi daldım konuya ama oynamayı hiç bilmemm zaten sevmiyorum daa arkadaşlarımın düğünlerinde de kırılmasınlar die sadece el çırpıp çırpıp oturuyorumm düğünde napıcam bilmemm. benim aksime de nişanlım çok güzel oynarr

Selam kızlarrrrr
çiçeem öğren oynamayı düğünde gelin oynıcak ki herkes oynasın :)
Ben eskiden sevmezdim utanırım ama en yakın arkadaşlarım evlenmeye başladı onlarda açıldım
kendi düğünümde hiççççç oturmadım
yemek müziğini bile kestirip oyun havası çıldırmıştık :) eh selanikliyiz trakyalıyız kanımızda da var snrm :)))
dün akşam da çok Ykn bi arkımın düğünü vardııı döktüm kurtlarımı :))))
İyi geceler bu arada kısçelerrr

Canım kendini evde oynarken video'ya çek, sonra izleyip beğenmediğin yerleri düzeltmeye çalışırsın. Aynanın karşısında da prova yapabilirsin. Olmayacak birşey değil, ritim duygusunu yakalayınca kendini müziğe bırakman yeterli. Nişanlında güzel oynuyorsa birbirinizi tamamlarsınız.

annemde aynen öyle diyo nikitacımm gelin oynamadan kimse oynamaz falan diee ama utanıyorum galiba birazzz
stanki canım hiç evde oynamayı da denemedim aramda yok zaten ama bi yerden başlamak lazım yoksa düğün boyu sap gibi el çırpan bi gelin olabilirim

İyi Geceler. Ohhh canım iyi yapmışsın dökmüşsün kurtlarını. Kah oynayıp, kah ağlarak bitiricez bu askerliği.

Iyi de raki içer miyiz :)))

Haydi o zmn tüm kızlarrr
ankara ınn bağları büklüm büklüm yollarııııı adlı güzide ve son zamanlardaki favorim düğün şarkısında hep beraber oynuyoruz hollleyyyyy:)

canım endişelenme kendi düğünün olunca oynarsın mutlaka , sonuçta o gecenin yıldızı sensin sen oynamıcan da kim oynıcak koyvercen kendini gitcek

canım endişelenme kendi düğünün olunca oynarsın mutlaka , sonuçta o gecenin yıldızı sensin sen oynamıcan da kim oynıcak koyvercen kendini gitcek

bakalım canımmm görücez artıkk zamanı geldiğindee
belki bi ilham falan gelirde gece boyu oturmam oynarım bende dahil herkes şaşırır nasıl oldu die

Merak etme öyle bi oynarsın kii:) o günün gazı ve rahatlığıyla
bi de gelinlikte zaten ayaklar görünmüo saga sola sallan kolları oynat yeter :)

giycen ayağına da spor ayakkabılarını tepinip durcan ortada herkes dicekki kıza bak ne meraklıymış evlenmeyee oohh ohh aman sabahlar olmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…