senin izlemediğin film kaldı mı yahu :))
Selam kızlar
geldim gidiyorum ben
film keyfi yapmam lazım patlamış mısırımı da hazırladım buyrun gelin
İyi Seyirler. Güzel film varsa önerilerini bekleriz
Haklısın erkekler o konuda sıkıya gelemiyorlar, bende 2 senedir halk oyunlarına gidiyorum. Geçen sene eşimle birlikte yazılıp başladık daha 2. derste bıraktı çok terliyorum diye : ) Birde tutmuş diyoki modern dans olsa bırakmazdım
Bugün blue valentine filmini izlicem.
çoookkkk uzun süredir erteledim bu filmi artık bakayım dedim
Gelin de güzel oynuyordu maşallah : ) Oyun oynamakla aranız nasıl kızlar. Cumartesi çok yakın bir arkadaşımın düğününe gittim. Arkadaşım oynamayı bilmiyordu, daha önce birlikte biraz çalışmıştık yeterli olmamış sanırım. Kötü bir görüntü oluyor, bilinmiyorsa bile düğünden önce öğrenmek lazım bence.
Selam kızlarrrrrayy damdan düşer gibi daldım konuya ama oynamayı hiç bilmemm zaten sevmiyorum daa arkadaşlarımın düğünlerinde de kırılmasınlar die sadece el çırpıp çırpıp oturuyorumm düğünde napıcam bilmemm. benim aksime de nişanlım çok güzel oynarr
ayy damdan düşer gibi daldım konuya ama oynamayı hiç bilmemm zaten sevmiyorum daa arkadaşlarımın düğünlerinde de kırılmasınlar die sadece el çırpıp çırpıp oturuyorumm düğünde napıcam bilmemm. benim aksime de nişanlım çok güzel oynarr
Selam kızlarrrrr
çiçeem öğren oynamayı düğünde gelin oynıcak ki herkes oynasın :)
Ben eskiden sevmezdim utanırım ama en yakın arkadaşlarım evlenmeye başladı onlarda açıldım
kendi düğünümde hiççççç oturmadım
yemek müziğini bile kestirip oyun havası çıldırmıştık :) eh selanikliyiz trakyalıyız kanımızda da var snrm :)))
dün akşam da çok Ykn bi arkımın düğünü vardııı döktüm kurtlarımı :))))
İyi geceler bu arada kısçelerrr
Canım kendini evde oynarken video'ya çek, sonra izleyip beğenmediğin yerleri düzeltmeye çalışırsın. Aynanın karşısında da prova yapabilirsin. Olmayacak birşey değil, ritim duygusunu yakalayınca kendini müziğe bırakman yeterli. Nişanlında güzel oynuyorsa birbirinizi tamamlarsınız.
Selam kızlarrrrr
Ben eskiden sevmezdim utanırım ama en yakın arkadaşlarım evlenmeye başladı onlarda açıldım
yemek müziğini bile kestirip oyun havası çıldırmıştık :) eh selanikliyiz trakyalıyız kanımızda da var snrm :)))
Selam kızlarrrrr
Haydi o zmn tüm kızlarrrCanım kendini evde oynarken video'ya çek, sonra izleyip beğenmediğin yerleri düzeltmeye çalışırsın. Aynanın karşısında da prova yapabilirsin. Olmayacak birşey değil, ritim duygusunu yakalayınca kendini müziğe bırakman yeterli. Nişanlında güzel oynuyorsa birbirinizi tamamlarsınız.
Rakısız olur mu:):) içine anason girince oyunun tadı bi başka oluyor :)Iyi de raki içer miyiz :)))
Haydi o zmn tüm kızlarrr
ankara ınn bağları büklüm büklüm yollarııııı adlı güzide ve son zamanlardaki favorim düğün şarkısında hep beraber oynuyoruz hollleyyyyy:)
annemde aynen öyle diyo nikitacımm gelin oynamadan kimse oynamaz falan diee ama utanıyorum galiba birazzz
stanki canım hiç evde oynamayı da denemedim aramda yok zaten ama bi yerden başlamak lazım yoksa düğün boyu sap gibi el çırpan bi gelin olabilirim
canım endişelenme kendi düğünün olunca oynarsın mutlaka , sonuçta o gecenin yıldızı sensin sen oynamıcan da kim oynıcak koyvercen kendini gitcek
annemde aynen öyle diyo nikitacımm gelin oynamadan kimse oynamaz falan diee ama utanıyorum galiba birazzz
stanki canım hiç evde oynamayı da denemedim aramda yok zaten ama bi yerden başlamak lazım yoksa düğün boyu sap gibi el çırpan bi gelin olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?