347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkese iyi bayramlar kızlar şafak 83 ve zaman geçiyor sevgililerimiz olmadan geçen son bayramımız olsun diğer bütün özel günlerimizde onlar yanımızda olsunu inşallah

inşallah seneye bu günlerde mutlu yuvamızda bayram telaşlarmızı yaşarız herkese iyi bayramlar

şafak 83 az kaldı azzzz

herkesin bayramı mubarek olsun bu sene askerlerimiz yok ama inşallah seneye kendi evimizde bayramı sevdiklerimizle geçiririz şafak 84...

selam kızlar herkesin bayramı mübarek olsun yarın sabah kavuşuyorum aşkımaaaa hepinizi çok öpüyorum bayram dönüşü görüşmek üzereee

Bu bayram iyice burnumdan geldi babanemi hastaneye kaldirdik yogun bakimda yarin annem babamla eşime gidecektik bu da iptal durumda ((

Insallah herkesin bayrami cok mutlu gecer....

Gunaydın kızlarr.
caglasam_mı canım çok geçmiş olsun.İnşallah çok onemlı bırseyı yoktur babannenın.Allah sıfa versin.

2 gün yol izni olanın şafağı bugün 81 :)) cevap veren oldumu bilmiorum ama yazayım dedim

kızlarrr merhabalar hayırlı cumalar mutlu bayramlar sevdiklerinizle inşallah:)) askerlerimiz umarım iyidirler benim nişanlım çok şükür iyi sıkılmış birazcık tek derdimiz o valla bugün DÜZCEDEYİM (81) bugünleri gördük çok şükür yarın osmaniye ohhhh ohhh

benim sevgilimde çok sıkılıyormuş.. resmen asker psikolojisine bürünmüş... kendini çok mutsuz hissediyor.

Selam kızlar öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum uzun zamandır yokum aranızda ne yaptığımı anlatayım kısaca eşim ameliyat oldu apandisit ameliyatı ve 1 ay hava değişimi verdiler o yüzden buraya yazamıyorum hiç onunla ilgileniyorum onu almaya gittim ankara'ya yaklaşık 1 aydır birlikteyiz çok şükür ve iyileşti şimdi cuma namazına gittiği için yazayım dedim yarın plakalara düşüyor çok mutluyum zaman geçiyor sanki umarım herkesin askeri iyidir şimdilik bu kadar

Bu arada bizde bugün vira bismillah dedik 81 diyerek plakalara geçtik.
Su gibi geçsin günler inşallah.

Eşim bayram günü tören alanında bayılmış, şekeri düşmüş. Yemek yiyemiyor doğru dürüst bünyesi iyice zayıfladı galiba : ( Bizim bugün 90 günümüz var geçer mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…