347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar hepinize mutlu bayramlar. Sevdiceklerimiz olmadan geçirdiğimiz son bayram olsun inşallah bu bayram.

Kayınvalidem bir sürü ciciler almış bana. Nişanlımın halası da. Bu bayram bana geldi. Gerçi her bayram öyle oluyor. Çorabından ayakkabısına bir sürü şey alıyorlar sağolsunlar ama bu bayram doğum günümmüş gibi hissettim. 5 gün var doğum günüme herhalde ondan. Hep hediye paketi açtım. :)

Çağlasam mı geçmiş olsun bu arada canım. İnş. en kısa sürede eski sağlığına kavuşur babaanneciğin.

Plakamız bugün Kilis yani 79.

Az kaldı bitiyor hayırlısıyla...

Ben bu tarz müzikler çok dinlerim sevdiğim bi grup. Klipte de askerleri anlatıyor her ne kadar amerikan askeride olsa asker işte
ahh ahh denizcileri de gösteriyor

[video=youtube;pFq1eT9tMJ4]http://www.youtube.com/watch?v=pFq1eT9tMJ4[/video]

Kizlar selamlar soran herkes saolsun babanem baya yasli organlarin cogu iflas etmis yatiyor yogun bakimda gostermiyolar cok Allah iki iyilikten birini verir diye umuyoruz sadece.
Dun esimin yanina gittim annemle cikti guzeldi hersey ama bayram olunca nasil mahsun tum askerler (
Neyse geciyo sanirim 100 bile coktan bitti...

Plakalarda daha 2.gunden geyigin dibine anca bu kadar vurulur
İşe eglence katmakta fayda var hahaha

Plakalarda daha 2.gunden geyigin dibine anca bu kadar vurulur
İşe eglence katmakta fayda var hahaha

bizde plakalara gelince baya geyik yaptık sevgilimle
ülkelere göre dün italyadaydık dedim ki italyadan düzceye iniş yapıyoruz gel biz kalalım italyada

bizde plakalara gelince baya geyik yaptık sevgilimle
ülkelere göre dün italyadaydık dedim ki italyadan düzceye iniş yapıyoruz gel biz kalalım italyada

Bizim paşada şafak fobisi var da yavaş yavaş üstümüzden atıyoruz.Özellikle benden ve abisinden duymak ıstemıyodu 90lı günleri.O bakımdan her bir plakayı şirin,komık hale getiriyorum.Baya geyikli,eğlenceli geçti Osmaniye İnşallah hep böyle devam etsin de sıkıntı yaşamayalım

Bu arada bir itiraf.Kendimi şafak sayarkn hayatta düşünemezdim.Hele asker yolu bekleriiimmm vayy benimm emekleriiimm modunda olacagım hiiç.Arkadaslarım ti'ye alıyo zaten ara sıra :)) Şaşıyorum bu ritüelleri yaptığıma ama neyi yapmam bılıyorum.Asker mektubu yazmam.Okadar değilim yanii :) Şafak sayıp,tüm asker jargonlarını öğrenmem kafii benim için Bunu da paylaşasım geldi sizlerle

Şafağımı şimdiden attırıyorum çünkü film izlemeye başlayacağım.
Güne 80- Osmaniye ile başlıyoruz

cok gecmis olsun

ooo daha kimse bitirememiş bayram tatilini, bende yarım saat önce geldim eve. aşkımla çok güzel 2 gün geçirdik, gezdik dolaştık, beraber uyuduk, o ne istiyosa onu yedik. aşkım askere gittiğinden beri geçirdiğim en güzel 2 gündü bu, doya doya sarıldım öptüm, elini hiç bırakmadım. darısı hepinizin başına inşallah, allah gidip onları aldığımız ve bidaha hiç ayrılmadığımız günleri de göstersin bize. ŞAFAK :78 KARABÜK 'e selamlar

merci canım çok sevindim ne güzel bi bayram geçirmişsin. Az kaldı temelli kavuşacağız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…