Günaydınnnn kızlarrrrr bayramda kimseler uğramıyo buralara :)
ŞAFAK: 81 DÜZCEE
bende ders çalışmadan önce bakayım dedim ama kimseler yoktu
Kolay gelsin canm şimdi neye çalışıyosun
Aöf derslerine canım vize konularını bitirmem gerek
Aöf sınavları zor oluyor yaa ben geçen sene 10 dersin 9 undan kaldım
Plakalarda daha 2.gunden geyigin dibine anca bu kadar vurulur
İşe eglence katmakta fayda var hahaha
bizde plakalara gelince baya geyik yaptık sevgilimle
ülkelere göre dün italyadaydık dedim ki italyadan düzceye iniş yapıyoruz gel biz kalalım italyada
Selam kızlar öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum uzun zamandır yokum aranızda ne yaptığımı anlatayım kısaca eşim ameliyat oldu apandisit ameliyatı ve 1 ay hava değişimi verdiler o yüzden buraya yazamıyorum hiç onunla ilgileniyorum onu almaya gittim ankara'ya yaklaşık 1 aydır birlikteyiz çok şükür ve iyileşti şimdi cuma namazına gittiği için yazayım dedim yarın plakalara düşüyor çok mutluyum zaman geçiyor sanki umarım herkesin askeri iyidir şimdilik bu kadar
Bu bayram iyice burnumdan geldi babanemi hastaneye kaldirdik yogun bakimdayarin annem babamla eşime gidecektik bu da iptal durumda ((
Insallah herkesin bayrami cok mutlu gecer....
ooo daha kimse bitirememiş bayram tatilini, bende yarım saat önce geldim eve. aşkımla çok güzel 2 gün geçirdik, gezdik dolaştık, beraber uyuduk, o ne istiyosa onu yedik. aşkım askere gittiğinden beri geçirdiğim en güzel 2 gündü bu, doya doya sarıldım öptüm, elini hiç bırakmadım. darısı hepinizin başına inşallah, allah gidip onları aldığımız ve bidaha hiç ayrılmadığımız günleri de göstersin bize. ŞAFAK :78 KARABÜK 'e selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?