merci canım çok sevindim ne güzel bi bayram geçirmişsin. Az kaldı temelli kavuşacağız....
sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun umarım daha iyidir babaannen.
artık geçsin günler ve gidip alalım onları ordan, bidaha da bırakmayalım hiç
ya kötü baya hala kötüye gidiyor benim de bu gece istanbula gitmem lazım toplanmaya çalışıyorum ama öyle kalakaldım napsam bilmiyorum( bi buraya bakim dedim kafam dağılsın..
çok kötü bi durum canım ya allah acı çektirmesin. sen yarın çalışıyomusun?
ooo daha kimse bitirememiş bayram tatilini, bende yarım saat önce geldim eve. aşkımla çok güzel 2 gün geçirdik, gezdik dolaştık, beraber uyuduk, o ne istiyosa onu yedik. aşkım askere gittiğinden beri geçirdiğim en güzel 2 gündü bu, doya doya sarıldım öptüm, elini hiç bırakmadım. darısı hepinizin başına inşallah, allah gidip onları aldığımız ve bidaha hiç ayrılmadığımız günleri de göstersin bize. ŞAFAK :78 KARABÜK 'e selamlar
kızlar bence görmemeniz daha iyi , görünce daha kötü oluyo insan, demin durup dururken ağlama krizine girdim. sanki gittiği ilk günkü gibi çaresiz ve yalnız hissettim kendimipsikolojim kaldırmıyo artık onu orda yalnız bırakıp geri dönmeyi durup durup ağlıyorum
Canım ağlasanda üzülsende ordayken birlikte geçirdiğiniz zamanlar döndüğünde üzülmüş olmayan değmiyor mu?
kızlar bence görmemeniz daha iyi , görünce daha kötü oluyo insan, demin durup dururken ağlama krizine girdim. sanki gittiği ilk günkü gibi çaresiz ve yalnız hissettim kendimipsikolojim kaldırmıyo artık onu orda yalnız bırakıp geri dönmeyi durup durup ağlıyorum
iyi akşamlar kızlar,herkese merhabalar...
tatilin ardından sonunda evimdeyim 1 saat kadar önce geldik.acayip yorgunum ama hemen size yazmak istedim.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir herkesin tatili iyi geçmiştir.askerleriniz de iyidirler inşallah.onlarsız son bayramımız olsun bu.
görmemek evet daha iyi
orda ardında bırakınca çok zor sanki askere yeniden göndermiş gibi hissetmek berbat bi duygu
herşeye sıfırdan başlıyor gibi....
iyi akşamlar kızlar,herkese merhabalar...
tatilin ardından sonunda evimdeyim 1 saat kadar önce geldik.acayip yorgunum ama hemen size yazmak istedim.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir herkesin tatili iyi geçmiştir.askerleriniz de iyidirler inşallah.onlarsız son bayramımız olsun bu.
aynen öyle canım ya alışamadım desemde alışmışım yokluğuna ama gidip görünce ilk güne geri döndüm resmen, şu anda tek isteğim gidip askeriyenin önünde oturmak, yeterki onunla aynı yerde nefes alıyım. nasıl alışıcam şimdi tekrar yalnızlığa, onsuzluğa.. daha dün kollarımdaydı şimdi yok
Hoşgeldin canım. Yavaş yavaş dönüşler başladı, ben siz yokken çok sıkıldım buralarda gelinde en azından topiğimiz bari şenlensin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?