347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merci canım çok sevindim ne güzel bi bayram geçirmişsin. Az kaldı temelli kavuşacağız....

sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun umarım daha iyidir babaannen.
artık geçsin günler ve gidip alalım onları ordan, bidaha da bırakmayalım hiç

sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun umarım daha iyidir babaannen.
artık geçsin günler ve gidip alalım onları ordan, bidaha da bırakmayalım hiç

ya kötü baya hala kötüye gidiyor benim de bu gece istanbula gitmem lazım toplanmaya çalışıyorum ama öyle kalakaldım napsam bilmiyorum ( bi buraya bakim dedim kafam dağılsın..

ya kötü baya hala kötüye gidiyor benim de bu gece istanbula gitmem lazım toplanmaya çalışıyorum ama öyle kalakaldım napsam bilmiyorum ( bi buraya bakim dedim kafam dağılsın..

çok kötü bi durum canım ya allah acı çektirmesin. sen yarın çalışıyomusun?

Senin adına sevindim canım, güzel geçmiş bayramın benim de eşimin yanına gitmeme 19 gün kaldı daha geçenlerde 45 gün var görmeme yazmıştım zaman geçmiş de 19 kalmış : )

kızlar bence görmemeniz daha iyi , görünce daha kötü oluyo insan, demin durup dururken ağlama krizine girdim. sanki gittiği ilk günkü gibi çaresiz ve yalnız hissettim kendimi psikolojim kaldırmıyo artık onu orda yalnız bırakıp geri dönmeyi durup durup ağlıyorum

Canım ağlasanda üzülsende ordayken birlikte geçirdiğiniz zamanlar döndüğünde üzülmüş olmayan değmiyor mu?

iyi akşamlar kızlar,herkese merhabalar...
tatilin ardından sonunda evimdeyim 1 saat kadar önce geldik.acayip yorgunum ama hemen size yazmak istedim.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir herkesin tatili iyi geçmiştir.askerleriniz de iyidirler inşallah.onlarsız son bayramımız olsun bu.

görmemek evet daha iyi
orda ardında bırakınca çok zor sanki askere yeniden göndermiş gibi hissetmek berbat bi duygu
herşeye sıfırdan başlıyor gibi....

evet son olcak bu bayram diğer bayramların hepsinde yanımızda olcaklar inşallahhhh

görmemek evet daha iyi
orda ardında bırakınca çok zor sanki askere yeniden göndermiş gibi hissetmek berbat bi duygu
herşeye sıfırdan başlıyor gibi....

aynen öyle canım ya alışamadım desemde alışmışım yokluğuna ama gidip görünce ilk güne geri döndüm resmen, şu anda tek isteğim gidip askeriyenin önünde oturmak, yeterki onunla aynı yerde nefes alıyım. nasıl alışıcam şimdi tekrar yalnızlığa, onsuzluğa.. daha dün kollarımdaydı şimdi yok

Hoşgeldin canım. Yavaş yavaş dönüşler başladı, ben siz yokken çok sıkıldım buralarda gelinde en azından topiğimiz bari şenlensin :26:

ben yine film izlemeye başlayacağım için şafağımı attırıyorum veeee 79 diyorum

aaaah ahhh....bitse de şu askerlik hep yanımızda olsalar artık.haklısın tekrar tekrar veda etmek çok zor olmalı,yeniden askere gidiyormuş gibi...
ama hiç görmemekte özlemi büyütüyor büyütüyor..10 ağustostan beri görmüyorum sevdiğimi terhis olup gelene kadar da göremeyecem..acemi birliğindeyken iki kere internette görmüştüm o kadar burda o da yok onu çok özledim çoooook

Bizim evliliğimizde dominant olan taraf benim. Bu ayrılık bana büyük ders oldu. Bundan sonra eşime sinirliyken ağzımdan çıkacak lafları 2 3 4 5 kere düşünüp öyle söyleyeceğim. Hep bu günleri hatırlayıp kendimi sakinleştireceğim. Şimdi yanında olsam bir kere sarılsam :2: Saplantılarım vardır benim haksızsam bile özür dileyemem, bunu bildiği için küs kalmayalım diye haklı olduğu halde hep özür diler. Belki artık özürde dileyebilirim haksız olduğumda. Çok doldum bir kere omzuna başımı koyabilsem süzülse gözümden göz yaşlarım haksız olduğum herşey için özür dilesem. Seni seviyorum desem öpsem koklasam. Çok özledim. Uyuyor şu an keşke uzaktan da olsa izleyebilsem...

Bu ara çok yazamıyorum canlar tatilin keyfini çıkarmaya çalışıyorum ama takipteyim okuyorum.

Şafağımı da attırayım.

77 Yalova.

Yaklaş aşkım yaklaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…