Kızlar bu arada benim nişanlım için dua eder misiniz? Bugün Şırnak'ta olan saldırı yüzünden kırmızı alarm verilmiş gene bizimkinin orada. Telefonumu kapatmak zorundayım seni çok seviyorum yazmış ve telefonunu kapatmış. Ben ne oldu falan dememe kalmadan kapatmış hemen. Kaç saattir de telefonu kapalı. Yatmadan aklıma geldi buraya da durumu yazmak. Yazımı okuyanlar onun ve diğer askerler için bir dua ederse beni çok mutlu eder. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Dua edin ne olur bu geceyi de sorunsuz atlatsın ve yarın sesini duyayım.
Bu arada 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Çelenk koydurtmayanlara inat bir çiçekte benden olsun!
Yolda oldugum su surec icerisinde safak olayina yeni bir boyut getirmek istedim
Safak 11 hafta baska da yok
Kızlar bu arada benim nişanlım için dua eder misiniz? Bugün Şırnak'ta olan saldırı yüzünden kırmızı alarm verilmiş gene bizimkinin orada. Telefonumu kapatmak zorundayım seni çok seviyorum yazmış ve telefonunu kapatmış. Ben ne oldu falan dememe kalmadan kapatmış hemen. Kaç saattir de telefonu kapalı. Yatmadan aklıma geldi buraya da durumu yazmak. Yazımı okuyanlar onun ve diğer askerler için bir dua ederse beni çok mutlu eder. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Dua edin ne olur bu geceyi de sorunsuz atlatsın ve yarın sesini duyayım.
[video=youtube;RpwY6Y0sF2w]http://www.youtube.com/watch?v=RpwY6Y0sF2w[/video]
Bi de bu şarkıyı sevdim
Tınıları filan çok hoş
Radyolarda duyuyordum da yeni buldum :)
Dinleyinnnnnnn :)
Gazetenizi açın okuyun
Bir de kahveee :)
Pazartesinin tadını çıkarın :)
Şarkıcıyı da Sıla'ya benzettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?