347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar bu arada benim nişanlım için dua eder misiniz? Bugün Şırnak'ta olan saldırı yüzünden kırmızı alarm verilmiş gene bizimkinin orada. Telefonumu kapatmak zorundayım seni çok seviyorum yazmış ve telefonunu kapatmış. Ben ne oldu falan dememe kalmadan kapatmış hemen. Kaç saattir de telefonu kapalı. Yatmadan aklıma geldi buraya da durumu yazmak. Yazımı okuyanlar onun ve diğer askerler için bir dua ederse beni çok mutlu eder. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Dua edin ne olur bu geceyi de sorunsuz atlatsın ve yarın sesini duyayım.

Bu arada 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Çelenk koydurtmayanlara inat bir çiçekte benden olsun!

canım bütün dualarımız onlarla. inşallah sağ sağlim bitirip gelicekler
nişanlım şırnakta biliyosun tv da görünce kalbim çarptı bi anda onnlada yeni konşmuştuk hiç bişey söylemedi bi süre msjlaştık ben konuyu açmadım oda bişey demedi sonra msjlar kesildi 45 dk ama o süre içinde ömrümden ömür gitti aradım 2 kez açmadı en son msj göndermiş noldu oyun oynuyorum die dedim haberlerden bişeyler duydum die sonra bizim burda bişey yok dedi ama içimi rahatlatmak için mi söyledi bilmiyorum. inşallah bidaha böyle şeyler duymayız

dualarım seninle canım.. sağsalim sana ve ailesine gelsin bir an önce...

Teşşekür ediyorum canlarım. Sabah uyandığımda mesajlarıyla açtım gözümü. Şükür iyi kuzum. Mermi taşıtmış komutanlar o yüzden kapatmış. Işığı yanar komutan görür diye kendince önlem almış işte. Şimdi çıkıyorum hazırlanıp kayınvalidemlere gideceğim. Yarın iş başlıyor bol bol burda olurum. Görüşmek üzere. Hepinizden allah razı olsun.

tüm Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsunnn...
ŞAFAK:77

[video=youtube;bEiRWvFMcFE]http://www.youtube.com/watch?v=bEiRWvFMcFE[/video]

Tünnaydın kızlaaaaarrrrrr :)
Umarım herkes çok çok iyidir,güzeldir,neşelidir
Değilseniz bile şu andan itibaren hemencecik öyle olursunuz inşallah
Bu tatil bana iyi geldi vallahi 1 hafta kendiliğinden uçup gitti gibi geldi bana sanki
Geçmiş Kurban Bayramımız ve Cumhuriyet Bayramımız kutlu,mutlu olsun inşallah
Rabbim düşmana aman vermesin göz açtırmasın

Bu ara etrafımdaki herkes bi sözleniyor,nişanlanıyor depresyona giriyorum
Bize epey var daha
Neyse geç olsun güç olmasın
Hepinizi kocaman öpüyorum canlar
Rabbim içinize ferahlık üstüne ferahlık versinnnnn

[video=youtube;RpwY6Y0sF2w]http://www.youtube.com/watch?v=RpwY6Y0sF2w[/video]

Bi de bu şarkıyı sevdim
Tınıları filan çok hoş
Radyolarda duyuyordum da yeni buldum :)
Dinleyinnnnnnn :)
Gazetenizi açın okuyun
Bir de kahveee :)
Pazartesinin tadını çıkarın :)
Şarkıcıyı da Sıla'ya benzettim

Son düzenleme:

aa cidden ne çok benziyo sıla ya

Herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsuuuuuun
Allah vatanımızı,askerlerimizi hainlerden korusun..

İnşallah bi sorun olmadan sağ salim dönecek tripliii
sen içini ferah tutmaya devam et.
Dualarımız askerlerimizle

Cumhuriyet bayramımız kutlu mutlu olsun kızlar

aşkım olsaydı beraber bağdat caddesine giderdik fener alayına ama yok işte bu sene

Hadi bu da benden gelsin
Şimdi olacaktı sevgilim açacaktık bi 70lik rakı yanında mezeler oohhh değme keyfime

[video=youtube;ItcqUMRelTM]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=ItcqUMRelTM&NR=1[/video]

kızlaar bayram süresince giremedm hiçç yazamadıım keyifler nasııll??
benm sevdiceğim tutturdu bu gün şafak 80 diye bende ona göre saymaya karar verdim artık napalımm inat ettii
tripliiicim sen konuştunmu okuyunca hemen duaya başladım ama haber var mı?

Kızlar size birşey sorucam. Benim boyum 1.74 kilomda 74'dü kilo vermeye karar verdim 9 kilo verdim. Şimdi beni görenler çok zayıflamışsın dedikten sonra yüzün çok küçülmüş diyorlar. Bunu olumsuz anlamda söylüyorlar galiba. Ben 60 kiloya gelip durmak istiyordum. Şu an 65 kilodayım şimdi milleti dinleyip 65 de mi kalsam yoksa 60 a düşsem mi bilemedim. Sizce ne yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…