Kızlar size birşey sorucam. Benim boyum 1.74 kilomda 74'dü kilo vermeye karar verdim 9 kilo verdim. Şimdi beni görenler çok zayıflamışsın dedikten sonra yüzün çok küçülmüş diyorlar. Bunu olumsuz anlamda söylüyorlar galiba. Ben 60 kiloya gelip durmak istiyordum. Şu an 65 kilodayım şimdi milleti dinleyip 65 de mi kalsam yoksa 60 a düşsem mi bilemedim. Sizce ne yapsam?
kızlar berbat hissediyorum kendimi, yarın işe de gitmek istemiyorum hiç. sadece evde oturayım, yataktan da hiç çıkmıyım istiyorum yine depresyona mı giriyorum ben
kızlar berbat hissediyorum kendimi, yarın işe de gitmek istemiyorum hiç. sadece evde oturayım, yataktan da hiç çıkmıyım istiyorum yine depresyona mı giriyorum ben
Allahım lütfen bir daha yedisuda telefon hat ve şebekelerine birşey olmasın.Lütfen.Berbat 2 gün geçirdim haber alamadan sevdiğimden.Gece guzelce opucuklerle telefonu kapatıyosun ve sabah her zaman aradıgı saatte ses yok.Oglen yok.Aksam yok.Gece yok.geceyarısı yok.Sabaha karsı yok taki öğleden sonra şebeke gelene kadar...Ne ankesör,ne cep telefonu ne de jandarmanın numarası çalışıyor.Tabi bunu bılmıyodum.Haberdar olsam bu kadar hırpalamazdım kendimi.Kafamda neler kurdum bişey mi geldi başına diye şebeke gelip arayasıya kadar.Kışın oluyomuş orda arada böyle.Şimdiden kara tasa tuttu kara kışta ya daha uzun süreli olursa diye..OlmasınBi daha habersız kalmak ıstemıyorum.Çok etkılendım çünkü.
Günaydınlar bugün uzun bir tatilden sonra ilk iş günü çabucak geçmesini dilerim bugünde şafağımız patır patır atsın.
Şafak 76 Iğdır.
Ben ufak bir operasyon geçireceğim o yüzden 10 gün evde yatıyor olacağım raporlu.
Döndüğümde şafak 63 Şanlıurfa olacak inş ve sevdicek bana biraz daha yaklaşmış olacak.
Lütfen günler çabuk geçsin lütfen.
hayırdır triplii geçmiş olsun ne operasyonu ?
inşallah kötü bişi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?