347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlarrr bayram dolayısıyla bi kopuş olmuştu burdann, yatılı müsafirler sürekli bi koşuşturmaca günler geçip gitti çabucak. Hiçbişey anlamadım bu tatilden ben :)

canım eğer herkes yüzünün çöktüğünü söylüyosa yağ değil kas kaybediyosun demektir. sağlıksız mı besleniyosun acaba, protein ye bol bol kaslarının erimesine izin verme

kızlar berbat hissediyorum kendimi, yarın işe de gitmek istemiyorum hiç. sadece evde oturayım, yataktan da hiç çıkmıyım istiyorum yine depresyona mı giriyorum ben

kızlar berbat hissediyorum kendimi, yarın işe de gitmek istemiyorum hiç. sadece evde oturayım, yataktan da hiç çıkmıyım istiyorum yine depresyona mı giriyorum ben

o mod bu aralar bende de var havalardan heralde :44:

Of kızlar aynı depresyon bendede var. Hem havalarrr hem uzun tatil sonrası iş dönüşüüü hemde özlem bizi yine depresyona soktu :)

Ben tatilden biraz sıkıldım işteyken yoğunluktan bazı şeyleri kafaya takmaya vakit bulamıyorum ondan galiba. Hem 4 gün sonra yine tatil hafta sonu tatili. Günlerrr geçsin gelsin aşklar.

yapcak bişi yok ya nette sıkıldım ben yine film gecesi yapayım bari

kızlar iyi akşamlar herkes iyidir inşallah bende yaklaşık 10 gündür izinliyim çok iyi dinlendim kafamda rahattı zamanda geçti ama bugün yarını düşüdükçe strese girmiyorda değilim askerimde özeniyor giz keşke bende dinlensem diyor içim acıyor ama çekcez az kaldı

çağla canım babannene çok geçmiş olsun acil şifalar dualarım sizinle

tripli canım geçicek bugünlerinde geçicek bu sizin bir sınavınız sen atlatıcaksın can güvenliği en önemlidir allah vatanımızı koruyan her evladın canını korusun dualarımdasın canım

merci canım çok sevindim senimn ve diğer askerleirni gören yarenler için

ben denetimlerden dolayı uzunca bir süre gidemem ankaraya çarşıya bile çıkıp çıkmıyacağı belli olmuyor sürekli bir iş güç zaten pekte gelmemi istemiyor gidince içi acıyormuş beni tek göndermek o havalalınından arkamdan bakmak ona koyuyor o değilmiydi olmazı yapan ama işte bunu yapamıyor onu hissetmesi bile yiyor onu sırf buna üzülüyorum bu askerlik çok zor

amaaaaaaaaa bizz bu askerleri yeriz hürgenarlde oluruz torunlarımızda akıllar veririzzzzzzz son 11 hafta dahada yok

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

aynen bende yarın okul var ama ben hiiiiç gitmek istemiyorum koşuşturmaca başlıyor yine ödevler sınavlar puuuuf

Allahım lütfen bir daha yedisuda telefon hat ve şebekelerine birşey olmasın.Lütfen.Berbat 2 gün geçirdim haber alamadan sevdiğimden.Gece guzelce opucuklerle telefonu kapatıyosun ve sabah her zaman aradıgı saatte ses yok.Oglen yok.Aksam yok.Gece yok.geceyarısı yok.Sabaha karsı yok taki öğleden sonra şebeke gelene kadar...Ne ankesör,ne cep telefonu ne de jandarmanın numarası çalışıyor.Tabi bunu bılmıyodum.Haberdar olsam bu kadar hırpalamazdım kendimi.Kafamda neler kurdum bişey mi geldi başına diye şebeke gelip arayasıya kadar.Kışın oluyomuş orda arada böyle.Şimdiden kara tasa tuttu kara kışta ya daha uzun süreli olursa diye..OlmasınBi daha habersız kalmak ıstemıyorum.Çok etkılendım çünkü.

olmaz inşallah bir daha canım,haklısın korkmakta ama en azından bundan sonra haber alamazsan telaşa girmezsin bilirsinki böyle bir şey oldu.

iyi gecelerr kızcanlar..hepinizin geçmiş kurban ve cumhuriyet bayramlarınızı kutlarımm..
hee heyy nerden başlasam kiii :) 23 ekimde askerim evinde memleketinde oldu(bursa) cep telefonu bendeydi kargoyla yolladım eve gitmeden kargosu ulaşmışş o telle konuşmak bile ne kadar mutlu etti anlatamam..3 gün boyunca ailesiyle vakit geçirdi ve bizde sık sık konuştuk.bayramın 1.günü akşam 8 gibi çıktım ankaradann vee ver elini bursaaa.tabii ben askerime gelemiyorumm yarın öğleden sonra çıkacağım dedim çok bozuldu ne yapcas çok az görüşebileceğiz dedi :SS bnde bayram yapacak bişi yok gelemiyorum dedim ama anlatamam yanii kalbim pır pır 11 de kapılarının önündeydimm ve kapıyı çaldığımda babasıyla aynı anda kapıyı açtıı tabii şooookkkk o an en güzel en keyifli andıı nasıl yani gelemiyorsun falan derken evdekileride şok ettim veee sevdiğime kavuştumm.kızlar yok böyle bişiii sankii 5 senedir görmüyorum yani ilk günümüzü yaşadık resmen..bi yarım saat evdeklerle oturup çıktık hemen bulvara gittik oturduk sohbet ettik.özlemlerimizi paylaştık.. 2.günü 3. günü 4.günü hep gezdikkk hiç durmadık. 3. günü akşam arap sükrüye gittik bütün arkadaş grubuylaa ve gece 12den sonra bizim 3. yıl dönümümüzdüüü yan yana olmak paha biçilmezzz bugün son günümüzdü kahvaltı yaptıkk ve düğün yapacağımız mekana gittik ocakta anca görüşces tekrar konuşlaım diye nasıl heyecanlıyız anlatamam off off.. en kötü anımız ayrıldığımızzz andı salya sümük moduu yol boyu ağladım diyebilirim..sarılıp sarılıp ayrıldık. çok zor oldu gerçekten insanın içii gidiyor sevdiğini bırakıp gidiyorsun.. ebn 19 gibi evdeydim sevgilim biraz önce bindi otobüsee sabaha 8 gibii teslim olacak birliğine.şafak 84 sabah 83.. bu arada bana şafak tablosu yaptırmış 100'den düşüyoruz.bugün 84'ü kendisi karaladı.evet 5 gün uzatmaylaa bende takip ediyorum şafakalrımızıı 1 kasımda bndeee plakalardayımmm ahh kızlarr ahhh kokusu burnumda tütüyor...

Günaydınnn kızçelerr
Uzun tatilin ardından bugün ilk iş günü. Henüz kendime gelemedim

ŞAFAK: 78 KARABÜK..

Günaydınlar bugün uzun bir tatilden sonra ilk iş günü çabucak geçmesini dilerim bugünde şafağımız patır patır atsın.

Şafak 76 Iğdır.

Ben ufak bir operasyon geçireceğim o yüzden 10 gün evde yatıyor olacağım raporlu.

Döndüğümde şafak 63 Şanlıurfa olacak inş ve sevdicek bana biraz daha yaklaşmış olacak.

Lütfen günler çabuk geçsin lütfen.

hayırdır triplii geçmiş olsun ne operasyonu ?
inşallah kötü bişi değildir

bugün günlerden YALOVA - 77 nolurrrr bittttt askerimi özledim geleceği günü hayal edip duruyorum uçaktan inince ilk beni görsün koşarak sarılalım eski filmlerdeki gibi ayyy ne güzell kızlar sizde aynısını yapın valla özlemek güzelde uzadıkça acı veriyor ((

Buraya sürekli isyan dolu mesajlar atmak istemiyorum ama artık gücüm kalmadı gibi geliyo özlemekten deliricem daha yeni yarısı oldu ya bekle bekle bekle bitmiyo off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…