347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar forum da hala çalışma var herhalde bi giriyor bi girmiyor takılıp duruyor falan inşallah bi an önce düzeltirler :))) Bartın' a saatler kaldı

Kızlar forum da hala çalışma var herhalde bi giriyor bi girmiyor takılıp duruyor falan inşallah bi an önce düzeltirler :))) Bartın' a saatler kaldı

Evet canım dün akşamdan beri ben de girerken sorun yaşıyorum. Hala çok yavaş ve bazen uyarı vermeye devam ediyor. Geçiyor valla günler ya.. Biz de yarın Osmaniyedeyiz.

Evet canım dün akşamdan beri ben de girerken sorun yaşıyorum. Hala çok yavaş ve bazen uyarı vermeye devam ediyor. Geçiyor valla günler ya.. Biz de yarın Osmaniyedeyiz.

Salı günü askerimin mr sonucu belli olacak acaba hava değişimi falan verir mi doktor.. 1 hafta falan verse keşke

Salı günü askerimin mr sonucu belli olacak acaba hava değişimi falan verir mi doktor.. 1 hafta falan verse keşke

Canım hayırdır nesi var ki. Benimki de askeri hastaneye sevk edildi salı günü gidecek. Varis oluşmuşda çok ağrı yapıyormuş ayaktayken falan. Ameliyat falan olur die dua ediyor benimkisi. O zaman en azından 1 ay hava değişimi alırmış. Bilmiyorum ki normalde üzüleceğim bir şey ama şimdi sevinirim öyle bir şey olursa

dünden beri siteye bi giriyo bi girmiyo çalışma mı var hala? buraya gelemeyince eksik hissediyorum kendimi valla

Teşekkür ederim canımm. Tez vakitte geçsin şu günler de kavuşalım askerlerimize

Stanki sanırım senin eşinde izin kullandı en geriden biz gidiyoruz. Hayırlı olsun bize de

Evet izin kullandı canım, geç olsunda güç olmasın şimdi daha bir heycanlı oldu. Öyle canım hayırlı olsun.

Sağol canım, çift haneleri görelim dedik gördük Allah'ın izniyle, plakalara gelelim dedik geldik. Şimdi geriye şafak doğan güneş demek kaldı dimi dimi dimi

evet canım azıcık kaldı onu söylememize kasım da çabucak geçicek aralık sonunda geri sayıma başlıcazzzz

Selam kızçelerrrr :))) uzuuuuuun bi aradan sonra :) Çok mu az kaldı ne:)Benim eşimin çıkış tarihi kesinleşti koşa koşa uçak biletini aldık bile :) esnek ve değiştirilebiir aldık ama aldık ya sanki geleceği tarih daha da yaklaştı gibi :) Mutluyum mutlusunuz mutlularrr

hayırlı olsun kız şimdiden nasıl kesinleşti

ayy cok sevındım canım ayın kacında cıkıyomuss ?

Caniko geçmiş olsun yeni yaşında yeni görüntün de hayırlı olsunn
bu son ayrı doğum günün olsun bir ömür mutluluklar diliyorum sana ,
nişanlın ne güzel yazmış facede bayıldım :)
kocaman öpücük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…