Hadi hayırlı uğurlu olsun :))))
Heyt be bugünlere şükür. Vee sonunda bende 81 Düzce diyorummmmmmmmmmm
Kızlar forum da hala çalışma var herhalde bi giriyor bi girmiyor takılıp duruyor falan inşallah bi an önce düzeltirler :))) Bartın' a saatler kaldı
Heyt be bugünlere şükür. Vee sonunda bende 81 Düzce diyorummmmmmmmmmm
Evet canım dün akşamdan beri ben de girerken sorun yaşıyorum. Hala çok yavaş ve bazen uyarı vermeye devam ediyor. Geçiyor valla günler ya.. Biz de yarın Osmaniyedeyiz.
Salı günü askerimin mr sonucu belli olacak acaba hava değişimi falan verir mi doktor.. 1 hafta falan verse keşke
Teşekkür ederim canımm. Tez vakitte geçsin şu günler de kavuşalım askerlerimize
Stanki sanırım senin eşinde izin kullandı en geriden biz gidiyoruz. Hayırlı olsun bize de
hayırlı olsun tatlımmm :13:
Sağol canım, çift haneleri görelim dedik gördük Allah'ın izniyle, plakalara gelelim dedik geldik. Şimdi geriye şafak doğan güneş demek kaldı dimi dimi dimi
Buralar bu saatlerde pek sakin olmazdı yahu
Selam kızçelerrrr :))) uzuuuuuun bi aradan sonra :) Çok mu az kaldı ne:)Benim eşimin çıkış tarihi kesinleşti koşa koşa uçak biletini aldık bile :) esnek ve değiştirilebiir aldık ama aldık ya sanki geleceği tarih daha da yaklaştı gibi :) Mutluyum mutlusunuz mutlularrr
Selam kızçelerrrr :))) uzuuuuuun bi aradan sonra :) Çok mu az kaldı ne:)Benim eşimin çıkış tarihi kesinleşti koşa koşa uçak biletini aldık bile :) esnek ve değiştirilebiir aldık ama aldık ya sanki geleceği tarih daha da yaklaştı gibi :) Mutluyum mutlusunuz mutlularrr
Dün doğum günümde ameliyat oldum kızlar. Dün geceyi bir ben bir allah biliyor çok çok zor geçti. Şafak falan da sayamayacağım 10 gün çooookkk ağrım var ama umarım sonuç çektiklerime değer.
Hepinizi çok seviyorum, teşekkürler...
hayırlı olsun kız şimdiden nasıl kesinleşti
:) valla çok detay sormadım ama dosyaları mı ne gelmiş, komutanı söylemiş
15 inde sekerim. :)ayy cok sevındım canım ayın kacında cıkıyomuss ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?