bakalım bizimkiler ne zaman belli olacak
En yakın zamanda söylerler inşşşş
aman söyleseler keşke
nasılsa bellidir yani
15 inde sekerim. :)
bellidir de illa çatlatacaklar ya adamı söylemezler
Canım hayırdır nesi var ki. Benimki de askeri hastaneye sevk edildi salı günü gidecek. Varis oluşmuşda çok ağrı yapıyormuş ayaktayken falan. Ameliyat falan olur die dua ediyor benimkisi. O zaman en azından 1 ay hava değişimi alırmış. Bilmiyorum ki normalde üzüleceğim bir şey ama şimdi sevinirim öyle bir şey olursa
Selam nikita benimkinin de gelmiş ama 2 gün yol izni aldığı halde 17sinde çıkıyo ya niye ki acaba
Selam nikita benimkinin de gelmiş ama 2 gün yol izni aldığı halde 17sinde çıkıyo ya niye ki acaba
kızlar iyi akşamlar yahu en geç benmi kavuşcam 18 .de çıkışlar olabilir demiş komutan bizimkilere neymiş geçen yılda 18 olmuş 17 yada 18 diyip duruyorlar neyse gelsinde başka birşey istemiyorum
herkes iyidir inşallah
Yabilemedim ki canım ya, senin eşinin bulunduğu yer yakın diye olabilir mi?
benim Van olduğu için dönüş için de yol izni verecekler ya ondan olmasın? Size de veriyorlar ama uzak olanları daha önce bırakıyor olabilirler
Tam bilmiyorum ama
kızlar iyi akşamlar yahu en geç benmi kavuşcam 18 .de çıkışlar olabilir demiş komutan bizimkilere neymiş geçen yılda 18 olmuş 17 yada 18 diyip duruyorlar neyse gelsinde başka birşey istemiyorum
herkes iyidir inşallah
Aynenn öyle..neyse artık sağlık olsun o zamanlar gelsin de bi gün fazla bi gün eksik
Ya kuzu önemli olan gelmeleri dediğin gibi 15-16-17-18 hepsinden biri olabilir bana farketmez :)
Eşim dedi ki 15 i çıkış ama o dönemde Van da çok yoğun kar kış olabilir hava muhalefetine takılabilirim o yüzden esnek al bileti..
Yani belirsizlikler hep var. Yanıma gelsin de.. Hangi gün olduğu çok da mühim değil
ama bileti alınca zamanın aslında geçiyor olduğu geçtiği daha bi dank etti:)
Nikita merhaba ben Hümeyra :) Sen evlisin herhalde :) Benim nişanlım önce evlenip sonra askere giderim diyordu... Babam kabul etmedi askerlik olmadan düğün yok diye... Doğru bi karar verdik demi biz? Siz evli oldğunuz için size soruyorum yanlış anlamazsanız :))))
Aynenn öyle..
eskiden ailemle yaşarken yalnız yaşayan insanlara pek bi imrenirdim meğer ne büyük kabusmuş:)
Merhaba,memnun oldum
ya hepsinin kendine göre bir zorluğu var tabii.. Ama evli olunca, aynı evde yaşadığın aynı yatakta yattığın her gece sarılıp uyuduğun kocanın gitmesi, nişanlının ya da sevgilinin gitmesinden biraz daha fazla zor geliyor tabii ki,,
ben ilk günlerde daha çok zorlanmıştım şu an iiyiym
eh güzel yanları da var mesela eşim senin kıymetini evimizin beraberliğimizin hayatımızın kıymetini çok daha iyi anladım orada deyince de mutlu oluyorum tabii yaradı mı acaba askerlik bize de diyorum ara sıra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?