347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bellidir de illa çatlatacaklar ya adamı söylemezler

Yakında öğrenir herkes, 341 leri okumuştum ben, mesafeye göre değişiyor sanırım ama 15 inde 16 sında 17 şinde gelmiş çoğu :) bizde de öyle olcak
ve ben çok mutluyummm bu kadar zaman geçti gitti renklenmeye başlayan bir haritam var:)
yeni bir işe başlıyorum, bu hafta da full evdeyim
hsftasonu mudanyadaydım bi dahaki h sonu erdek te olucam
böyle böyle geçiçcek işteee

ya ancak girebildim...Acemideyken beli tutuldu ambulansla hastaneye kaldırdılar (( Sonra biraz azalmıştı son zamanlarda tekrar başlamıştı... Mr çekildi cuma günü salı belli olacakmış sonucu. Fıtık çıksa da askerliğim falan bitse diyor benimki de bende kızdım inşallah çıkmaz bişey dedim yaa tüm ömür boyu onu çekeceğine 75 gün daha askerlik yap dedim... Ama biraz dinlenmesi için hava değişimi verseler sevineceğim bakalım ne çıkacak sonuçta. Size de geçmiş olsun canım evet varis zordur

Selam nikita benimkinin de gelmiş ama 2 gün yol izni aldığı halde 17sinde çıkıyo ya niye ki acaba

Ya bilemedim ki canım ya, senin eşinin bulunduğu yer yakın diye olabilir mi?
benim Van olduğu için dönüş için de yol izni verecekler ya ondan olmasın? Size de veriyorlar ama uzak olanları daha önce bırakıyor olabilirler
Tam bilmiyorum ama

kızlar iyi akşamlar yahu en geç benmi kavuşcam 18 .de çıkışlar olabilir demiş komutan bizimkilere neymiş geçen yılda 18 olmuş 17 yada 18 diyip duruyorlar neyse gelsinde başka birşey istemiyorum

herkes iyidir inşallah

Selam nikita benimkinin de gelmiş ama 2 gün yol izni aldığı halde 17sinde çıkıyo ya niye ki acaba

Ya bilemedim ki canım ya, senin eşinin bulunduğu yer yakın diye olabilir mi?
benim Van olduğu için dönüş için de yol izni verecekler ya ondan olmasın? Size de veriyorlar ama uzak olanları daha önce bırakıyor olabilirler
Tam bilmiyorum ama

Aynen gizem; 1 ay önce 17 dedi sonra 18 e çıktı Nasip kısmet artık dediğin gibi sağsalım olsun da

neyse artık sağlık olsun o zamanlar gelsin de bi gün fazla bi gün eksik

Ya kuzu önemli olan gelmeleri dediğin gibi 15-16-17-18 hepsinden biri olabilir bana farketmez :)
Eşim dedi ki 15 i çıkış ama o dönemde Van da çok yoğun kar kış olabilir hava muhalefetine takılabilirim o yüzden esnek al bileti..
Yani belirsizlikler hep var. Yanıma gelsin de.. Hangi gün olduğu çok da mühim değil
ama bileti alınca zamanın aslında geçiyor olduğu geçtiği daha bi dank etti:)

Nikita merhaba ben Hümeyra :) Sen evlisin herhalde :) Benim nişanlım önce evlenip sonra askere giderim diyordu... Babam kabul etmedi askerlik olmadan düğün yok diye... Doğru bi karar verdik demi biz? Siz evli oldğunuz için size soruyorum yanlış anlamazsanız :))))

Merhaba,memnun oldum
ya hepsinin kendine göre bir zorluğu var tabii.. Ama evli olunca, aynı evde yaşadığın aynı yatakta yattığın her gece sarılıp uyuduğun kocanın gitmesi, nişanlının ya da sevgilinin gitmesinden biraz daha fazla zor geliyor tabii ki,,
ben ilk günlerde daha çok zorlanmıştım şu an iiyiym
eh güzel yanları da var mesela eşim senin kıymetini evimizin beraberliğimizin hayatımızın kıymetini çok daha iyi anladım orada deyince de mutlu oluyorum tabii yaradı mı acaba askerlik bize de diyorum ara sıra:)

Aynenn öyle..
eskiden ailemle yaşarken yalnız yaşayan insanlara pek bi imrenirdim meğer ne büyük kabusmuş:)

Of sorma ya hele benim hayatim iyice karman corman otel koselerinde bugun babami birakip gelmek cok koydu esime yakin olduguma sevinemedim bugun ugradim esime ama ruhum orda da yoktu

Allah yardımcınız olsun inşallah :) Nişanlım da askere gidince dedi iyi ki de şimdi olmuş diye evli çocuklular vardı.. Yemin törenin de bi sarılıyorlardo babalarına.. içim parçalandı yani zor bişey... Şimdi etrafımda okulu bitiren kim varsa hadi askere diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…