347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Of sorma ya hele benim hayatim iyice karman corman otel koselerinde bugun babami birakip gelmek cok koydu esime yakin olduguma sevinemedim bugun ugradim esime ama ruhum orda da yoktu
Ya evet senin bu döneminde sıkıntıların da oldu tabi bir de haklısın kuşum
sen daha ne kadar burlardasın?
insan evini arıyor bi de o da ekstra yoruyordyr seni dE
zor gelmez mi babanı bırakmak zordur tabi izin alma durumu da olmuyor maalesef sürekli...

Sağolasın hepimizin...

Şafak: 72 Batman..

Burda en geç ben kavuşucam 20 ocakta gelicek ben daha şafağa 3 gün eklicem izine geldikten sonra gelsinde 1 gün eksik 1 gün fazla farketmez temelli kavuşalım artık

Geçmiş olsun canım ya.. Evet haklısın bel fıtığı kötü ya benim de babamda var. Ameliyat da olmuyor. Çekiyor şimdilik. Bakalım salı günü belli olur herşey... Zaten benimki varisten ötürü spordan muaf. Bir de onların bulunduğu bölgede çok fazla spor faaliyeti oluyor. Benimki katılmıyor. Ben zannetmiyorum ameliyat olsun büyük ihtimal varis çorabı falan verecektir doktor..

Bu arada herkese günaydın...
Plakalardan düşmeye haritayı boyamaya başlamak ne güzel bir şeymiş ya.. Oyalanıyorum şimdilik.

Şafak:80 Osmaniye de

Şafak: 72 Batman..

Burda en geç ben kavuşucam 20 ocakta gelicek ben daha şafağa 3 gün eklicem izine geldikten sonra gelsinde 1 gün eksik 1 gün fazla farketmez temelli kavuşalım artık

Canım en geç biz kavuşcaz 1 hafta izin kullandı, terhis tarihi 24 Ocakmış.. Neyse dediğin gibi bir gün eksik ya da fazla farkeden birşey yok sağsalim kavuşalım da.

İç Anadolu'ya sevgilerrr ŞAFAK:70 KARAMANNNN
2 AY 10 GÜN BAŞKADA YOKKKKKKKKKKKKK

olabilir evet canım bu arada Günaydın :))) Ev işlerini yaptım ancak girebildim

Canım en geç biz kavuşcaz 1 hafta izin kullandı, terhis tarihi 24 Ocakmış.. Neyse dediğin gibi bir gün eksik ya da fazla farkeden birşey yok sağsalim kavuşalım da.

Ben izin kullanmasını istemiyordum ama diyeceğim gelsin 1 hafta izin alsın. Şu düğün tarihine falan karar verelim... Canım yokken ailesinin geleceği yok

Günaydın kızlar
gece 2 film ard arda izleyince bu saatte uyanıyorum

Ben izin kullanmasını istemiyordum ama diyeceğim gelsin 1 hafta izin alsın. Şu düğün tarihine falan karar verelim... Canım yokken ailesinin geleceği yok

olabilir evet canım bu arada Günaydın :))) Ev işlerini yaptım ancak girebildim

Günaydın canım. Canım izin kullanması bana iyi geliyor. O zaman askerde olduğunu hissetmiyorum. Biz zaten ayrı şehirlerdeyiz 2 ayda bir görüşüyorduk bu durumda tek sıkıntımız telefon oluyor. O konuda da rahatız günde 4-5 sefer uzun uzun konuşuyoruz. Ankesörlüler hep boş. Sizin sanırım 2013 de olacak düğün.

Evet tabiki de telefon ayrı bi etken. Benim nişanlım bende ankarada oturuyoruz. Ama biz üni 1 de çıkmaya başladık o konya da ben ankara da okudum 4 sene hasretlik çektik ama o zaman telefon serbestti, cam vardı istediği zaman çıkıp gelebiliyordu... Şimdi izin kullanmadan bitsin geleyim tamamen diyor... Bende onu istiyorum ama o olmadan da bu karar verme işine bi türlü olmadı... Evet biz 2013 Mayıs istiyoruz inşallah Allah tan bi aksilik gelmezse

kızlar yeni gördüm burayı ve hemen üye olup aranıza katıldım.benim gibi bekleyenlerle birbirimize destek olmak güzel şey.

Evet canım normal ayrılık gibi olmuyor tabiki hem bizim açımızdan hem onların açısından. Mesela bir ihtiyacımız olduğunda arayıp gel diyemiyoruz. Yada gerçekten bir ihtiyacımız olsa yanımızda istesek onu gelmek istese ordan çıkamayacağını bilmek onun açısından da çok zor. Düşünsene sana yardım etmek istiyor aklı sende ama elinden hiç bir şey gelmiyor. Ama kalpler bir olsun yeter ki. Sen onu bildikten sonra o da seni bildikten sonra aşkla sevgiyle saygıyla her türlü yürüyor ilişki uzaktan da. Evet canım az kalmış sizin düğüne. Bir an önce karar verilmesi lazım tarih için. Yer tutulması falan da gerekiyor. Konuşun aranızda uygun bir zamanda gelsin. Hem biraz vakit geçirirsiniz yer falan ayarlarsınız, enerji depolarsınız. Sonra bir bakmışsın bitmiş askerlik geleceği sabahı bekliyoruz..

kızlar yeni gördüm burayı ve hemen üye olup aranıza katıldım.benim gibi bekleyenlerle birbirimize destek olmak güzel şey.

Hoşgeldin canım benim. Evet burda birbirimize destek oluyoruz. Senin askerin nerde. Uzun olarak mı yapıyor kısa mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…