teşekkür ederim canım.İstanbulda ve kısa dönem olarak yapıyor.Biz biraz şanslıyız canım çünkü bende istanbuldayım :)
Evet canım ne güzel sen çok şanslısın. Ben de çok dua ettim normalde ayrı şehirlerdeyiz bir umut benim bulunduğum şehire çıkar diye ama ııı ııı çıkmadı. Ama çok şükür yeri rahat sayılır. Sizin nasıl oldu ki öyle nüfusa kayıtlı olduğu yer neresi normalde nerde yaşıyor ki istanbul da mı?
selam kızlarr
kilebek hoşgeldin canım. gerçekten çok ama çok şanslısınn. bende yanıma çıksın askerliği die çok dua ettim ama binlerce kilometre uzağa gitti kısmet iştee
sağol canım aslında ben değil nişanlım şanslı :) en başından beri kendi kendine hep istanbul cıkacak diye konuşurdu benide o şekilde avutmaya çalısırdı.içine mi doğdu ne.
ne güzel içine doğmuş. nişanlımda beni sinir etmek için doğu çıkacak falan derdi hep bende bişeyi kırk kere söylersen olur bak söyleme bidaha derdim test ettim oldu söylememek lazımmış
eminim kendiside senin yanında olmayı istemiştir ama işte en sevdikleri şey bizi kızdırmak olduğu için öyle demiştir canım.şimdi nerde peki askerliği?
şırnakta canım bide yedek subay olarak gitti hepten zor
Allah kavuştursun canım biran önce seni ve hepimizi inşallah.
acemi birliği kütahya çıkmıştı sonra istanbula geldi canım.nüfusa kayıtlı olarak edirne.seninki nerde?
edirnedeCanım benimkinin de nüfusa kayıtlı oldu yer istanbul. Askerlik yaptığı yer edirne
edirnede
tam tersi çıkmıslar desene :) edirnede rahat bir yermiş duyduğuma göre
Canım benim ki ilçesinde keşanda. Sürgün yeriymiş orası. Valla bütün askerler sorunlu. Karışan eden yok bir tehlike yok ama bilgisayarı iyi olduğu için işleri komutanlar hep buna yaptırıyorlar kafasını hiç kaldıramıyor. 10 kilo verdi nerdeyse. Yemeklere bile gidemiyor iş çok var omuzlarında. Çok fazla işe yarar asker olmadığı için yük belli askerlerin üstünde anlayacağın. Ama öyle ya da böyle geçiyor. Sağsalim kavuşmak nasip olsunda gerisi önemli değil çok.
evet canım inş tez zamanda kavusuruz.Sorma ya benimkide 8 kilo vermiş ama mutlu kilo verdiğinede :)
Amin canım inşallah. Valla ben de o da mutluyuz kilo verdiğine biraz fazlası vardı. Ama yüzden çökmüş ya ona üzüldüm. Siz izin kullanmamışsınızdır o zaman hiç
yok cnm kullanmadık biran önce bitsin diyo çünkü.ayrıca istanbulda olduğundan gerek duymadık.bu arada gelsinlerde pasta börek çörek yaparız biz onlara :)
of kızlar çok özledim ben aşkımıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?