347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam arkadaşlar benmde eşimin bugün belli oldu gideceği yer Manisa Kırkağaç Jandarma Komando akşamdan beri ağlamaktan helak oldum herkes kötü şeyler söylüyo

Manisa hakkında kötü ne söylenebilir ki ?
Uzun dönem mi eşin

ahh keşke gelebilse canım.bu sene bizde her ikimizin doğum gününü ayrı kutlamak zorunda kaldık askerlik yüzünden.

ben bu akşam daha bi fenayım sanki çok ihtiyacım var onunla konuşmaya dertleşmeye

merci_88 cnm bak ben kendime bi not defteri ayarladım ve onunla konusmak istediğim zamanlarda ama konusamadığım anlarda oraya hep notlar yazıyorum.sende böyle birsey deneyebilirsin.inan ki yazarakta olsa insan biraz rahatlıyor.hem askerlik bitince onu nisanlıma vermeyi düşünüyorum güzel bir hatırada kalmış olur bize.

bende yazıyorum bu aralar bol bol, ona ihtiyacım oldukça kağıtlara anlatıyorum derdimi

bende yazıyorum bu aralar bol bol, ona ihtiyacım oldukça kağıtlara anlatıyorum derdimi

bende ilk başta mektup şeklinde yazıyordum ama sonra baktımki baya fazla oldu deftere yazmaya başladım canım.beklemek gercekten cok zor yaa

evet canım çok zor bu aralar işte de bunaldım biraz o olsa hemen keyfimi yerine getirirdi boşver takma hiçbişeyi derdi ama yok işte
gelsinler artık nolur ya

Ben bu sevgiliyi yemez miyim ya
Bu saatte fotoğraf çekilmiş bana göndermiş yattığı yeri, yemek yediği yeri, tv izlediği yeri, nöbet tuttuğu yeri
Sen ne tatlı bişisin aşk ya

Şafak: 72 Batman..

Burda en geç ben kavuşucam 20 ocakta gelicek ben daha şafağa 3 gün eklicem izine geldikten sonra gelsinde 1 gün eksik 1 gün fazla farketmez temelli kavuşalım artık

Hayır şekerim en geç ben kavuşucam 24 ünde. Ama geç olsunda güç olmasın diyorum herzamanki gibi.

Bu arada canım çok sıkkın kızlar siz siz olun kulak çubuğu kullanmayın Kardeşimin kulağını girdi kaç saattir acildeyiz zarı delmiş ilaç verdi kendiliğinden düzelirse 3 ay da ne ala yoksa ameliyat ve daha demin kanadı canım nasıl yandı ağlıyorum yattı şimdi uyumak için yanında kendimi zor tuttum lütfen dua edin de bişey çıkmasın sabah deneyimli bi doktora gideceğiz inşallah

acemi birliği kütahya çıkmıştı sonra istanbula geldi canım.nüfusa kayıtlı olarak edirne.seninki nerde?

Benimde 5 dk uzağımda piyade, deniz harp okulu vardı İstanbul'a düşsün diye çok dua ettim ama hayırlısı kelimesini hep kullandım. Olmadı şimdi hayırlısı böyleymiş diyorum.

gecmiş olsun canım umarım biran önce düzelir.tehlikeli olduğunu duymuştum daha önce.Dua edeceğim kardeşin için cnm -

iyi geceler kızlar nasılsınız?bakıyorumda özlemler artmış.her geçen gün daha çok özleniyor,özlemin gerçekten ne demek oluğunu anlıyor insan ama olsun nasılsa kavuşacaz sevdiklerimize.
kilebek aramıza hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…