özlemeyen var mı ki canım :85:
hepimiz aynı durumdayız
selam arkadaşlar benmde eşimin bugün belli oldu gideceği yer Manisa Kırkağaç Jandarma Komando akşamdan beri ağlamaktan helak oldum herkes kötü şeyler söylüyo
Evet canım bir an önce bitsin zaten aynı yerdeymişsiniz gerek yok ki kullanmasına. Hem yakın ailesi de görmek isterse gelir Edirneden. Oy bir gelsin beslerim ben onu kendi ellerimle.Biz kullandık dağıtımda izin bir hafta geriden geliyoruz. Yarın benim doğum günüm ve ondan ayrı olacağım çok isterdim yanımda olsun süpriz yapsın atlasın gelsin
ben bu akşam daha bi fenayım sanki çok ihtiyacım var onunla konuşmaya dertleşmeye
merci_88 cnm bak ben kendime bi not defteri ayarladım ve onunla konusmak istediğim zamanlarda ama konusamadığım anlarda oraya hep notlar yazıyorum.sende böyle birsey deneyebilirsin.inan ki yazarakta olsa insan biraz rahatlıyor.hem askerlik bitince onu nisanlıma vermeyi düşünüyorum güzel bir hatırada kalmış olur bize.
bende yazıyorum bu aralar bol bol, ona ihtiyacım oldukça kağıtlara anlatıyorum derdimi
merci_88 cnm bak ben kendime bi not defteri ayarladım ve onunla konusmak istediğim zamanlarda ama konusamadığım anlarda oraya hep notlar yazıyorum.sende böyle birsey deneyebilirsin.inan ki yazarakta olsa insan biraz rahatlıyor.hem askerlik bitince onu nisanlıma vermeyi düşünüyorum güzel bir hatırada kalmış olur bize.
bende ilk başta mektup şeklinde yazıyordum ama sonra baktımki baya fazla oldu deftere yazmaya başladım canım.beklemek gercekten cok zor yaa
Kibelek senin askerin istanbul da nerde ?
Ben bu sevgiliyi yemez miyim ya
Bu saatte fotoğraf çekilmiş bana göndermiş yattığı yeri, yemek yediği yeri, tv izlediği yeri, nöbet tuttuğu yeri
Sen ne tatlı bişisin aşk ya
Şafak: 72 Batman..
Burda en geç ben kavuşucam 20 ocakta gelicek ben daha şafağa 3 gün eklicem izine geldikten sonragelsinde 1 gün eksik 1 gün fazla farketmez temelli kavuşalım artık
kızlar yeni gördüm burayı ve hemen üye olup aranıza katıldım.benim gibi bekleyenlerle birbirimize destek olmak güzel şey.
Hoşgeldiniz aramıza.. Ben Hümeyra canparem nişanlımın yolunu bekliyorum...
acemi birliği kütahya çıkmıştı sonra istanbula geldi canım.nüfusa kayıtlı olarak edirne.seninki nerde?
Bu arada canım çok sıkkın kızlarsiz siz olun kulak çubuğu kullanmayın Kardeşimin kulağını girdi kaç saattir acildeyiz zarı delmiş ilaç verdi kendiliğinden düzelirse 3 ay da ne ala yoksa ameliyat ve daha demin kanadı canım nasıl yandı ağlıyorum yattı şimdi uyumak için yanında kendimi zor tuttum lütfen dua edin de bişey çıkmasın sabah deneyimli bi doktora gideceğiz inşallah
gecmiş olsun canım umarım biran önce düzelir.tehlikeli olduğunu duymuştum daha önce.Dua edeceğim kardeşin için cnm -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?